Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Dimitrisou

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Michael Scott έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:52
Dimitrisou έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:47 Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω δεν νομιζω οτι διαμορφωσε τιποτα η διαιτησια σημερα..εγω ειδα εναν γαυρο που δεν παιζει καλα αλλα μπηκε να το παρει και εβαλε μεγαλα σουτ και μια φενερ που δεν μπηκε καν με εξαιρεση κατι εκλαμψεις..
Η διαιτησία δεν έπαιξε εν τελει ρόλο διοτι οι Τούρκοι παίξανε κατι π έμοιαζε με Μπασκετ. Αλλά καλη δεν την λες
Ναι συμφωνω απλα δεν ηταν ο λογος της ηττας..οι αλλοι απλα δεν σημερα..
icue

Δημοσίευση από icue »

Να πω την αλήθεια και εγώ είδα κάνα δυο περιέργα σφυρίγματα μόνο. Οι Τούρκοι ήταν για τα θηρία.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Dimitrisou έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:53
Michael Scott έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:52
Dimitrisou έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:47 Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω δεν νομιζω οτι διαμορφωσε τιποτα η διαιτησια σημερα..εγω ειδα εναν γαυρο που δεν παιζει καλα αλλα μπηκε να το παρει και εβαλε μεγαλα σουτ και μια φενερ που δεν μπηκε καν με εξαιρεση κατι εκλαμψεις..
Η διαιτησία δεν έπαιξε εν τελει ρόλο διοτι οι Τούρκοι παίξανε κατι π έμοιαζε με Μπασκετ. Αλλά καλη δεν την λες
Ναι συμφωνω απλα δεν ηταν ο λογος της ηττας..οι αλλοι απλα δεν σημερα..
Θα ειχε ενδιαφέρον να δουμε ομως πως θα ηταν το 1ο ημιχρονο και κυριως το 1ο δεκάλεπτο αν υπηρχε πενηνταρίσια διαιτησία.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

Οριακά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως θέλω να το πάρουν οι γάβροι, για την Κ Λ Α Ψ Α του ναιαλλάστηνπολυιδιοκτησία σδνα και τα στόριζ του δπγ από το Σούνιο.

Κατά βάθος βέβαια θα επικρατήσει η αγάπη μου για τον Μεντιέτα και τον Ανγκούλο, αλλά λέω.
These users thanked the author scarsick for the post (total 2):
st4this, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

πω πω κλαψα τα βαζελια :lol:
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως η ολη διοργανωση και η κατασταση μεσα στο γηπεδο ειναι τριτοκοσμικη. Οι ανθρωποι ειναι πραγματικα ανικανοι για οτιδηποτε.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω πάντως είναι πως γίνεται όταν σφάζονται οι αντίπαλοι του γαύρου να βγαίνουν όλοι και να λένε ότι ο θρύλος έπαιξε πολύ καλύτερα και δίκαια κέρδισε ενώ με εμάς και για ένα ανάποδο πλάγιο να βγάζουν ανακοινώσεις από το ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

scarsick έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:56 Οριακά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως θέλω να το πάρουν οι γάβροι, για την Κ Λ Α Ψ Α του ναιαλλάστηνπολυιδιοκτησία σδνα και τα στόριζ του δπγ από το Σούνιο.

Κατά βάθος βέβαια θα επικρατήσει η αγάπη μου για τον Μεντιέτα και τον Ανγκούλο, αλλά λέω.
Ανγκουλο παικταρας και ξαδερφακι.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
scarsick
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Ντράπηκε και η ντροπή για το SDNA.

Έχασαν οι τούρκοι και κλαίνει και οι υπάλληλοί τους στην Αττική.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

τωρα ειναι αργα για δακρυα φενερ.διαβαζω μεινανε 3000 τουρκοι απ εξω και μπηκαν μεσα γαυροι χωρις εισητηρια.δεν ξεκινας τον αγωνα αν δεν μπουν μεσα οι φιλαθλοι σου οι οποιοι εχουν αγορασει εισητηρια.τελος.τωρα διαμαρτυριες κλπ δεν εχουν κανενα νοημα.απαιτεις ισονομια εξ αρχης και αστους να τρεχουν
embuji

Δημοσίευση από embuji »

scarsick έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:56 Οριακά έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως θέλω να το πάρουν οι γάβροι, για την Κ Λ Α Ψ Α του ναιαλλάστηνπολυιδιοκτησία σδνα και τα στόριζ του δπγ από το Σούνιο.

Ειναι δυσκολο. Απο την μια, κερδιζει ο γαυρος απο την αλλη... ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ που θα βγει απο αυτο θα εχουμε φαγητο για πολλα χρονια.

Καντε εικονα αγγελοπουλοι μεσα στο ΟΑΚΑ να σηκωνει την κουπα να παιζει ο υμνος τους και στο καπακι ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕΕΕΕΕ. Πωωωωωωω τι εχει να γινει :lol: :lol: :lol:
These users thanked the author embuji for the post:
Kabamaru11
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Πάντως βλέποντας τι... τσίρκο ειναι η Ευρωλιγκα, καθώς και το χάιδεμα των γαυροβαζελων απο την διοργάνωση, την ατιμωρησία, την αντιμετωπιση των Ελληνικων ομαδων απο τα ΜΜΕ της χωρας, τις αστείες διαιτησίες και την ακραια τοξικότητα που επικρατεί και εκει, δεν θελω να εχουμε καμια σχεση με αυτην την διοργάνωση... Μεγαλωσα σιχαινομενος την Ευρωλιγκα, η οποια εχει συνθλίψει το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Και τώρα θέλουμε να παίξουμε εκει και καπως μεσα μου διχάζομαι.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Franky έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 19:28 Ντράπηκε και η ντροπή για το SDNA.

Έχασαν οι τούρκοι και κλαίνει και οι υπάλληλοί τους στην Αττική.
Επάξια έχει κερδίσει το τίτλο του πιο κομπλεξικού μέσου.
Το enwsi.gr είναι οριακά καλύτερο
These users thanked the author giapas for the post:
paoki19
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ισπανικος εμφυλιος, πραγματικος.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »