Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Ο Ραζβάν μένει, το έμαθα χθες κατά τύχη, δεν έχω κονέ στη διοίκηση κτλ.
Η μοναδική περίπτωση να φύγει, ήταν να το ζητούσε ο ίδιος και ο Ιβάν να ήταν αποφασισμένοςνα βρει άλλον.
Και οι προτάσεις που έχει ακόμη στα χέρια του, είναι αρκετές, κυρίως από Ευρώπη.
Η μοναδική περίπτωση να φύγει, ήταν να το ζητούσε ο ίδιος και ο Ιβάν να ήταν αποφασισμένοςνα βρει άλλον.
Και οι προτάσεις που έχει ακόμη στα χέρια του, είναι αρκετές, κυρίως από Ευρώπη.
Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.
Λιγοψυχοι και ανικανοι. Αυτο μου βγαζει πλεον η παραμονη λουτσεσκου. Δε γινεται μια διοικηση να αποδεχεται την φετινη χρονια.
- These users thanked the author embuji for the post (total 4):
- TasosDuss, Ambiorix, Kenny4, Ριαν_Καπαγιαννιδης
λογικα αλλη μια χρονια με Ραζβαν, η τελευταια, δεν ειναι καταστροφη για τον οργανισμο, ακομα κι αν δεν κατακτησει τιποτα και συνεχισει το ιδιο εργο που αφησε φετος και περσι σε ευρωπη-πρωταθλημα. Ισως παμε ξανα τελικο και φερουμε κυπελλο who knows
Βέβαια ακριβώς τα ίδια,μα ακριβώς, γράφαμε τον Μάιο/Ιούνιο του 2023embuji έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54 Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Ειναι πιο λογικό το να μείνει, να γίνουν διοικητικές και οργανωτικές αλλαγές φέτος και να επιλέξουν οι κατάλληλοι τον νέο προπονητή όταν θα έχουν περάσει χρόνο στην ομάδα και το πρωτάθλημα.embuji έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54 Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται να κουνιέται φύλλο σε κανένα μέτωπο. Που είναι οι εξαγγελίες Παπαμιμίκου; Που είναι ο Ιβάν να βγει να παρουσιάσει το πλάνο ακόμα και από μακριά; Θα περίμενε κανείς αν ο Ιβάν παραδίδει τα κλειδιά είτε στον Παπαμιμίκο είτε στον Ουκρανό ΤΔ που είχε έρθει Τούμπα να βγει και να μιλήσει και να παρουσιάσει τους στόχους μας, ένα πλάνο και τους ανθρώπους που θα το τρέξουν. Τίποτα.
Για μεταγραφές περιμένουμε να ακούσουμε κανένα όνομα από τον σκύλο ή την σφήνα, και ακούμε για financial fair play, cost controls και σύννεφα πάνω από τον Κωνσταντελια.
Ολα αυτά στα καπάκια μιας αγωνιστικης παταγώδης αποτυχίας, σε μια χρονιά ορόσημο, που συνοδεύτηκε από πολύ εξωγηπεδικο πόνο και έναν δεύτερο οικονομικό γίγαντα να μπαίνει στην οικογένεια με τον πιο άγαρμπο τρόπο, και έχει αφήσει τον κόσμο να βράζει στο ζουμί του.
Και δεν κουνιέται φύλλο.
Ξεκάθαρα περίμεναν κατάκτηση κυπέλλου και 2η θέση οπότε δεν έγινε προεργασία για άλλον προπονητή. Ας στηρίξουν τον Λούτσε, να φέρουν αθλητικό διευθυντή όπως ο Ριμπάλτα ήρθε 6 μήνες πριν, να πάρει ο Ραζβαν ότι μπορεί και να γίνει το reset του χρόνου. Είναι κομβικό να περάσουμε Γιουρόπαembuji έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54 Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 22 Μάιος 2026, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλε ο Λουτσεσκου ειναι καλος προπονητης. Μπορει του χρονου να παρει και νταμπλ δεν προσπαθω να μειωσω τον Λουτσεσκου σαν προπονητη. Η ΠΑΕ δειχνει ανικανη και δειλη να παρει μια σοβαρη αποφαση για αλλαγη. Εχει περαστει το λουτσεσκου ή το χαος λογω της δικης του ανικανοτητας. Δε γινεται αυτο το πραγμα αλλο. Ας παρουν επιτελους ευθυνη και ας γινει μια αλλαγη.Doomlord4 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 11:59Βέβαια ακριβώς τα ίδια,μα ακριβώς, γράφαμε τον Μάιο/Ιούνιο του 2023embuji έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54 Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Το προβλημα με αυτο ειναι οτι το ροστερ ειναι σε μια φαση που πρεπει να αλλαξει. Εαν μεινει ο λουτσεσκου ολοι ξερουμε ποιους παικτες θα ζητησει να μεινουν λιγο πολυ. Παικτες που πλεον δε θα επρεπε να εχουν θεση στο ροστερ. Ο λουτσεσκου εχει σοβαρο προβλημα σε αυτο το κομματι και τα παραδειγματα απειρα. Αρα οχι, δεν γινεται να στηριχθει ο Λουτσεσκου εαν παμε σε αλλο πλανο. Γιατι το ροστερ αυτη την στιγμη ειναι σε μια τελεια φαση για αλλαγη ροστερ στα θελω ενος νεου προπονητη.aivas19 έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 12:12Ξεκάθαρα περίμεναν κατάκτηση κυπέλλου και 2η θέση οπότε δεν έγινε προεργασία για άλλον προπονητή. Ας στηρίξουν τον Λούτσε, να φέρουν αθλητικό διευθυντή όπως ο Ριμπάλτα ήρθε 6 μήνες πριν, να πάρει ο Ραζβαν ότι μπορεί και να γίνει το reset του χρόνουembuji έγραψε: Παρ 22 Μάιος 2026, 11:54 Σορρυ ρε μαγκες αλλα μονο εμενα μου φαινεται αποφαση δειλιας το να μεινει ο λουτσεσκου;
Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει ο Λουτσέσκου.
18 Ιουνίου ξεκινάμε προετοιμασία.
Τι προπονητή να βρίσκανε και τι ομάδα να έστηνε και τι ρόστερ να αξιολογούσε και σε πόσο χρονικό διάστημα.
Αυτά στον πλανήτη ΠΑΟΚ θέλουν μήνες ολάκερους.
Και αν το δούμε ψύχραιμα, θέλει ένα ψιλοσκεσκαρτάρισμα η ομάδα και να πάρουν μερικούς κανονικούς παίκτες εκεί που χρειάζεται.
Τι περιμένω; Ούτε το ένα θα γίνει σε βαθμό που θα μας ικανοποιεί απόλυτα ούτε το άλλο.
Θα πάει μια από τα ίδια όπως πάει τα τελευταία χρόνια.
Στην προετοιμασία θα λένε οι ΑΡΔ για τίποτα αετόπουλα που βγάζουν μάτια και για τίποτα αναγεννημένους Τσάλοφ και ούτω καθεξής.
Θα δυσκολευτούμε να μπούμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους, γιατί θα είμαστε ανέτοιμοι και θα ελπίζουμε να μην πάθουμε πάλι Λέφσκι γιατί μετά θα έχει πολύ κλάμα.
Θα γίνουν αργοπορημένα ό, τι μεταγραφές γίνουν και θα ελπίζουμε να μας βγουν και να μην βγουν παλτά.
Κλασική γκρίνια θα έχει, οι ΑΡΔ από την άλλη θα τα ωραιοποιούν όλα, θα λένε ότι όλοι όσοι γκρινιάζουν είναι βαλτοί και τα παίρνουν από τον μπαμπούλα (όχι το γραφείο τελετών οριστικής αναπαύσεως) και θα μαλώνουμε, θα κοιτάμε τις μεταγραφές των άλλων, θα πουλήσουμε ελπίζω κανένα παίκτη που δεν θέλουμε να μπουν μερικά τάλαρα στο ταμείο, δεν θα βαριόμαστε και θα κάνουμε και κανένα μπάνιο στη θάλασσα και ούτω καθεξής.
Δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά.
Ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο.
18 Ιουνίου ξεκινάμε προετοιμασία.
Τι προπονητή να βρίσκανε και τι ομάδα να έστηνε και τι ρόστερ να αξιολογούσε και σε πόσο χρονικό διάστημα.
Αυτά στον πλανήτη ΠΑΟΚ θέλουν μήνες ολάκερους.
Και αν το δούμε ψύχραιμα, θέλει ένα ψιλοσκεσκαρτάρισμα η ομάδα και να πάρουν μερικούς κανονικούς παίκτες εκεί που χρειάζεται.
Τι περιμένω; Ούτε το ένα θα γίνει σε βαθμό που θα μας ικανοποιεί απόλυτα ούτε το άλλο.
Θα πάει μια από τα ίδια όπως πάει τα τελευταία χρόνια.
Στην προετοιμασία θα λένε οι ΑΡΔ για τίποτα αετόπουλα που βγάζουν μάτια και για τίποτα αναγεννημένους Τσάλοφ και ούτω καθεξής.
Θα δυσκολευτούμε να μπούμε σε ευρωπαϊκούς ομίλους, γιατί θα είμαστε ανέτοιμοι και θα ελπίζουμε να μην πάθουμε πάλι Λέφσκι γιατί μετά θα έχει πολύ κλάμα.
Θα γίνουν αργοπορημένα ό, τι μεταγραφές γίνουν και θα ελπίζουμε να μας βγουν και να μην βγουν παλτά.
Κλασική γκρίνια θα έχει, οι ΑΡΔ από την άλλη θα τα ωραιοποιούν όλα, θα λένε ότι όλοι όσοι γκρινιάζουν είναι βαλτοί και τα παίρνουν από τον μπαμπούλα (όχι το γραφείο τελετών οριστικής αναπαύσεως) και θα μαλώνουμε, θα κοιτάμε τις μεταγραφές των άλλων, θα πουλήσουμε ελπίζω κανένα παίκτη που δεν θέλουμε να μπουν μερικά τάλαρα στο ταμείο, δεν θα βαριόμαστε και θα κάνουμε και κανένα μπάνιο στη θάλασσα και ούτω καθεξής.
Δεν θα αλλάξει κάτι δραματικά.
Ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο.
Εαν μεινει η πιεση θα ειναι αφορητη. Για ολους. Απο τα πρωτα φιλικα. Εχει δειξει οτι μπορει να το γυρισει. Να δουμε αν θα το καταφερει ακομα μια φορα.
Τι εννοείς @icue αν η μείνει η πίεση θα είναι αφόρητη;
Αν έφευγε θα ήμασταν χαλαρά ας πούμε;
Θα είχε πίστωση χρόνου ο νέος;
Δε νομίζω.
Πίεση θα υπάρχει anyway.
Αν έφευγε θα ήμασταν χαλαρά ας πούμε;
Θα είχε πίστωση χρόνου ο νέος;
Δε νομίζω.
Πίεση θα υπάρχει anyway.
δε θα ήταν χαλαρά (πότε ήταν χαλαρά;), αλλά, θα είχε ένα τσακ παραπάνω πίστωση ο καινούργιος.
Μόνο αν ήταν όνομα ο καινούριος θα είχε λίγο πίστωση χρόνου.
Αν ήταν κανένας Μπαλαλάικας ή κανενας Πούσιτς, με το καλημέρα θα έπεφτε το μπινελίκι.
Αν ήταν κανένας Μπαλαλάικας ή κανενας Πούσιτς, με το καλημέρα θα έπεφτε το μπινελίκι.
- hasio_john
Ρε πάτε (πάμε) καλά??? Τι πάει να πει να δούμε ΑΝ θα το γυρίσει????
Τι είναι ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΣΕΙΣ, κοινωφελές ίδρυμα δοκιμαστικής προπονητικής?
Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα?
Τα μυαλά μας έχουν καεί, υπομονή δεν υπάρχει, οι μέρες περνάνε μέχρι τα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς και μεις είμαστε ακόμα στο σκοτάδι.
Αλλάζεις προπονητή και όλο του το team, κάνεις μεταγραφάρες και ετοιμάζεσαι για το αύριο.
Τα κουμπιά του ο Ρασβάν τα είχε μπροστά του και τα έκαψε, τα χάρισε σε άλλους!
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, όλα τ' άλλα τα ΑΝ και ΜΗΠΩΣ και ΘΑ το γυρίσει και ΘΑ πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης, είναι απλά ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Τι είναι ο ΠΑΟΚ ΡΕ ΣΕΙΣ, κοινωφελές ίδρυμα δοκιμαστικής προπονητικής?
Κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα?
Τα μυαλά μας έχουν καεί, υπομονή δεν υπάρχει, οι μέρες περνάνε μέχρι τα πρώτα Ευρωπαϊκά ματς και μεις είμαστε ακόμα στο σκοτάδι.
Αλλάζεις προπονητή και όλο του το team, κάνεις μεταγραφάρες και ετοιμάζεσαι για το αύριο.
Τα κουμπιά του ο Ρασβάν τα είχε μπροστά του και τα έκαψε, τα χάρισε σε άλλους!
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, όλα τ' άλλα τα ΑΝ και ΜΗΠΩΣ και ΘΑ το γυρίσει και ΘΑ πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης, είναι απλά ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Παρ 22 Μάιος 2026, 12:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author hasio_john for the post:
- TasosDuss