Η καλύτερη σχολή αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.cartman έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 10:12 Οι Πορτογάλοι είναι οι πιο υπερτιμημένοι προπονητές της Ευρώπης. Καρναβάλια κανονικα
Πολύ απλά.
Η καλύτερη σχολή αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.cartman έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 10:12 Οι Πορτογάλοι είναι οι πιο υπερτιμημένοι προπονητές της Ευρώπης. Καρναβάλια κανονικα
Το ιδιο καλοκαιρι ηταν που θελαμε και τον ταπσομπα αλλα μας φανηκαν πολλα τα 5Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 10:44Αν ήμουν ο Παλίνια θα κρέμαγα σήμερα ικανοποιημένος τα παπούτσια μου που βρέθηκε κάποιος άνθρωπος και με αποκάλεσε "μεγάλο παίκτη"margas έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 20:55 Γενικά δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις μεγάλων παικτών που πριν γίνουν γνωστοί ήταν να ρθουν στα μέρη μας. Εγώ θυμάμαι χαρακτηριστικά τον παλινια επι Άμπελ όπου είχαμε κάνει μεγάλη πρόταση και σταμάτησε τη μεταγραφή η Μπράγκα που δεν ήθελε να διακόψει τον διετή δανεισμό. 3 χρόνια μετά πήγε στη Φούλαμ και 5 μετά στην Μπάγερν.![]()
Οι Πορτογάλοι χωρίς αυτό να είναι η μόνη διαφορά έχουν κάτι πολύ σημαντικό...τη κοινή γλώσσα με τη Βραζιλία με αποτέλεσμα να έρχονται καραβάνια με Βραζιλιάνους παικταραδες, να τους πουλάνε πανάκριβα και έτσι ανεβαίνουν επίπεδα....Special 4 έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 11:22 Οι Πορτογάλοι σε χώρα με περίπου ίδιο αριθμό κατοίκων και μικρότερης έκτασης από την Ελλάδα, έχει τις ομάδες που έχει, με την ιστορία που έχουν και τους αντίστοιχους προπονητές με την αντίστοιχη σχολή.
Εμείς τι έχουμε;
Αν είναι "καρναβάλια" οι Πορτογάλοι προπονητές, τότε εμείς ως ποδόσφαιρο και ως προπονητική σχολή, τι ακριβώς είμαστε;
Ελλάς ολέ ολέ και δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ;
Τσολιάδες!
Γκουαρντίολα - Λουίς Ενρίκε - Αρτέτα - Φάμπρεγκας - Ιραόλα - Τσάμπι Αλόνσο - Τσάβι - Έμερι - Βαλβέρδε - Μαρθελίνοjohn4serres έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 10:49Η καλύτερη σχολή αυτή την στιγμή στην Ευρώπη.cartman έγραψε: Πέμ 28 Μάιος 2026, 10:12 Οι Πορτογάλοι είναι οι πιο υπερτιμημένοι προπονητές της Ευρώπης. Καρναβάλια κανονικα
Πολύ απλά.
Δεν ξέρω αν ποτέ πέτυχα.ν μια μεταγραφή ο Τζορμπατζογλου με το τακίμι του, ή έστω μια προαναγγελία.aivas19 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 11:04 Ραπόρτο Τζόρμπα
4 κινήσεις άμεσες (σχετικό): Αριστερό Εξτρεμ, Αριστερό Μπακ, Στόπερ, Χαφ + 1 εξτρα Γιακουμάκης ή άλλο φορ