Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Patron

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Patron »

Δηλαδή ;
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δηλαδή αναφέρεται στη συνέντευξη όπου προφανώς κάτι δεν του άρεσε από αυτά που είπε ο Ραζβάν.
Θέση για τα σενάρια που τον αφορούν, πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξή του στη Ρουμανία - Τι ανέφερε για τον ΠΑΟΚ και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε!

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του συνδέθηκε με τη Μπεσίκτας, ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ξέρουν πως ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκουν στον Δικέφαλο, κάτι που επισήμανε και ο ίδιος με χαρακτηριστικό τρόπο σε συνέντευξή του στη Ρουμανία: «Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο!».

Στη συνέντευξή του στο κανάλι Prima Sport, έκανε έναν μίνι-απολογισμό της φετινής σεζόν του Δικεφάλου, ενώ θυμήθηκε την τρομερή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι ασπρόμαυροι στο Βουκουρέστι πριν από 20 χρόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ας κλείσουμε γρήγορα αυτό το θέμα. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Έχω δημιουργήσει έναν πολύ βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με τον σύλλογο και τον κόσμο εκεί, και αυτό παραμένει. Δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να κάνει πράγματα που θα τους στεναχωρούσαν, ό,τι κι αν είναι αυτό. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που παίρνει τις δικές του αποφάσεις.

Μετά από αυτό, ένας προπονητής παίρνει τις αποφάσεις, θα δούμε. Είχα μια ρήτρα λύσης, όταν μια από τις ομάδες, πριν από δύο χρόνια, ήρθε να μου προτείνει να φύγω, τους είπα ότι είχα μια ρήτρα, μίλησαν με τον σύλλογο και ο σύλλογος είπε όχι.

Η ρήτρα αποδέσμευσης εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά αυτό είναι άσχετο. Θέλαμε να κερδίσουμε τον τελικό, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να ξέρεις να κρατάς τις ισορροπίες. Να ξέρεις τι προσδοκίες δημιουργείς και πώς να τις διαχειρίζεσαι.

Κοιτάξτε την Ατλέτικο Μαδρίτης: είναι μια ομάδα που επενδύει πολλά, αλλά δεν ξεκινά ποτέ τη σεζόν με τη σκέψη ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Πηγαίνει παιχνίδι με παιχνίδι. Αν είσαι μια ομάδα που έχει κερδίσει 50 τίτλους, είναι μια κουλτούρα επιτυχίας. Αν είσαι μια ομάδα που έχει κερδίσει πολλά τρόπαια τα τελευταία χρόνια, τότε είναι πιο δύσκολο να διαχειριστείς τέτοια πίεση.

Όταν δημιουργείς τεράστιες προσδοκίες, το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα πλήττει την αυτοπεποίθησή σου. Τόσο σε επίπεδο οπαδών όσο και σε επίπεδο παικτών, εμφανίζονται αμφιβολίες, χάνεται η αυτοπεποίθηση. Και σε πάει πίσω. Πρέπει να κριθεί πολύ σωστά, ώστε να μπορέσεις να κάνεις το έργο σου πιο εύκολο.

Επιπλέον, προέκυψε μια κατάσταση με πολλούς τραυματισμούς τη στιγμή που βρισκόμασταν σε εξαιρετική κατάσταση· όλοι πίστευαν ότι θα κατακτούσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Μερικοί από αυτούς τους τραυματισμούς ήταν πραγματικά βλακώδεις. Πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη μέρα υπήρχε ένας αγώνας ποδοβόλεϊ, ο Ζίβκοβιτς, ο αρχηγός μας, έστειλε την μπάλα στο παράθυρο, το παράθυρο έσπασε, ένα κομμάτι αναπήδησε τρία μέτρα και του έκοψε τον μυ, έμεινε εκτός για δυόμισι μήνες».

Ενώ θυμήθηκε την τρομερή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι ασπρόμαυροι σε παιχνίδι στη Ρουμανία πριν από 20 χρόνια, υπογραμμίζοντας: «Για παράδειγμα, την ίδια χρονιά του Κυπέλλου UEFA παίξαμε εναντίον του ΠΑΟΚ και θυμάμαι ότι φτάσαμε στο γήπεδο, μπήκαμε στο γήπεδο για να δούμε το γήπεδο και στο γρασίδι, στο παλιό Τζιουλέστι, υπήρχαν οπαδοί του ΠΑΟΚ που τραγουδούσαν ασταμάτητα και είπα - Θεέ μου, τι ατμόσφαιρα δημιουργούν αυτοί οι Έλληνες, ποιος ξέρει, και, κοίτα, συνέβη»
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Εγώ ένα ξέρω αν δεν υπήρχε θέμα θα είχαν βγει διαρροές ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και δεν ασχολείται με άλλους προπονητές!

Για να υπάρχει σιωπή υπάρχει θέμα
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το βιολί του κ ο Ραζβαν
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θα αφήσω στην άκρη του εσώποιους συσχετισμούς με όποιες ομάδες μας συμφέρει στην προκειμένη περίπτωση με την ατλέτικο, αφού δεν ενοχλεί τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας.

Ο ρασβάν παρουσιάζει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λες και διεύονται από κάποιους φυσικούς νόμους και κανόνες οι οποίοι είναι αμετάβλητοι.
Οι συσσχετισμοί στο ποδόσφαιρο πολύ εύκολα μπορούνε να αλλάξουμε, ειδικά στην εποχή που ζούμε τώρα.
Ζωντανό παράδειγμα η παρί η οποία άλλαξε ιδιοκτησία σχεδόν την είδη για εποχή με μας.
Φαντάζεσαι να πήγαιναν στους εμίριδες οι εκάστοτε προπονητές και να έλεγαν ότι δεν έχουμε κουλτούρα επιτυχίας?
Και φυσικά υπάρχουνε πάρα πολλά ανάλογα παραδείγματα τα οποία δεν αφορούν πάντα αλλαγής οικονομικού στάτους.
Μεγάλο παράδειγμα ημπαρτσελόνα
Μέχρι την μεταγραφή του ροναλντίνιο στην μπάρτσα τα πρωταθλήματα που είχε ήτανε σχεδόν μισά από την Ρεάλ, ενώ ήτανε πιο κοντά στην ατλέτικο που ήτανε τρίτη σε πρωταθλήματα ( 29,15,9)
Από την εποχή που πήγε ο ροναλντίνιο και μαζί με την αλλαγή φιλοσοφίας ολόκληρου του κλαμπ, η μπάρτσα έχει πάρει περισσότερα από τα μισά πεγμένα πρωταθλήματα (12,7,2)
Δυστυχώς τέτοιου είδους δηλώσεις είναι για μένα προσβλητικές
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Kenny4, TylerDurden
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

Ας κλείσουμε γρήγορα αυτό το θέμα. Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο.

Έχω δημιουργήσει έναν πολύ βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με τον σύλλογο και τον κόσμο εκεί, και αυτό παραμένει. Δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να κάνει πράγματα που θα τους στεναχωρούσαν, ό,τι κι αν είναι αυτό. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένας ιδιοκτήτης που παίρνει τις δικές του αποφάσεις. Μετά από αυτό, ένας προπονητής παίρνει τις αποφάσεις, θα δούμε..
Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά εμένα αυτή η τοποθέτηση του Λουτσέσκου μου δίνει την εντύπωση ότι αποστασιοποιήθηκε (ξανά) από την οικογένεια. Εγώ αυτό καταλαβαίνω όταν μετά από τόσες μέρες ακόμη δεν έχει σαφή εικόνα για το τι σκοπεύουν να κάνουν μαζί του. Και επειδή δεν έχει σαφή εικόνα βγαίνει και ο ίδιος να επαναλαμβάνει την ίδια γραμμή με τα αρδάκια περί συμβολαίων που τρέχουν.

pagotatzis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 22:18 Εγώ ένα ξέρω αν δεν υπήρχε θέμα θα είχαν βγει διαρροές ότι ο ΠΑΟΚ έχει προπονητή και δεν ασχολείται με άλλους προπονητές!

Για να υπάρχει σιωπή υπάρχει θέμα
Ετσι το βλέπω και εγώ. Μένει μέχρι να φύγει.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πάντως και ο Κόλκας κράτησε μια πισινή σήμερα.

Κάτι είπε στο τέλος ότι ίσως βρεθεί κάτι καλύτερο κλπ

Όσο το θέμα μένει στον αέρα, θα μένει πίσω και ο σχεδιασμός..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

@renegade Εντάξει δεν έχεις άδικο εδώ που τα λέμε. Αλλά αφού όπως λες δεν ενοχλείται ο ιδιοκτήτης...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πέντε παραγράφους απλά για να μας πει «εγώ φταίω που με κράζουν γιατί τους ξεβλαχεψα, τους πήρα δύο πρωταθλήματα που οι μισοί οπαδοί δεν είχαν δει στην ζωή τους πριν από μενα, και ανέβασα πολύ τις προσδοκίες».
These users thanked the author gika for the post (total 2):
Patron, Kenny4
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Την είδε Πέτρος Κωστόπουλος, χωρίς τα looks :mrgreen: :mrgreen:
These users thanked the author Patron for the post:
gika
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αυτήν την στιγμή ευχή και κατάρα είναι ο Γιώργης
Είτε Σας αρέσει είτε όχι !
Θέλουμε κάποιον που να κουβαλάει αυτήν την τρέλα που φαίνεται να χάθηκε από τον Ίβαν !
Ευχή μου είναι να είναι φουλ ενεργός και πάντα παρών με μόνιμη εγκατάσταση στην Σαλονικη.

Και άμα γίνει κάτι τέτοιο δεν μπορούν να συνυπάρξουν
Γιώργης και Ραζβαν
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σαν τα Keys δεν έχει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

renegade έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 23:00 Θα αφήσω στην άκρη του εσώποιους συσχετισμούς με όποιες ομάδες μας συμφέρει στην προκειμένη περίπτωση με την ατλέτικο, αφού δεν ενοχλεί τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας.

Ο ρασβάν παρουσιάζει τα πράγματα στο ποδόσφαιρο λες και διεύονται από κάποιους φυσικούς νόμους και κανόνες οι οποίοι είναι αμετάβλητοι.
Οι συσσχετισμοί στο ποδόσφαιρο πολύ εύκολα μπορούνε να αλλάξουμε, ειδικά στην εποχή που ζούμε τώρα.
Ζωντανό παράδειγμα η παρί η οποία άλλαξε ιδιοκτησία σχεδόν την είδη για εποχή με μας.
Φαντάζεσαι να πήγαιναν στους εμίριδες οι εκάστοτε προπονητές και να έλεγαν ότι δεν έχουμε κουλτούρα επιτυχίας?
Και φυσικά υπάρχουνε πάρα πολλά ανάλογα παραδείγματα τα οποία δεν αφορούν πάντα αλλαγής οικονομικού στάτους.
Μεγάλο παράδειγμα ημπαρτσελόνα
Μέχρι την μεταγραφή του ροναλντίνιο στην μπάρτσα τα πρωταθλήματα που είχε ήτανε σχεδόν μισά από την Ρεάλ, ενώ ήτανε πιο κοντά στην ατλέτικο που ήτανε τρίτη σε πρωταθλήματα ( 29,15,9)
Από την εποχή που πήγε ο ροναλντίνιο και μαζί με την αλλαγή φιλοσοφίας ολόκληρου του κλαμπ, η μπάρτσα έχει πάρει περισσότερα από τα μισά πεγμένα πρωταθλήματα (12,7,2)
Δυστυχώς τέτοιου είδους δηλώσεις είναι για μένα προσβλητικές
Συμφωνώ απόλυτα στο πνεύμα, μια μικρή διόρθωση (29 - 16 ήταν όταν ήρθε ο Ροναλντίνιο) και μια ένσταση καθώς θεωρώ ότι ο Κρόιφ σαν προπονητής ήταν η αρχή της αλλαγής της φιλοσοφίας. 23 - 10 μας είχαν μέχρι το '88, και με μόλις 2 πρωταθλήματα σε 30 χρόνια μέχρι να το πάρει το '91. Ισορροπήσαμε τη συχνότητα με τον Κρόιφ και πήραμε σαφές κεφάλι με την έλευση του ομορφόπαιδου από το Πόρτο Αλέγκρε.

Ον τόπικ, φοβερά προβληματική δήλωση.
These users thanked the author TylerDurden for the post:
renegade
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Πάνω από 10 ημέρες πέρασαν.
Πρόστιμο είδαμε αφού τελείωσε το πρωτάθλημα, δεν άφησε τους παίχτες να φύγουν μέχρι Τετάρτη η διοίκηση. Για ποιο λόγο και τι αποτέλεσμα περίμεναν να έχει αυτή η ενέργεια κανείς δεν ξέρει και φυσικά δε μάθαμε.
Κάποιος πάλι δε βγήκε να μιλήσει.
Άλλη μια χρονιά θα ξεκινήσει με τον ίδιο τρόπο.

Είμαι σίγουρος ότι και 25 Αυγούστου αν φτάσουμε και να μην έχουμε κάνει καμιά μεταγραφή, αν έχουν φύγει παίχτες κορμού, αν κανένας από την διοίκηση δεν έχει εμφανιστεί, αν οι δημοσιογράφοι σας καθησυχάζουν ότι θα έρθει ο Ιβάν στο Πόρτο Καράς και θα τρέξουν οι εξελίξεις κτλ κτλ κτλ.
Πάλι ο προπονητής θα σας φταίει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”