Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Στις 22:00 απόψε ο τελικός του E.C.L. μεταξύ Arsenal και Rayo Vallecano.
Αντ1 και Cosmotesport1.
Μου είναι αδιάφορες και οι δύο ομάδες, αν και μια συμπάθεια πάντα την έχω προς τον αδύνατο. Από την άλλη δεν θέλω η ΑΕΧ να λέει ότι αποκλείστηκε από την κυπελλούχο.
Αντ1 και Cosmotesport1.
Μου είναι αδιάφορες και οι δύο ομάδες, αν και μια συμπάθεια πάντα την έχω προς τον αδύνατο. Από την άλλη δεν θέλω η ΑΕΧ να λέει ότι αποκλείστηκε από την κυπελλούχο.
-
black death
Ναι Αποστολη θα δωσουμε στο ραλιστα αργυρό μεταλειο αμα το παρει η βαγιεκανο, που αποκλειστηκαν απ'την πρώτη σοβαρη ομαδα που επαιξαν. 
Καλησπέρα φίλε @doomlord
Τι υποστηρίζουμε στον τελικό σήμερα; Ή δε μας επηρεάζει τίποτα; Κατά πασα πιθανότητα το 2ο αφού και οι 2 ομάδες τερμάτισαν αρκετά χαμηλότερα από τις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη, αλλά κάτι παραπάνω θα ξες.
Τι υποστηρίζουμε στον τελικό σήμερα; Ή δε μας επηρεάζει τίποτα; Κατά πασα πιθανότητα το 2ο αφού και οι 2 ομάδες τερμάτισαν αρκετά χαμηλότερα από τις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη, αλλά κάτι παραπάνω θα ξες.
- PAOK_Antarctica
-
DonnieMcGrath
Φίλε πιγκουίνε χίλιες φορές να δω το 15oς vs 8oς παρα οποιοδήποτε ελληνικό ντέρμπι και ας είναι και φορμαρισμένες οι ομάδες.
Και αυτό κάνει απείρως πιο λυπηρό το γεγονός ότι "σπαταλάμε" τόσο χρόνο στα εγχώρια.
Και αυτό κάνει απείρως πιο λυπηρό το γεγονός ότι "σπαταλάμε" τόσο χρόνο στα εγχώρια.