10. Thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
Re: 10. Thomas Murg
Πάτε καθόλου καλά ρε σεις; Πόστάρετε στο τόπικ του Μουργκ και τα βλέπουμε εμείς με ευπαθή κράση και μέχρι να μπούμε να δούμε πως δεν ενεργοποιείται μας έχει απορυθμιστεί η πίεση,το ζάχαρο και η χοληστερίνη. Δεν λυπάστε τίποτα;
...και λέει τον βάζουν μέσα τώρα που έχουμε θέμα με τραυματισμούς κτλ, μπαίνει, παίζει τη μπάλα της ζωής του και τον ανανεώνουμε για άλλα 3 χρονάκια. 
- namisenoiazei
Αυτός ο Ταμπορδα εντωμεταξύ άμα τον δεις στο γήπεδο σε κινήσεις και σουλούπι είναι ίδιος ο Θωμάς
Έκλεισε 6 χρόνια στην ομάδα. Λίγοι ξένοι το έχουν καταφέρει. Ωστόσο, ούτε ο συνονόματος εδώ δεν βγήκε να τον αποχαιρετήσει, εκτός αν ελπίζει ότι θα ανανεωθεί
Μυστήριο τρένο ο τύπος, ο κανονικός εννοώ. Είχαν ειπωθεί σπόντες ότι έχει σοβαρό πρόβλημα κι αυτός, δεν ξέρω αν ισχύει. Το σίγουρο είναι ότι έδειξε να μην τον ενδιαφέρει το επάγγελμά του.
Μυστήριο τρένο ο τύπος, ο κανονικός εννοώ. Είχαν ειπωθεί σπόντες ότι έχει σοβαρό πρόβλημα κι αυτός, δεν ξέρω αν ισχύει. Το σίγουρο είναι ότι έδειξε να μην τον ενδιαφέρει το επάγγελμά του.
Εγώ γιατί νομίζω ότι έχει κιαλλο χρόνο στο συμβόλαιο; Το 24 κάτι για τριετές θυμάμαι.Miles έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 21:24 Έκλεισε 6 χρόνια στην ομάδα. Λίγοι ξένοι το έχουν καταφέρει. Ωστόσο, ούτε ο συνονόματος εδώ δεν βγήκε να τον αποχαιρετήσει, εκτός αν ελπίζει ότι θα ανανεωθεί![]()
- thomas Murg
Με τον παικταρά στο ρόστερ τελικό κυπέλλου δεν έχανες!Miles έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 21:24 Έκλεισε 6 χρόνια στην ομάδα. Λίγοι ξένοι το έχουν καταφέρει. Ωστόσο, ούτε ο συνονόματος εδώ δεν βγήκε να τον αποχαιρετήσει, εκτός αν ελπίζει ότι θα ανανεωθεί![]()
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
- george188, aivas19
6 χρόνια λοιπόν ο μικρός Μότσαρτ.
Αφού πλέον τελειώνει το συμβόλαιο του , πραγματικά δεν ξέρω γιατί δε του έκαναν τότε 1+1.
Είχε ακουστεί ότι είχε μεγάλη εξάρτηση με το ηλεκτρονικό παιχνίδι fifa και το 22-23 ξενυχτούσε πάνω από την κονσόλα. Εχουν ακουστεί πολλά , μέχρι και για διαζύγιο κάνα χρόνο αφού ήρθε Ελλάδα και η ψυχολογία του τάρταρα .
Δεν ξέρω τι να πω . Ποδόσφαιρο ήξερε , τελειώματα είχε , μια ελαφριά έκρηξη επίσης. Στα υπόλοιπα παίκτης β εθνικής.
Αντίο Μουργκι.
Ακόμα δε θα ξεχάσω το κενό βλέμμα που μου έριξες όταν σου είπα καλημέρα στα διόδια .
ΥΓ : 149 συμμετοχές ο Μουργκ στον ΠΑΟΚ!!!
Αφού πλέον τελειώνει το συμβόλαιο του , πραγματικά δεν ξέρω γιατί δε του έκαναν τότε 1+1.
Είχε ακουστεί ότι είχε μεγάλη εξάρτηση με το ηλεκτρονικό παιχνίδι fifa και το 22-23 ξενυχτούσε πάνω από την κονσόλα. Εχουν ακουστεί πολλά , μέχρι και για διαζύγιο κάνα χρόνο αφού ήρθε Ελλάδα και η ψυχολογία του τάρταρα .
Δεν ξέρω τι να πω . Ποδόσφαιρο ήξερε , τελειώματα είχε , μια ελαφριά έκρηξη επίσης. Στα υπόλοιπα παίκτης β εθνικής.
Αντίο Μουργκι.
Ακόμα δε θα ξεχάσω το κενό βλέμμα που μου έριξες όταν σου είπα καλημέρα στα διόδια .
ΥΓ : 149 συμμετοχές ο Μουργκ στον ΠΑΟΚ!!!
ΥΓ δεν βάζω το άλλο βίντεο με τον Ρούλη που σκότωσε μπεκάτσα σε άδεια εστια γιατί έφταιγε το χορτάρι.
Με τοση έλειψη που ειχαμε στα 10αρια απο Γεναρη κ μετα (κραξτε με) αλλα κατι θα εδινε. Προφανως αφου ειναι εκτος ομαδας δεν γινεται να τον επαναφερεις αλλα σε σχεση με ιβανουσετς 3 επιπεδα πανω σε προσφορα ο τομας. Δεν επαιρνε ποτε κ τρελα λεφτα, οτι μπορεσε εδωσε
-
τσιριγωτης