Καλά στη Φενέρ για βασικός θα πάει από τον κανέναν που έχουν τώρα και θα πάρει και έναν σκασμός λεφτα...Μπαρτσελόνα ναι μεν θα ναι ο γερεμεγιεφ αλλά και καλά λεφτά θα πάρει και θα σηκώσει τίτλους ..δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα αφήσει αυτά...εκτός βέβαια αν όλα είναι μουφες...Τρόμος έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 17:12 Για Μπαρτσελόνα και Φενέρ θα είναι ότι είναι ο Γερεμέγεφ για τον ΠΑΟΚ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
Dimitrisou
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Ally Samagoal
Αν οι φήμες για Παουνοβιτς ισχύουν εγώ είμαι σίγουρα υπέρ, με την έννοια ότι έχει κατάλληλο προφίλ για εμάς μακροπρόθεσμα (πολύ ενασχόληση με νέους) και η μετάβαση από τον Λουτσεσκου αγωνιστικά θα είναι σχετικα εύκολη (παίζει 4231).
δλδ χρειαζομαστε πολλές και κακές;
- These users thanked the author Patron for the post (total 3):
- nunies4, paok apo epilogi, margas
- paokovios1974
Μπράβο σας πάντως που συνεχίζεται και γυρνάτε στην πλάκα τα ξεφτιλικια που θα υποστούμε για άλλη μια χρονιά για το χατίρι του γμρμν
Όπως και να το γράψεις φίλε, απλά είναι ξεφτίλα και δυστυχώς δεν το καταλαβαίνεις.
- These users thanked the author Miles for the post (total 2):
- TylerDurden, margas
- paokovios1974
Πλέον μου έρχεται δεύτερο ποιος θα είναι ο προπονητής στον ΠΑΟΚ <εννοείται πως ηταν ο σκοπός της διαδικασίας της σιωπής που μας εχουν υποβάλει> αλλα θέλω να δω την ομάδα να παίζει 4-3-3 φέτος.
Ντελιας Ζιφκο Ζαφειρης ψαχνω αλλους δύο αλλα εξαιρούνται οι παραμένοντες. Στο σεντερ φορ τους έχω παραδοσιακά εμπιστοσύνη
Ντελιας Ζιφκο Ζαφειρης ψαχνω αλλους δύο αλλα εξαιρούνται οι παραμένοντες. Στο σεντερ φορ τους έχω παραδοσιακά εμπιστοσύνη
Παιδιά το παλικάρι έχει πρόβλημα με τα φωνήεντα μήπως να τον βοηθήσετε?paokovios1974 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:08 Μπράβο σας πάντως που συνεχίζεται και γυρνάτε στην πλάκα τα ξεφτιλικια που θα υποστούμε για άλλη μια χρονιά για το χατίρι του γμρμν
@The Equalizer , @Mitsospaoki4 , @sourmenetes ,@Blackgr4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 26 Μάιος 2026, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δύο μήνες εκτός
Έπεσε ταυτόχρονα η καμπανα
Έπεσε ταυτόχρονα η καμπανα
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- George Best4
- Shivaspace