Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Υπάρχει ενα παλικαρι συμπατριώτης του Κοντρερας που εμεινε ελευθερος λιγο μεγάλος και ασχημαντρας. Εμένα μου αρέσει και το ροστερ της Βολσφμπουργκ εχει αριστερο εξτρεμ ,δεξι εξτρεμ ,στοπερ ,αριστερα μπακ. Αν πουληθει ο Κουλιεράκης μπορουμε να αγορασουμε με αυτα που πρέπει να πάρουμε απο μεταπώληση.
Διαθέτουμε 20% μεταπώλησης. Βεβαια θα μας βόλευε να μην επεφταν οι Λυκοι γιατι τωρα θα αναγκαστούν να τον πουλήσουν πολύ χαμηλότερα απο την πραγματική του αξία. Αν δεν επεφταν μπορει να τον πουλούσαν και για πανω απο 30αρι ανετα.panpangr77 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 10:51 Υπάρχει ενα παλικαρι συμπατριώτης του Κοντρερας που εμεινε ελευθερος λιγο μεγάλος και ασχημαντρας. Εμένα μου αρέσει και το ροστερ της Βολσφμπουργκ εχει αριστερο εξτρεμ ,δεξι εξτρεμ ,στοπερ ,αριστερα μπακ. Αν πουληθει ο Κουλιεράκης μπορουμε να αγορασουμε με αυτα που πρέπει να πάρουμε απο μεταπώληση.
Ραπόρτο Τζόρμπα
4 κινήσεις άμεσες (σχετικό): Αριστερό Εξτρεμ, Αριστερό Μπακ, Στόπερ, Χαφ + 1 εξτρα Γιακουμάκης ή άλλο φορ
4 κινήσεις άμεσες (σχετικό): Αριστερό Εξτρεμ, Αριστερό Μπακ, Στόπερ, Χαφ + 1 εξτρα Γιακουμάκης ή άλλο φορ
ταισον, ο ξαδερφος του Γιαννουλη, εσυ, καντουρι, μακεντα.aivas19 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 11:04 Ραπόρτο Τζόρμπα
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- DonnieMcGrath, pagotatzis, aivas19
Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε....aivas19 έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 11:04 Ραπόρτο Τζόρμπα
-
DonnieMcGrath
@embuji τουλάχιστον έγραψες εσύ και όχι ΕΣΥ, αλλά εκείνο θα πήγαινε μάλλον για τον Ομαρ. Έκλαψα, να είσαι καλα
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- embuji
άμεσες?!!!! αχααχχαααα!!!! πατατάκια, μπύρα, κόλα, πίτσα και αναμένουμε.........
- namisenoiazei
Κοιμήσου δε θα πάρειembuji έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 07:37 Ημερα 2η.
Ηρθα στην Δουλεια χωρις προπονητη Κονσεϊσαο. Θα φυγω με προπονητη Κονσεϊσαο.![]()
Μην υποτιμας την δυναμη μου! (υποτιμησε την)namisenoiazei έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 11:37Κοιμήσου δε θα πάρειembuji έγραψε: Τετ 27 Μάιος 2026, 07:37 Ημερα 2η.
Ηρθα στην Δουλεια χωρις προπονητη Κονσεϊσαο. Θα φυγω με προπονητη Κονσεϊσαο.![]()
-
Panostas1995
Αυτή τη καραμέλα με το 32 Αυγούστου πότε θα τη κόψετε;
Δλδ πέρσι οι παίκτες ήρθαν σε κακούς χρόνους ;
Ανανέωσαν ο πανβλενκα και ο Τάισον Μάιο;
Ήρθαν οι Μειτε, Κεννι, Τέιλορ και ο γκουγκεσασβιλι πριν την προετοιμασία;
Ήρθαν στη προετοιμασία ιβανουσετς και Γιακουμάκης (για αυτόν δεν είμαι σίγουρος ότι πρόλαβε)
Στο τέλος ήρθαν μπιάνκο αφού είδαν ότι δε θα έρθει κατευθείαν ο Ζαφείρης και ο Βολιακο.
Το αν έπιασαν οι μεταγραφές δεν έχει καμιά σχέση με το αν ήρθαν νωρίς ή αν ήταν καλοί οι παίκτες
Από πέρσι το καλοκαίρι εγώ βλέπω αλλαγή στον τρόπο και στους χρόνους των μεταγραφών ( καλύτερες ηλικίες)
Τώρα αν εσείς θέλετε να δώσουν 5 μύρια για τον Γιαννούλη ενώ μπορούν ακόμη ένα μήνα να διαπραγματευτούν έχοντας και τον παίκτη μαζί τους είναι δικό σας θέμα ...για μένα μακάρι να έρθει τζάμπα
Δλδ πέρσι οι παίκτες ήρθαν σε κακούς χρόνους ;
Ανανέωσαν ο πανβλενκα και ο Τάισον Μάιο;
Ήρθαν οι Μειτε, Κεννι, Τέιλορ και ο γκουγκεσασβιλι πριν την προετοιμασία;
Ήρθαν στη προετοιμασία ιβανουσετς και Γιακουμάκης (για αυτόν δεν είμαι σίγουρος ότι πρόλαβε)
Στο τέλος ήρθαν μπιάνκο αφού είδαν ότι δε θα έρθει κατευθείαν ο Ζαφείρης και ο Βολιακο.
Το αν έπιασαν οι μεταγραφές δεν έχει καμιά σχέση με το αν ήρθαν νωρίς ή αν ήταν καλοί οι παίκτες
Από πέρσι το καλοκαίρι εγώ βλέπω αλλαγή στον τρόπο και στους χρόνους των μεταγραφών ( καλύτερες ηλικίες)
Τώρα αν εσείς θέλετε να δώσουν 5 μύρια για τον Γιαννούλη ενώ μπορούν ακόμη ένα μήνα να διαπραγματευτούν έχοντας και τον παίκτη μαζί τους είναι δικό σας θέμα ...για μένα μακάρι να έρθει τζάμπα
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 8):
- nunies4, geobila, aivas19, Ally Samagoal, Kabamaru11, navigator11, Newgen9, paok apo epilogi
https://www.transfermarkt.com/mateusz-l ... ler/570466 χαφακι Πολωνός τίμιος και ελευθερος....τι αλλο θετε...
Γιατί όλοι κολλάτε με την 47 Αυγούστου? Υπάρχουν περιθώρια και για αργότερα π.χ. 52 Αυγούστου, 55 Αυγούστου κλπ!! Μην τρελαίνεστε!!