εχεις εικονα απο τον παικτη?
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Είναι νόστιμο το κινέζικο σανό.Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 08:05 Ευρωλίγκα 2026 και Αλεξάνδρειο Μέλαθρον μαζι ούτε για κακόγουστο αστείο δεν κάνουν.
Με έναν απλό κύβο θα πέσει το ταβάνι και τα λάβαρα τους μαζί.
4800 η χωρητικότητα του και με μια ψευτοεξεδρα απέναντι μπορεί να πάει στα 5500-5800
Θα τους κάνει κάνει καινούριο γήπεδο ο Λαμπούμπου, πλαστικό 20.000 θέσεων και θα το γεμίζουν με λούτρινα αρκουδάκια.
Από 5-6 παιχνίδια που τον εχω δει, πολύ versatility, 2 θέσεις, έξυπνος παικτης σουτάρει πολύ καλά και διαβάζει το παιχνίδι. Στην άμυνα δεν έχω εικονα
Για εμένα σε δομημένη ομάδα με ρόλους μπορεί να σταθεί και στο ροτεισον ομάδας ευρωλίγκας απο 8 και κάτω, μοιάζει με τον κοστελο της Βαλένθια.
το Παγιόλα, Καλάθης, Μπαζινας στον άσσο θα παίζει να είναι το πιο ακίνδυνο επιθετικα τρίδυμο point guards στην ιστορία της Α1.KalamarGiannis έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 18:29 Πλέον με bold οι σίγουροι, με πορτοκαλί οι λίγο πιθανοί και με μπλε οι πολύ πιθανοί:
1 - ΞΕΝΟΣ 1 (Hudgins;/ Παγιόλα;/Λορεντζο Μπράουν; ), Καλάθης, Μπαζινας, (Φίλλιος;)
2 - Φόστερ ,Tyree, ΝΜΛ, (Νικ Μπαμπ;)
3 - ΞΕΝΟΣ 2 (Κλαϊμπερν; ), Περσιδης, (Λαρεντζάκης;)
4 - ΞΕΝΟΣ 3(D.Alston; Gray;), Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 4(Willey;/Alexander; ), (Παπαγιάννης; ) , Μουρ,Κακλαμανάκης
Ιδέα μου είναι ή δεν κολλάει ο Χάτζινς με Ταϊρί; δηλ. το λογικό είναι ένας από τους δυο...
Αφού ήδη οι δύο PG έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το μοίρασμα του παιχνιδιού, ο βασικός σου θα είναι πρώτα σκόρερ