8. Soualiho Meïté
Re: 8. Soualiho Meïté
Δηλαδή του έλεγε το ιατρικό τιμ τιυ Λουτσέσκου μην τον βάλεις γτ θα παθει ζημιά και αυτός τον εβαζε? Ή δεν εκφέρει άποψη το ιατρικό τιμ και του λένε κάνε οτι καταλαβαίνεις?
-
Black_Knight
1.6 - 1.7 μυρια τον χρονο για να ειναι λυση απο τον παγκο. Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς είναι σπατάλη πόρων.Γερασίμου έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 17:12 marsantos
Το έγραψα στην πρώτη τοποθέτηση. Άλλος παίκτης, πιο σύγχρονος του Μειτέ, νεώτερος και με αθλητικά χαρακτηριστικά. Το είπε και ο giapas. Σχεδίαση ομάδας με τον Σου- λύση από τον πάγκο, αν το θέμα αφορά την κατ' ισχίον διάρθρωση.
Και φυσικά τώρα ο Λουτσεσκου θα απαιτησει την παραμονη του Οζντοεφ γιατι μην φερνουμε νεους παικτες και χαλαει η χημεια του group.
Αν θελουμέ πάντως να κάνουμε ομάδα οντως να χτυπάει στόχους δεν πρεπει να μας προβληματίζουν τα συμβολαια των 1,6 εκ οταν ο ανταγωνισμός δινει 2,2 και 2.8 εκ ...
Εάν θέλουμε να κάνουμε ομάδα που να χτυπάει στόχους πρέπει
α) να φύγει ο Λουτσέσκου
β) να έρθει προπονητής που να ξέρει να δουλεύει με μεταγραφές
γ) να φύγουν πρώην ποδοσφαιριστές
δ) να αποκτηθούν παίκτες αθλητικοί
Με Λουτσέσκου,Μεϊτέ,Οζντόεφ και μεταγραφές που θα σκουπίζουν πάγκο θα μας κάνει πλάκα ο Μπέος και ο Κόντης πάλι.
α) να φύγει ο Λουτσέσκου
β) να έρθει προπονητής που να ξέρει να δουλεύει με μεταγραφές
γ) να φύγουν πρώην ποδοσφαιριστές
δ) να αποκτηθούν παίκτες αθλητικοί
Με Λουτσέσκου,Μεϊτέ,Οζντόεφ και μεταγραφές που θα σκουπίζουν πάγκο θα μας κάνει πλάκα ο Μπέος και ο Κόντης πάλι.
Όσα και να παίρνει, το βάρος του τραυματισμού του το έχει το προπονητικό επιτελείο. Οτι και να έπαθε το έπαθε κάνοντας το καλύτερο για την ομάδα. Το συμβόλαιο του πρέπει και θα πληρωθεί ακόμα και αν έρχεται ο παίκτης από τον πάγκο.Γερασίμου έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:00 1,6; Νομίζω 1,2 παίρνει, αλλά και πάλι υπερβολικά είναι για εναλλακτική.
-
Black_Knight
Ποιος ανταγωνιστης πληρωνει τετοιο συμβολαιο στους ρολιστες του;Eagle1980 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:02 Αν θελουμέ πάντως να κάνουμε ομάδα οντως να χτυπάει στόχους δεν πρεπει να μας προβληματίζουν τα συμβολαια των 1,6 εκ οταν ο ανταγωνισμός δινει 2,2 και 2.8 εκ ...
- Σουριναμέζος
1.5 χαρτί παίρνει ο Περέιρα στο χαρτί
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Black_Knight
-
Dimitrisou
Ενταξει βεβαια ο Περειρα πηρε αυτο το συμβολαιο ερχομενος για βασικος..
Τωρα που ειναι ρολιστας και ληγει το συμβολαιο του γραφτηκε για τα μισα και αν..
-
Black_Knight
Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν νομιζω οτι ο συγκεκριμενος ηρθε για παγκιτης μαλλον προεκυψε στην πορεια.
Για την ανανεωση του διαβασα στο sportfm το παρακατω
Για την ανανεωση του διαβασα στο sportfm το παρακατω
Παρά τη θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές, το βασικό «αγκάθι» παραμένει το οικονομικό. Το προηγούμενο συμβόλαιο του παίκτη έφτανε περίπου το 1,5 εκατ. ευρώ, με την ΑΕΚ να μην είναι διατεθειμένη να κινηθεί σε αυτά τα επίπεδα.
Κατά εμέ είναι 50%-50% η παραμονή 1,5 καθαρά παίρνει ούτε 1,2 που λεει ο φίλος σε προηγούμενο post του λίγο δύσκολο να μείνει με τα μισά στα 32-33 που θα του προσφέρουμε σίγουρα με bonus, για εμένα θέλω να μείνει με λιγότερα σίγουρα 1+1 να τον προσφέρουν είναι comple.
- Σουριναμέζος
Γιατί ο Μεϊτέ για παγκίτης ήρθε ή για παγκίτης θα μείνει?
Πλέον να έχεις 3 χαφ με συμβόλαιο 1+ είναι το φυσιολογικό. Φέτος είχαμε 4.
Το συμβόλαιο του Μεϊτέ ανανεώνεται αυτόματα για άλλον 1 χρόνο. Για να μην ισχύσει ο όρος θα πρέπει να μην θέλει να μείνει ο Μεϊτέ.
Αν η ομάδα θέλει να προτείνει μειωμένες αποδοχές θα πρέπει να δώσει παραπάνω χρόνια. Δεν νομίζω να το κάνουν αυτή την στιγμή, θα περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του παίκτη.
Δεν θα έχουμε Μεϊτιάδα φέτος το καλοκαίρι.
Το συμβόλαιο του Μεϊτέ ανανεώνεται αυτόματα για άλλον 1 χρόνο. Για να μην ισχύσει ο όρος θα πρέπει να μην θέλει να μείνει ο Μεϊτέ.
Αν η ομάδα θέλει να προτείνει μειωμένες αποδοχές θα πρέπει να δώσει παραπάνω χρόνια. Δεν νομίζω να το κάνουν αυτή την στιγμή, θα περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του παίκτη.
Δεν θα έχουμε Μεϊτιάδα φέτος το καλοκαίρι.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 4):
- astral, Kabamaru11, paok apo epilogi, gika
famous last words 
- These users thanked the author jibbie for the post:
- Σουριναμέζος
Δεν νομίζω ότι ο Οζντόεφ έχει πάνω από 1 εκ. συμβόλαιο.Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 18:57 Γιατί ο Μεϊτέ για παγκίτης ήρθε ή για παγκίτης θα μείνει?
- Σουριναμέζος
Νομίζω φέτος είχε 1 ακριβώς (ίσως μαζί με μπόνους που λογικά θα έπιασε λόγω συμμετοχών)