Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Shivaspace
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
η φούντα όλου το κόσμου δεν θα έφτανε..να βλέπαμε κανα φιλικό καλοκαιριού μ αυτόν στην 11αδα
@Dimitris_L4 εσυ που εισαι κολλητος του λουτσεσκου θα ξερεις. Μενει τελικα ή θα ερθει ο κονσεισαο;
- Dimitris_L4
Δν εχω ιδεα πραγματικα...πριν κανα μηνα ειχα μάθει(απο περιβαλλον παιχτη μας) οτι δυσκολα θα μεινει με τις υπαρχουσες συνθηκες...Ελπιζω να μεινει αλλα οχι να κανει το μαξιλαρακι του Ιβαν ΠΑΛΙ...Να μεινει κ να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ μεταγραφαρες...
Το χειροτερο ειναι οτι πριν καμια δεκαρια μερες εμαθα οτι σκεφτομαστε σοβαρα να προσλαβουμε τον Παπαδημητριου κ εκει επαψα να ασχολουμαι..μου κοπηκαν τα ποδια...Θεωρησα καλυτερα για την ψυχικη μου ηρεμια , μετα κ την αναβαθμιση του ΟΝΝΕΔΙΤΗ , να μν παρω στα σοβαρα τν ΠΑΕ κ να περιμενω να με διαψευσει..κ να χαρω που θα (αν) με διαψευσει...
Δεν ειναι παντως τοσο αρνητικος για την Μπεσικτας...
Το χειροτερο ειναι οτι πριν καμια δεκαρια μερες εμαθα οτι σκεφτομαστε σοβαρα να προσλαβουμε τον Παπαδημητριου κ εκει επαψα να ασχολουμαι..μου κοπηκαν τα ποδια...Θεωρησα καλυτερα για την ψυχικη μου ηρεμια , μετα κ την αναβαθμιση του ΟΝΝΕΔΙΤΗ , να μν παρω στα σοβαρα τν ΠΑΕ κ να περιμενω να με διαψευσει..κ να χαρω που θα (αν) με διαψευσει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Πέμ 28 Μάιος 2026, 20:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Shivaspace
ξαναγράφω για τον λόγο που ξεκίνησα να γράφω στο φόρουμ όταν τα -26 απ τον γαύρο και λοιπές απόψεις έπεφταν βροχή..να φέρουμε λεει προπονητή τον Κονσεισάο..κάντε μια φορά σωστή επιλογή και δώστε την ομάδα στον Πάμπλο με γεμάτη Τούμπα..πότε να τον φέρουμε δηλαδή όταν θα παίζουμε στο Καυταντζόγλειο ή όταν θα γίνει και θα γίνουμε 60 χρονών??
την μια δεν είχε δίπλωμα, την άλλη ήμασταν προσωπολάτρες..τώρα βλέπω δεν μιλάει κανείς..δεν κάνει τζιζ παιδιά!!
την μια δεν είχε δίπλωμα, την άλλη ήμασταν προσωπολάτρες..τώρα βλέπω δεν μιλάει κανείς..δεν κάνει τζιζ παιδιά!!
Ωραια. Δεν ειναι καλος προπονητης ο Γκαρσια. Δε κανει για επιπεδο ΠΑΟΚ. Δεν εχει πετυχει πουθενα που πηγε. Φτανει αυτο με τον γκαρσια. ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ θελουμε. Ιβιτσ λεγεται; Κονσεϊσαο; Μαρθελινιο; ο ΠΑΟΚ θελει ΠΡΟ-ΠΟ-ΝΗ-ΤΑ-ΡΑ.
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Ally Samagoal, MikeStr4
To μόνο μαξιλαράκι που κάνει ο λουτσέσκου είναι στους παίκτες του και σε κανέναν Ιβάν.Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 20:39 Δν εχω ιδεα πραγματικα...πριν κανα μηνα ειχα μάθει(απο περιβαλλον παιχτη μας) οτι δυσκολα θα μεινει με τις υπαρχουσες συνθηκες...Ελπιζω να μεινει αλλα οχι να κανει το μαξιλαρακι του Ιβαν ΠΑΛΙ...Να μεινει κ να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ μεταγραφαρες...
Η ομάδα έφτασε να έχει 15 συμβόλαια άνω του εκατομμυριου και ακόμα λέμε για μεταγραφές.
100 παικταραδες να έρθουν ,αν συνεχίσουν τα ίδια λάθη και τα ίδια προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα πάλι φαπα θα φάμε και πάλι θα ζητάμε άλλους τόσους.
Όσο για τον παπαμιμη,έχει πάνω από 6 μήνες που ασχολείται με τα της ομάδας....απλά τώρα είναι με επίσημο ρολο