Πιστεύω σε νέο δανεισμό Γιακουμάκη γιατί δύσκολα να δώσουμε πάνω από 2-3 μύρια για την αγορά τουDikefalosG4 έγραψε: Σάβ 23 Μάιος 2026, 11:15Συμφωνώ, η ομάδα χρειάζεται για μένα 3 κινήσεις για τοπ μεταγραφές.Panostas1995 έγραψε: Σάβ 23 Μάιος 2026, 10:57 Ρόστερ πρωταθλητισμού και καλής πορείας στην Ευρώπη ( εγώ θα ήθελα για πολλούς λόγους εκτός των οικονομικών να πάμε Κόνφερενς)
Πανβλενκα, Τσιφτσης, Μοναστηρλης(ίσως δανεικός σε ομάδα σούπερ λιγκ)
Κεννι, Σάντσες
Γιαννούλης, Μπάμπα
ΣΤΟΠΕΡΑΡΑ , Μιχαηλίδης, Κεντζιορα, νεότερο στόπερ ή Μπαταουλας αν δείξει καλά δείγματα στη προετοιμασία
Ζαφείρης, Μεϊτε, ΧΑΦ με στοιχεία Μειτε , Οζντοεφ, Σαρρής ή άλλος μικρός
Ζιφκοβιτς, Χατσιδης
ΕΞΡΕΜΑΡΑ (η μεγαλύτερη επένδυση) , Τάισον
Ντελιας, Πέλκας
ΦΟΡ με ταχύτητα θεωρητικά καλύτερο από όλους, Γιακουμάκης, Γερεμεγιεφ, Μύθου ( δανεικός να πάρει παιχνίδια βασικός)
Φεύγουν γκουγκεσασβιλι, Τέιλορ, Λοβρεν, Βολιακο, μπιάνκο, Καμαρά, ντεσποτοφ, ιβανουσετς, Τσαλοφ (μόνο τα συμβόλαια τους είναι καμιά 10 μύρια)
Δεν έβαλα παιδιά με σιγουριά από τον ΠΑΟΚ Β' και Κ19 γιατί δε ξέρουμε μήπως ξεπεταχτεί κάποιος άλλος , υπάρχει πολύ ταλέντο από πίσω
Όπως έγραψες στοπεράρα, εξτρεμάρα αριστερή και Γιαννούλη και φυσικά έναν πιο οικονομικό παίκτη με στοιχεία Μειτέ.
Στο μόνο που διαφωνώ (όχι ότι δεν θα βοηθούσε), γιατί προσπαθώ να είμαι ρεαλιστής, είναι στο φορ.
Δεν θα πάρουμε και φόρ και Γιακουμάκη.
Με τον Γιακουμάκη είμαι ικανοποιημένος και ας έρθει και Αύγουστο, ούτως ή άλλως καλύτερα θα είναι να καταλήξουμε στο κονφερενς.
Δλδ δίνεις τα λεφτά που θες για την αγορά αλλού φορ πιο νέου, έχεις ακόμη ένα χρόνο δανεικό τον Γιακουμάκη, τρίτο τον Γερεμεγιεφ που είναι υπέρτίμιος και δίνεις δανεικό τον Μύθου ώστε την επόμενη χρονιά να πάρει τη θέση του Γιακουμάκη και τρίτο ίσως βγει κάποιο άλλο παιδί από τις ακαδημίες...
Έτσι λειτουργούν τα σωστά κλάμπ με προγραμματισμό
Βέβαια μπορεί ο φορ που θα αγοράσεις να μη σου βγεί...εε θα έχεις για ένα χρόνο τον Γιακουμάκη και μετά παίρνεις άλλον