Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Με 5 airball δεν σου αξίζει να περάσεις ή διαιτησία είναι τραγική και για τους 2
-
Michael Scott
-
Michael Scott
Αυτος ο Μελι ειναι για καμια Καρδίτσα. Ποτε δεν τον ειχα σε εκτιμηση και παντα ελεγα κατι θα βλέπουν μαλλον και παιζει τοσα χρονια σε αυτο το επίπεδο. Ε ακομα προσπαθω να καταλάβω
OKC στο Σαν Αντόνιο σήμερα. X Factor = Alex Caruso! Αν καθήσω να δω γαύρο, θα κάνω εμετό από τα μάτια 
- Maurice_Escargot
Ο κυριος στο σπικαζ θεωρει πως ο Ολυμπιακος σημερα παιζει διαστημικο μπασκετ.
- Kabamaru11
1ον ο σπηκερ ειναι γελοιος
2ον μη αγαπημενο μου πρασινο sdna,εχετε καταντησει αστειοι.
2ον μη αγαπημενο μου πρασινο sdna,εχετε καταντησει αστειοι.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- icue, Dimitrisou, nothu, Ally Samagoal
- Maurice_Escargot
-
Dimitrisou
Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω δεν νομιζω οτι διαμορφωσε τιποτα η διαιτησια σημερα..εγω ειδα εναν γαυρο που δεν παιζει καλα αλλα μπηκε να το παρει και εβαλε μεγαλα σουτ και μια φενερ που δεν μπηκε καν με εξαιρεση κατι εκλαμψεις..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- Kabamaru11
- Maurice_Escargot
Η διαιτησια ηταν παραγοντας καθως δεν αφησε την Φενερμπαχτσε να αποκτησει μομεντουμ, οπως κι εαν ειχε τις προυποθεσεις να το κανει (τριποντα υπο αμυνα) αλλα με τετοια loser ομαδα που κατεβασε ο Σαρας σημερα, δεν τιθεται θεμα.
Στον δευτερο ημιτελικο θα δουμε τι μπορει να κανει η Βαλενθια. Εαν παιξει οπως με Παναθηναικο, θεωρω πως μπορει να περασει την Ρεαλ.
Στον δευτερο ημιτελικο θα δουμε τι μπορει να κανει η Βαλενθια. Εαν παιξει οπως με Παναθηναικο, θεωρω πως μπορει να περασει την Ρεαλ.
-
Michael Scott
Η διαιτησία δεν έπαιξε εν τελει ρόλο διοτι οι Τούρκοι παίξανε κατι π έμοιαζε με Μπασκετ. Αλλά καλη δεν την λεςDimitrisou έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:47 Δεν ξερω τι λετε αλλα εγω δεν νομιζω οτι διαμορφωσε τιποτα η διαιτησια σημερα..εγω ειδα εναν γαυρο που δεν παιζει καλα αλλα μπηκε να το παρει και εβαλε μεγαλα σουτ και μια φενερ που δεν μπηκε καν με εξαιρεση κατι εκλαμψεις..
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- Dimitrisou