27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Βασικό στέλεχος και μια χαρά ποδοσφαιριστής , παντού με θετικό πρόσημο. Αν πρέπει να φύγουν κάποιοι παίκτες από τον ΠΑΟΚ σίγουρα δεν ξεκινάς σπο οζντοεφ . Δυστηχως έχουμε μακρά παράδοση να μην αξιολογούμε σωστά το ρόστερ μας κι να μένουμε με παίκτες που δεν προσφέρουν . Ακόμη ένα μεγαλύτερο σκαλάκι δυσκολίας για την ομάδα καθώς θα πρέπει να βρει δυο χάφ τώρα εκεί που δεν μπορούσε ούτε ένα . Εύχομαι να έχει αλλάξει αυτό φέτος κι να κινηθούμε περισσότερο όπως στις αρχές του περσινού καλοκαιριού .
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Ally Samagoal
Εφόσον παίζουμε με μπιλντ απ δε γίνεται ένα από τα χαφ να μην κουβαλάει μπάλα. Εγώ τον πάω πολύ τον Μάγκο αλλά είναι ευκαιρία για ανοικοδόμηση στα χαφ με κομβικό παίκτη τον Ζαφ. Αντι Μειτε (ή βασικο Μειτέ γιατί δε ξέρω την κατάστασή του) και box to box χαφ για αντίΖαφ
cartman έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 13:12Αν φέρεις προπονητή που παίζει με κόφτη και 2 οκταρια να το κλείσεις το μαγαζί γιατί ο καλύτερος σου παίχτης παίζει στο 10Мир έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:30 Όλα είναι σχετικά, αν έρθει προπονητής που παίζει με κόφτη και 2 οχταρια, θες ακόμα περισσότερους παίκτες στα χάφ.
Σε εμάς 4αδα με τον 5ο να είναι μόνιμα αδικημένος (λόγο συμμετοχών/ρυθμού) πας σε δανεικό πάντα.
Αν είχε τραβήξει κουπί ο Κάμαρα θα ήταν όλοι σε καλύτερη κατάσταση.
Επειδη δε το βλέπω να βρεθεί 'ήρωας να πάρει τον Κάμαρα, μας βλέπω για μια από τα ίδια και δανεισμο (5ος ιεραρχικά) από Ιταλία/Πορτογαλία/Ισπανία.
Μια χαρα παιζει τυπεις εξω αριστερα στα παιχνιδια που θες να γεμισεις το κεντρο(ντερμπι) ή ως επιθετοκο χαφ(2ο οκταρι).με τα λοιμα Ελλαδα.
Επεισης καλο ειναι να δουλευουμε παι αλλα συστηματα οχι μονο 4-2-3-1
Ο Σβαμπ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του χωριού που παίζει και αποχωρεί, και αν είχε μείνει σε εμάς θα ήταν τρίτος σε ιεραρχία και ακόμα απορούμε τι πάει λάθος και δεν βγαίνουμε τσουλου
-
tsaousila1234
ευχαριστουμε πολυ αξιαγαπητος παικτης . αλλα πρεπει να ανοιξει ο δρομος για ενα 25 ρι παιδι να παιξει λυσσασμενα
- These users thanked the author tsaousila1234 for the post:
- anaximandros4
Σταθερός παίκτης που ξέρεις τι να περιμένεις. Στο μόνο που φυσιολογικά υστερεί είναι η ταχύτητα κάτι που σίγουρα χρειάζεται στα ντέρμπι και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αν είναι να αντικατασταθεί ο καμαρα εγώ θα τον κρατούσα τον οζντοεφ
Biseswar dislikes this post.gika έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 14:18 Ο Σβαμπ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του χωριού που παίζει και αποχωρεί, και αν είχε μείνει σε εμάς θα ήταν τρίτος σε ιεραρχία και ακόμα απορούμε τι πάει λάθος και δεν βγαίνουμε τσουλου
Το κακό δεν είναι που δεν υπογράφει.
Το κακό είναι ότι του έγινε πρόταση .Μυαλο δεν βάζουν στην παε
Είναι δυνατόν στον αμπαλο να του κάνουν πρόταση ανανέωσης έστω και με ενα ευρώ;
Σαν διάρκεια παίζει να ήταν και το καλύτερο μας χαφ φέτος .
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Ally Samagoal
-
anaximandros4
Άμπαλος ο Οζντόεφ;markos4 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 18:09 Το κακό δεν είναι που δεν υπογράφει.
Ο καθένας βλέπει με τα δικά του μάτια, κρίνει με το δικό του μυαλό. Έτσι είναι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλες τις απόψεις.
Οπότε σεβόμενος τον @markos4 και την άποψη του, έχω να του προτείνω μια συνταγή.
Παίρνεις μια μπάλα ποδοσφαίρου, δε μας νοιάζει αν είναι adidas ή nike ή οποιαδήποτε μάρκα, αν έχεις τα λεφτά βέβαια εγώ θα πρότεινα nike. Σε μια μεγάλη κατσαρολα βάζεις νερό σχεδόν 2 λίτρα θα χρειαστείς. Όταν ξεκινήσει ο βρασμός βάζεις την μπάλα μέσα. Όταν πάρει μια βράση, σβήνεις την φωτιά και κάθεσαι πάνω από την κατσαρόλα και μυρίζεις.
Κάντο μια και ξανάγραψε.
Μπορεί να την έχει και ο Άκης στο σάιτ του, ψαξτην.
Οπότε σεβόμενος τον @markos4 και την άποψη του, έχω να του προτείνω μια συνταγή.
Παίρνεις μια μπάλα ποδοσφαίρου, δε μας νοιάζει αν είναι adidas ή nike ή οποιαδήποτε μάρκα, αν έχεις τα λεφτά βέβαια εγώ θα πρότεινα nike. Σε μια μεγάλη κατσαρολα βάζεις νερό σχεδόν 2 λίτρα θα χρειαστείς. Όταν ξεκινήσει ο βρασμός βάζεις την μπάλα μέσα. Όταν πάρει μια βράση, σβήνεις την φωτιά και κάθεσαι πάνω από την κατσαρόλα και μυρίζεις.
Κάντο μια και ξανάγραψε.
Μπορεί να την έχει και ο Άκης στο σάιτ του, ψαξτην.