Εντελώς λανθασμένη κίνηση της ΠΑΕ και αγωνιστικά και έξω αγωνιστικά.giapas έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 20:12Αν σε αυτή τη πρόταση, που να θυμίσω ορίζει νταηλίκι ποιος ανέβηκε και ποιος έπεφτε, την έκαναν 5 ομάδες με μόνη Διαφορά το γαυρο αντί για εμάς, τι θα έλεγες; Μπεσα ομως. Θα έλεγες ότι τη ζητάει για το καλό του αθλήματος και την αύξηση της ανταγωνιστικοτητας;renegade έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 19:47 Νομίζω ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κοινή γνώμη, υπάρχουν μόνο οπαδοί. Αυτό με την κοινή γνώμη ήταν κάτι που απασχολούσε τόσο πολύ τον κ.κ αλλά στο τέλος ο καθένας περνούσε το αφήγημα του στους δικός του και αυτοί απλά το παπαγάλοιζαν.
Προσωπικά αν και ήμουνα μεγάλος υπέρμαχος του συγκεκριμένου φορμάτ των play-off , βλέπω ότι όχι μόνο δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα θετικά τα οποία θα μπορούσε να δώσει μέσα από την αύξηση των ανταγωνιστικών παιχνιδιών και των ντέρμπι αλλά από την άλλη έχει δημιουργήσει έναν κορεσμό προς την πλευρά των οπαδών ενώ ταυτόχρονα καταλήγουμε να βλέπουμε καμμένες ομάδες να παίζουνε μεταξύ τους κάτι σαν ποδόσφαιρο ..
Νομίζω ότι είμαστε στο σημείο όπου η αναδιάρθρωση επιβάλλεται όπως επιβάλλεται βέβαια και το γεγονός να βρεθούνε δικλείδες ασφαλείας μεταξύ των ομάδων αλλά και των θεσμών έτσι ώστε να μην καταλήξουμε να βλέπουμε ένα ποδόσφαιρο δορυφόρων
ΑΣΕ ΠΟΥ εσένα ειδικά δε σε συμφέρει. Χωρίς πλέι οφ ,με λιγότερα δύσκολα ματς ο Σαββίδης δε θα αλλάξει το Λουτσεσκου πότε. Αποφεύγουμε και το ξεφουσκωμα του τζενεραλ...
Να κάνουμε και στα καλοκαιρινά ευρωπαϊκά καμία αναδιάρθρωση, μη ζορίζονται τα καμάρια μας.
Σορυ αλλά είμαι εξαλλος
Μέχρι να μάθουν οι παίκτες στο σύστημα του Ραζβαν θα έχουμε χάσει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο και μετά παπαλα.