Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης
Τι σημαίνει αλλαγή χρήσης και ρυμοτομικό; Πριν κάποιους μήνες λέγαμε εδώ πως δεν υπάρχει θέμα με αυτά.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Προς το παρόν , δεν χτίζεις τίποτα. Θα χτίσεις , όταν χτίσεις.
Αρχαιολογία, πολεοδομία , ύδρευση , ενέργεια , ρυμοτομία , χρήση , οικοδομική άδεια, ΑΑΔΕ, εφορία , ενστάσεις , οικολόγοι , εφκα, εργολαβία , διαγωνισμός..
Σε όποια σειρά θέλετε θα βάζετε.
Δεν έχω ιδέα τι ισχύει και τι όχι , έτσι όπως τα διαβάζω , μάλλον το βλέπω για ποτέ.
Αρχαιολογία, πολεοδομία , ύδρευση , ενέργεια , ρυμοτομία , χρήση , οικοδομική άδεια, ΑΑΔΕ, εφορία , ενστάσεις , οικολόγοι , εφκα, εργολαβία , διαγωνισμός..
Σε όποια σειρά θέλετε θα βάζετε.
Δεν έχω ιδέα τι ισχύει και τι όχι , έτσι όπως τα διαβάζω , μάλλον το βλέπω για ποτέ.
-
john4serres
"Ο Ιβάν Σαββίδης, ως εγγυητής της ανάπτυξης και της ενότητας της οικογένειας του ΠΑΟΚ, και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίζουν αταλάντευτα στον δρόμο που έχουν χαράξει, με στόχο να στεγαστούν τα όνειρα της μεγάλης οικογένειας του Συλλόγου σε ένα νέο, υπερσύγχρονο γήπεδο."Neiros4 έγραψε: Δευ 25 Μάιος 2026, 14:14 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παράλληλα με τα σοβαρά θέματα που έχει να αντιμετωπίσει, έχει και το σοβαρότερο: Τη «νέα Τούμπα»!
Η διαδικασία βρίσκεται στη… μέση! Η ΠΑΕ κατέθεσε αίτημα στην αρχαιολογία να περάσει να εξετάσει το χώρο και η αρχαιολογία μάλλον ψάχνει αλλού ευρήματα και δεν πέρασε ακόμη, τα χαρτιά για τις άδειες προχωράνε, οι μηχανικοί δουλεύουν στο «φουλ», αλλά πριν το τέλος του χρόνου, αποκλείεται να έχει προχωρήσει το θέμα, γιατί το ελληνικό δημόσιο δουλεύει με ρυθμούς χελώνας, αλλά και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και ο δήμος Θεσσαλονίκης, ακόμη δεν έχουν κάνει τίποτα, για τα πρόδρομα έργα, ούτε έχουν βγάλει χρηματοδότηση μέσα στο 2026!
Όλα αυτά σημαίνουν καθυστέρηση και έναρξη διαδικασιών από τις αρχές του 2027, κάτι αντίστοιχο και με το αθλητικό κέντρο της Θέρμης, στους Ταγαράδες, όπου κι εκεί τα έργα θα αρχίσουν το 2027, αφού χρειάζεται αλλαγή χρήσης και νέο ρυμοτομικό σχέδιο, σε συνεργασία με τον τοπικό δήμο Θέρμης.
Tags: ΠΑΟΚ
Συμφωνα με τον σφηνουλακη δεν θα κουνηθει φυλλο μεχρι το 27.
Καλα παμε
11 μήνες με μηδενική πρόοδο βλέπω εγώ.