23.Joan Sastre
Re: 23.Joan Sastre
Πώς περνάνε τα χρόνια...
Τετραετές συμβόλαιο συν το εξάμηνο δανεισμού στην αρχή.
Ασταθέστατος. Μας είχε ικανοποιήσει με τα πρώτα παιχνίδια (αν ανατρέξει κανείς στα πρώτα σχόλια), αλλά υπήρχε και συνέχεια δυστυχώς.
Ισχύει το κλασικό: βοήθησε όσο μπορούσε. Και μια ευχή, να μην τον αναπολήσουμε κι αυτόν στο μέλλον
Ασταθέστατος. Μας είχε ικανοποιήσει με τα πρώτα παιχνίδια (αν ανατρέξει κανείς στα πρώτα σχόλια), αλλά υπήρχε και συνέχεια δυστυχώς.
Ισχύει το κλασικό: βοήθησε όσο μπορούσε. Και μια ευχή, να μην τον αναπολήσουμε κι αυτόν στο μέλλον
-
Michael Scott
Μόνο για το παστέλι που κέρασε αυτο το παιδί στο χαρτί και καναμε την ανατροπή στο 3-2, εγώ του εχω συγχωρέσει τα παντα..
Συμπαθέστατος. Περιορισμενων δυνατοτήτων μεν, αλλά θα τον θυμόμαστε παντα!
Συμπαθέστατος. Περιορισμενων δυνατοτήτων μεν, αλλά θα τον θυμόμαστε παντα!
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 4):
- TylerDurden, elvetos, george188, aivas19
Η γκολάρα είναι του σαστρε! (Μέσα μας όλοι ξέρουμε ποιος την ακούμπησε τελευταίος)marsantos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 22:47 Τελικά έχει λυθεί όμως το μυστήριο;
Το γκολ ειξαι δικό του ή του Μπάμπα;
-
Michael Scott
Αμα δεν έπιανε την σουταρα εκει , μονοκόμματη με μεγαλο δείκτη δυσκολίας, δεν θα μιλούσαμε τωρα για μάγκικο...marsantos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 22:47 Τελικά έχει λυθεί όμως το μυστήριο;
Το γκολ ειξαι δικό του ή του Μπάμπα;
Και να μην την ακούμπησε τελευταίος, παραπάνω απο το μισο γκολ του ανηκει
- These users thanked the author Michael Scott for the post:
- marsantos
Εννοείται πως η σουταρα είναι δική του.
Απλά για το στατιστικό του θέματος.
Θυμάμαι τότε, μετά το πρωτάθλημα, πρέπει να είχα κάτσει ένα απόγευμα και να είδα πάνω από 200 φορές τη φάση για να βγάλω συμπέρασμα. Νομίζω πως είχα θεωρήσει πιθανότερο να βρίσκει στον Μπάμπα και οχι στον αμυντικό.
Θυμάμαι τότε, μετά το πρωτάθλημα, πρέπει να είχα κάτσει ένα απόγευμα και να είδα πάνω από 200 φορές τη φάση για να βγάλω συμπέρασμα. Νομίζω πως είχα θεωρήσει πιθανότερο να βρίσκει στον Μπάμπα και οχι στον αμυντικό.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- Michael Scott
-
Michael Scott
Δεν θυμάμαι πολλες λεπτομέρειες γαμωτο, αλλά ειχα ακούσει σε μια συνέντευξη παικτη του ΠΑΟΚ τοτε (ισως του Βιερινια με επιφύλαξη) ότι Σαστρε και Μπαμπα είχαν ολο εκείνο το καλοκαίρι κόντρα για το ποιος το είχε βάλει εκείνο το γκολmarsantos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 23:14 Εννοείται πως η σουταρα είναι δική του.
Πάντως ο συνεντευξιαζόμενος νομίζω είχε υποστηρίξει ότι τελευταίος τη βρίσκει ο Μπαμπα, αλλά ακομα και στο ριπλέι δυσκολο να βγάλεις άκρη