Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lekyrie έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 12:28
Και ο Μόργκαν πολύ καλός παίκτης είναι
εχεις εικονα απο τον παικτη?
Από 5-6 παιχνίδια που τον εχω δει, πολύ versatility, 2 θέσεις, έξυπνος παικτης σουτάρει πολύ καλά και διαβάζει το παιχνίδι. Στην άμυνα δεν έχω εικονα
Για εμένα σε δομημένη ομάδα με ρόλους μπορεί να σταθεί και στο ροτεισον ομάδας ευρωλίγκας απο 8 και κάτω, μοιάζει με τον κοστελο της Βαλένθια.
These users thanked the author Lekyrie for the post:
Να ανησυχούμε άραγε για την συνάντηση που είχε ο Λαμπουμπου;
Δεν μπορώ να πιστέψω το σενάριο να μπουν τα σκουλήκια euroleague και να μείνουμε εκτός εμείς, αλλά αυτές οι συναντήσεις σίγουρα δεν γίνονται για πλάκα.
Στα μεταγραφικά τώρα. Ο Παλμερ καλός σκόρερ. 2-3 είναι και όχι καθαρό 3.
Σίγουρα όμως δεν ανεβαίνεις επίπεδο όπως έγραψε κάποιος. Δεν θα τον προτιμούσα. Υπάρχουν καλύτεροι παίκτες σε αυτά τα χρήματα που ακούγεται ότι δίνουμε.
Ο Χατζινς επίσης καλός σκόρερ αλλά πέρα από το ότι είναι μόλις 1.80, είναι πολύ αργός για άσος.
Ο Κονορ Μόργκαν μου αρέσει αρκετά. Είναι 5-4. Έχει αρκετά υψηλό μπασκετικό iq για σέντερ (2.06) και πολύ καλό σουτ απ έξω. Αυτό που με χαλάει είναι ότι αν προορίζεται για σέντερ, θεωρώ τραγικό να μην έχουμε στο φετινό ροστερ ούτε έναν ψηλο άνω των 2.10
Μουρ 2.03 και Κακλαμανακης 2.06
Στο 4 έχουμε προς το παρόν τον Χουγκαζ των 2.08 που όμως είναι αρκετά σοφτ. Οκ καλό το σμολ μπολ αλλά πρέπει να έχεις και κάποιον που μπορεί να τα βγάλει πέρα με ψηλούς νταμαρια.
Γενικά πάντως τα ονόματα που ακούγονται τελευταία και τα επιβεβαιώνει και ο Κλειτος, δεν ενθουσιάζουν καθόλου. Καλοί παίκτες αλλά όχι του επιπέδου που φανταζομασταν όλοι, όταν πχ οι Ισπανοί έγραφαν για Κλαιμπερν.
Αν δεν κρατήσουμε Ομορούγι, φαντάζομαι πως όχι, θέλουμε οπωσδήποτε σκληρό ψηλό να κόβει και να κατεβάζει εύκολα τα ριμπάουντ. Ακούγεται τίποτα σχετικό, ξέρει κανείς;