Δυστηχως νομιζω δεν εχει αφεθει ειναι η πολιτικη του αυτη.καθαρα απο επιλογη που αποδικνυεται 100% λαθοςnikvasil έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:12 δυστυχώς το open έχει ξεφύγει από τα όρια του αντικειμενικού...
εδώ η αθλητική εκπομπή της κυριακής μας έβγαζε από τα ρούχα μας και κλείναμε την τηλεόραση να μην ακούμε τις @@κίες του παρουσιαστή και των δήθεν αντικειμενικών δημοσιογράφων, για να μην πω για τον κεφτε όγλου που τον αφήνανε να λέει όλο @@κίες για τον ΠΑΟΚ, για τον Γκαγκάτση, για το κλεμμένο, για τον Ιβάν κλπ.
Πραγματικά το Open έχει αφεθεί στην αθηναϊκή προπαγάνδα.
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Φίλε μου @Taseos είμαι τρελός ΠΑΟΚτζής από σπόντα και επιλογή στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών, μεγαλωμένος εις τας Αθήνας. Την πρώτη φορά που ανέβηκα Θεσσαλονίκη (στα 31 μου) το 2011 διαπίστωσα με το που έφτασα στο αεροδρόμιο και έκανα μια μικρή βόλτα στην πόλη, την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. ΤΕΡΑΣΤΙΑ σε όλα. Ότι έχει πετύχει η ΠΑΟΚάρα μας είναι ΘΑΥΜΑ, είναι η μάχη του Δαυίδ με τον Γολιάθ σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και τώρα που έχουμε 1+1 ισχυρούς προέδρους η μάχη για διάκριση συνεχίζει να είναι άδικη και άνιση. Έκτοτε απέκτησα άλλη σχέση με την πόλη και έχω ανέβει πιο πολλές φορές με αφορμή και την ΠΑΟΚάρα μας αλλά βλέπω ότι συνεχίζει αυτό το ΧΑΣΜΑ να διατηρείται. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και εάν μπορείτε να κάνετε κάτι... Θυμήθηκα και τους ΠΑΟΚτζήδες που έκαιγαν τους αποκωδικοποιητές και τους χλέυαζαν τα αθηναϊκά μέσα και τώρα με το youtube που τα βλέπουμε ξανά και ξανά αλλά και την πάροδο του χρόνου που φτάσανε οι "αντικειμενικοί" να είναι αντιπρόεδροι, οι διαιτητές να τα "παραδέχονται" μόνοι τους, οι ποδοσφαιριστές της εποχής το ίδιο κλπ είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι σαν την ΠΑΟΚΑΡΑ δεν έχει. Κρατάτε γερά γιατί ο αγώνας ήταν, είναι και θα είναι πάντα άνισος σε αυτή τη χώρα.Taseos έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 17:42 Μόλις γύρισα από αττική. Για κάποιον που μένει χρόνια Αθήνα είναι δύσκολο να συγκρίνει τις δύο πόλεις. Πλέον νομίζω ότι δεν είναι απλά χαώδης μισθολογικά η διαφορά. Αγγίζει τα έτη φωτός. Μόνο τα μεσαία στελέχη να κινούν τα διαρκείας των ομάδων και οι επιχειρηματίες τις σουίτες μιλάμε για χάος. Μπράβο στην πιο συγκεντρωτική χώρα του κόσμου
Ρε είστε καλά; Έχουμε τα θέματα με την ομάδα και ακούμε για το open και τι θέλει να βλεπει ο καθένας; Τι θέλετε να βγαίνει ο Μίνος να λέει τα αθλητικά;
το οπεν το εχει ο προεδρος του ΠΑΟΚ.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεμε?aivas19 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:32 Ρε είστε καλά; Έχουμε τα θέματα με την ομάδα και ακούμε για το open και τι θέλει να βλεπει ο καθένας; Τι θέλετε να βγαίνει ο Μίνος να λέει τα αθλητικά;
Για να το πουμε πιο λαικα για τελευταια φορα.ο προεδρος της ομαδα σου εχει καναλι που μοναδικη αθλητικη ειδηση σημερα ηταν ο βαζελος.σου αρεσει?εμας παλι οχι γι αυτο το γραφουμεcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:38το οπεν το εχει ο προεδρος του ΠΑΟΚ.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεμε?aivas19 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:32 Ρε είστε καλά; Έχουμε τα θέματα με την ομάδα και ακούμε για το open και τι θέλει να βλεπει ο καθένας; Τι θέλετε να βγαίνει ο Μίνος να λέει τα αθλητικά;
Και τι σημασια εχει; Θες να βαλει και το σημα του ΠΑΟΚ στη Σουρωτη;curtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:38το οπεν το εχει ο προεδρος του ΠΑΟΚ.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεμε?aivas19 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:32 Ρε είστε καλά; Έχουμε τα θέματα με την ομάδα και ακούμε για το open και τι θέλει να βλεπει ο καθένας; Τι θέλετε να βγαίνει ο Μίνος να λέει τα αθλητικά;
και τελος τα θεματα που εχετε με την ομαδα οπως λες εχει προεδρο η ομαδα σαββιδης λεγεται και εδω ακριβως γραφουμε μονο γι αυτονcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:41Για να το πουμε πιο λαικα για τελευταια φορα.ο προεδρος της ομαδα σου εχει καναλι που μοναδικη αθλητικη ειδηση σημερα ηταν ο βαζελος.σου αρεσει?εμας παλι οχι γι αυτο το γραφουμεcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:38το οπεν το εχει ο προεδρος του ΠΑΟΚ.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεμε?aivas19 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:32 Ρε είστε καλά; Έχουμε τα θέματα με την ομάδα και ακούμε για το open και τι θέλει να βλεπει ο καθένας; Τι θέλετε να βγαίνει ο Μίνος να λέει τα αθλητικά;
Ναι κι εγω γραφω οτι βρηκες να πεις για το ΟΠΕΝ ενω εδω ειναι οπαδικο φορουμ. Εκτός αν είσαι σε σύνδεσμο καναλιού οπότε οκcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:44και τελος τα θεματα που εχετε με την ομαδα οπως λες εχει προεδρο η ομαδα σαββιδης λεγεται και εδω ακριβως γραφουμε μονο γι αυτονcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:41Για να το πουμε πιο λαικα για τελευταια φορα.ο προεδρος της ομαδα σου εχει καναλι που μοναδικη αθλητικη ειδηση σημερα ηταν ο βαζελος.σου αρεσει?εμας παλι οχι γι αυτο το γραφουμεcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:38
το οπεν το εχει ο προεδρος του ΠΑΟΚ.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεμε?
αν εσενα δεν σε νοιαζει οτι το γαμ...καναλι του προεδρου παιζει βαζελο πρωτη ειδηση και τι σημαινει αυτο ασε εμας να μας νοιαζει.και στην τελικη γιατι τοση πρεμουρα?επειδη γραψαμε για το οπεν?εδω κατα καιρους εχουν γραψει για λιμανια ρωσιες και γω δεν ξερω τι η αναφορα στο οπεν σε πειραξε?και οχι ρε μεγαλε δεν ειμαι σε συνδεσμο καναλιου, χιουμορακι. στο νημα του προεδρου ειμαι.την επομενη φορα πες μας τι θες να σχολιαζουμεaivas19 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:46Ναι κι εγω γραφω οτι βρηκες να πεις για το ΟΠΕΝ ενω εδω ειναι οπαδικο φορουμ. Εκτός αν είσαι σε σύνδεσμο καναλιού οπότε οκcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:44και τελος τα θεματα που εχετε με την ομαδα οπως λες εχει προεδρο η ομαδα σαββιδης λεγεται και εδω ακριβως γραφουμε μονο γι αυτονcurtis έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:41
Για να το πουμε πιο λαικα για τελευταια φορα.ο προεδρος της ομαδα σου εχει καναλι που μοναδικη αθλητικη ειδηση σημερα ηταν ο βαζελος.σου αρεσει?εμας παλι οχι γι αυτο το γραφουμε
Συγνώμη αλλά τουλάχιστον στο δεύτερο διαφωνώ σίγουρα 100%.vasilis1976 έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 19:09Ενδιαφέρον το σχόλιο σου φίλε μου αλλά θεωρώ οτι κάποια πράγματα δεν είναι θέμα επικοινωνίας όπως υποστηρίζεις. Για παράδειγμα , το γεγονός οτι μετα απο τόσα χρόνια ο πρόεδρος δεν μπορεί ακόμη να βρει μια ομαδα ανθρώπων που να τρέχουν τα ζητήματα ειναι αποριας αξιο. Όπως επίσης το γεγονός οτι φέτος δεν ενισχύθηκε η ομαδα ως οφειλε , αυτο είναι θεμα golden circle μέθοδος. Όπως και πολλά άλλα.renegade έγραψε: Τρί 26 Μάιος 2026, 17:25 Το έχω πει και θα το λέω με κάθε ευκαιρία.
Όλες αυτές οι υπερβολές που γράφονται είναι ανασταλτικός παράγοντας στο να γίνεται πραγματική και ουσιαστική κριτική.
Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι κάνουμε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιτάσσει η Golden Circle μέθοδος.
Το αποτέλεσμα στο τέλος είναι η ΠΑΕ να μην εμπνέει. Όχι γιατί είναι κακή σε αυτό που κάνει αλλά γιατί δεν μπορεί να επικοινωνήσει σωστά στο κοινό της αυτό που κάνει .
Πρώτα γιατί,μετά πώς και τέλος Τι
Το αποτέλεσμα είναι να μην μπορεί να δημιουργηθεί μια ισχυρή ταυτότητα που εμπνέει τους οπαδούς.
Πρέπει όμως να καταλάβουμε και να διαχωρίσουμε τα πραγματικά προβλήματα ή λάθη από τα προβληματα επικοινωνίας
Παντού και πάντα σε όλες τις ομάδες του κόσμου όταν υπάρχει αγωνιστική αποτυχία, υπάρχει πάντα από πίσω ένα " δεν ενισχύθηκε η ομαδα ως οφειλε ".
Όχι η ομάδα μας φέτος δεν απέτυχε αγωνιστικά επειδή δεν ενισχύθηκε ως όφειλε.
Οσο για το πρώτο που γράφεις, οσο γράφεται τόσο γενικευμένα δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση επ αυτού.
Ναι πιθανότατα θα ήτανε ποιο λειτουργικό ένα σχήμα με δύο τρία στελέχη επιπλέον , τα οποία να είναι εξειδικευμένα πάνω στο αντικείμενο που θα έχουν.
Τι θα άλλαζε όμως αγωνιστικά όλο αυτό? Γιατί στο τέλος της ημέρας τα αγωνιστικό μας ενδιαφέρει, όσο και αν κάνουμε ότι το ξεχνάμε.
Δηλαδή αν φέτος ο ΠΑΟΚ είχε δύο τρεις επιπλέον στελεχάρες θα οδηγούσε τον λουτσέσκου να κάνει καλύτερη διαχείριση του υλικού που είχε?
Θα είχαμε καλύτερη φυσική κατάσταση στο τελείωμα της σεζόν?
Και φυσικά και άλλα πολλά.
Από τους πρώτους που κάνανε κριτική απέναντι στην διοίκηση ήμουν εγώ, τις εποχές που αυτοί που σήμερα σκίζουν τα πουκάμισά τους τότε βαρούσανε παλαμάκια.
Αλλά νομίζω ότι η κριτική πρέπει να γίνεται για πολύ πιο ουσιώδη πράγματα και όχι εάν η ομάδα χρειάζεται δύο τρία ακόμα στελέχη ή αν κάνει ή δεν κάνει ο συγκεκριμένος προπονητής.
Και για να το πάω και προσωπικά,εμένα με τρελαίνει που η διοίκηση και ο πρόεδρος στηρίζουνε τον συγκεκριμένο προπονητή. το να ασκώ όμως κριτική πάνω σου αυτό, γιατί εγώ θεωρώ αυτά που θεωρώ και πιστεύω είναι νομίζω ανάξιο λόγου.
Νομίζω ότι πράγματα πιο δομικά πάνω στη λειτουργία μιας εταιρείας όπως είναι η ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων, το να μην παντρεύεσαι τις επιλογές που έχεις πάρει όταν βλέπεις ότι σε οδηγούν στο αντίθετο από το προσδοκόμενο αποτέλεσμα και το να έχεις μία ποδοσφαιρική λειτουργία η οποία δεν είναι γραμμική με αρχή μέση και τέλος αλλά βασίζεται σε μία κυκλική ροή διαδικασιών είναι πράγματα τα οποία είναι πολύ πιο σημαντικά από μία προσθαφαίρεση στελεχών.
Χωρίς αυτο να σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να γίνονται προσθήκες αξιόλογων στελεχών, να γίνεται καλύτερη κατανομή εργασιών, να υπάρχει μικρότερος φόρτος για το κάθε στέλεχος και πιο εξειδικευμένος.
Νομίζω ότι αυτά είναι προβλήματα που αφορούν τους τελευταίους ορόφους ενώ εμείς ακόμα έχουμε προβλήματα στη θεμελίωση.