27. Magomed Ozdoev

xrisitsapa

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Προσφερε, τον αγαπαμε, ειναι πρωταθλητης και αυτο δεν αλλαζει.

ΟΜΩΣ στα 34 του, αν τον ανανεωσεις, κανεις εγκλημα.
Ακομα και για τερματοφυλακα θα ειχα ενστασεις, ποσο μαλλον για χαφ.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Καλά αν βάλουμε τον Κάμαρα της 2ετιας, μια χαρά είναι ο Οζντοεφ για ένα χρόνο ακόμα.

Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης πάντα έπαιζε επιθετικός χάφ ή 8αρι με πολύ μικρή αμυντική συνεισφορά, σε εμάς με παθητικά στόπερ και ένα ακόμα χάφ αργό πως να μην δέχεται φάσεις η ομάδα;
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Ο 33χρονος Οζντοεφ είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ που δεν έβγαλε τραυματισμό, που δεν έσκασε φέτος και έβαλε και 8-9 γκολ....

Αν μείνει ο Λουτσεσκου ο Οζντοεφ πρέπει να μείνει ανανεώσει και αντί για 50 ματς που έκανε να κάνει 25-30 ...μια χαρά λύση αρκεί να έχει ακόμη τρεις παικταραδες μπροστά του στην ιεραρχία.....

Ξανά λέω ...αν μείνει ο Λουτσεσκου....αν αλλάξει ο προπονητής μπορεί να μη του κάνει

(Όλα αυτά χωρίς να μου αρέσει προσωπικά ο παίκτης αλλά δεν είμαι εγώ προπονητής)
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
lkosmid
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δηλαδη ρε παιδια του χρονου ( αν υποθεσουμε οτι θα φυγουν Καμαρα-Μπιανκο) θα εχουμε 4αδα στα χαφ :

τον Ζαφειρη ( μια χαρα ηλικια και προοπτικες)
τον Μειτε ( 32 χρονων, βαρυ κορμι και επιβαρυμενος)
τον Οζντοεφ ( 34 χρονων)

και ψαχνουμε εναν ακομα;
Σας καλυπτει εσας αυτο;
Δε βλεπετε οτι δεν οδηγει πουθενα και παλι θα εχουμε κεντρο που μολις λειπει ο Ζαφειρης δεν θα εχει τρεξιματα;
Και οτι του χρονου θα πρεπει να αντικαταστησεις Μειτε-Οζντοεφ μαζι;
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Αν μεινει ως 5ος δεν εχω θεμα. Με Μειτε,Ζαφειρη 2 πρωτοκλασατες μεταγγραφες + Οζντοεφ + 1 πιτσιρικα ειμαστε οκ.

Ο Καμαρα εχει συμβολαιο και του χρονου ομως;
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Όλα είναι σχετικά, αν έρθει προπονητής που παίζει με κόφτη και 2 οχταρια, θες ακόμα περισσότερους παίκτες στα χάφ.

Σε εμάς 4αδα με τον 5ο να είναι μόνιμα αδικημένος (λόγο συμμετοχών/ρυθμού) πας σε δανεικό πάντα.
Αν είχε τραβήξει κουπί ο Κάμαρα θα ήταν όλοι σε καλύτερη κατάσταση.

Επειδη δε το βλέπω να βρεθεί 'ήρωας να πάρει τον Κάμαρα, μας βλέπω για μια από τα ίδια και δανεισμο (5ος ιεραρχικά) από Ιταλία/Πορτογαλία/Ισπανία.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Δεν ανανεώνει σύμφωνα με τον karpov , παρακάτω το κείμενο του
Оздоев отказался продлевать контракт с ПАОКом: Магу не устроили условия по новому договору.

К россиянину есть интерес из Эмиратов и Саудовской Аравии + в Греции и Турции, его контракт истекает этим летом.

Не исключено, что игрок останется и в Салониках, если стороны сумеют договориться по условиям, — докладывает Карп.

У 33-летнего Оздоева колоссальный опыт: сыграл 236 встреч в РПЛ, провел 77 матча в еврокубках и больше сотни игр в Турции и Греции.

В этом сезоне Магомед стал лучшим бомбардиром (!) клуба в греческой Суперлиге наравне с Константелиасом, забив 8 мячей. Помимо этого россиянин успешно выполнял кучу других функций.

К примеру, создал 18 моментов, выиграл 95 единоборств, совершил 72 перехвата и 22 отбора. По всем показателям вошел в топ-5 футболистов ПАОК’а.

Не знаю, надумает ли Оздоев возвращаться в Россию. Однако есть ощущение, что он может пригодиться некоторым непоследним клубам РПЛ.

Например, Локо, где, по словам Галактионова, не хватает футболистов в центр поля. Оздоев может спокойно исполнять бокс-ту-бокса в «ромбе», как Баринов. Опытный дядька с кулаком покрепче и яйцами побольше не помешал молодой команде.

Поэтому был бы рад видеть Магомеда в Черкизово, где он уже когда-то выступал. Но сейчас разговоров о возвращении в Россию не идет. Скорее Оздоев завершит карьеру где-то в Дубае или Стамбуле, чем вернется в Химки (там будет играть Родина) или Казань.
Η αλλιώς, δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τον ικανοποίησαν οι όροι που του πρότειναν.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Patron
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

Να και ένα καλό νέο. Χαφ που δεν κόβει αντίπαλο ούτε με βαλέ στο τρανζίσιον δεν κάνει οχι για ευρώπη, ούτε καν για Ελλάδα πλέον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kenny4 την Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Στο καλό λοιπόν.
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

μπορούμε να παρουμε καλύτερο
These users thanked the author AntreasG4 for the post:
Τρόμος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Να πω ότι θα μου λείψει, ψέμματα θα είναι. Βασικά εκτός ντελια δεν θα μου λείψει κανείς
These users thanked the author Taseos for the post:
AntreasG4
Lekyrie

Δημοσίευση από Lekyrie »

Μακάρι να φύγει, μπορεί να έρθει πολύ καλύτερος του
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

AntreasG4 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 12:19 μπορούμε να παρουμε καλύτερο
Φυσικά μπορούμε το θέμα είναι ποιος θα τον εντάξει τον καλύτερο. Πρέπει πρώτα από όλα να τελειώσει το θέμα προπονητή, όσο δεν ξέρεις ποιος θα είναι προπονητής ούτε να πάρεις ούτε να διώξεις παίκτες μπορείς.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Мир έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:30 Όλα είναι σχετικά, αν έρθει προπονητής που παίζει με κόφτη και 2 οχταρια, θες ακόμα περισσότερους παίκτες στα χάφ.

Σε εμάς 4αδα με τον 5ο να είναι μόνιμα αδικημένος (λόγο συμμετοχών/ρυθμού) πας σε δανεικό πάντα.
Αν είχε τραβήξει κουπί ο Κάμαρα θα ήταν όλοι σε καλύτερη κατάσταση.

Επειδη δε το βλέπω να βρεθεί 'ήρωας να πάρει τον Κάμαρα, μας βλέπω για μια από τα ίδια και δανεισμο (5ος ιεραρχικά) από Ιταλία/Πορτογαλία/Ισπανία.
Αν φέρεις προπονητή που παίζει με κόφτη και 2 οκταρια να το κλείσεις το μαγαζί γιατί ο καλύτερος σου παίχτης παίζει στο 10
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Είμαι πολύ διχασμένος για τη περίπτωσή του.

Η αμφιβολία μου για το Μειτέ και την ικανοτητά του να ξαναπαίξει μπάλα σε σταθερή βάση σε υψηλό επίπεδο , εντείνει το διχασμό μέσα μου για τον Οζντοεφ.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι στο 51-49 υπερ του να μείνει με απαραίτητη όμως προϋπόθεση να λυθεί το θέμα Καμαρά και ο Μειτέ να κριθεί ικανός .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”