Πιθανή αναδιάρθρωση Super League
Πιθανή αναδιάρθρωση Super League
Τις τελευταίες μέρες υπήρξε αίτημα μερικών ομάδων για αναδιάρθρωση της Α Εθνικής, μέσα σε αυτές ήταν και ο ΠΑΟΚ. Ποια ειναι η άποψη σας για αλλαγή της κατηγορίας σε 16 ομάδες χωρίς play off; Δεν μπορώ να κανω poll εγώ οπότε αν θέλει κάποιος mod να ανοίξει για να ψηφίσει ο κόσμος (Θέλω/Δεν θελω/θελω με 18+ ομάδες).
Αφού τελείωσαν κ τα αγωνιστικά να έχουμε να συζητάμε.
Για να το ξεκινήσω, αν και ιδανικό θεωρώ να έχουμε 16 ομάδες στην Α Εθνική δεν πιστεύω πως η Ελλάδα μπορεί να συντηρήσει τόσο μεγάλη Α Εθνική κατηγορία, οι επαρχιακές ομάδες δεν θα έχουν την στήριξη που χρειάζεται και θα γίνουν παραρτήματα άλλων, κάνοντας το έργο μας για πρωτάθλημα ακόμα πιο δύσκολο. Βέβαια οπαδικά, παραπάνω έδρες για ταξίδια! Εσείς πως το βλέπετε;
Για να το ξεκινήσω, αν και ιδανικό θεωρώ να έχουμε 16 ομάδες στην Α Εθνική δεν πιστεύω πως η Ελλάδα μπορεί να συντηρήσει τόσο μεγάλη Α Εθνική κατηγορία, οι επαρχιακές ομάδες δεν θα έχουν την στήριξη που χρειάζεται και θα γίνουν παραρτήματα άλλων, κάνοντας το έργο μας για πρωτάθλημα ακόμα πιο δύσκολο. Βέβαια οπαδικά, παραπάνω έδρες για ταξίδια! Εσείς πως το βλέπετε;
-
Panostas1995
Re: Πιθανή αναδιάρθρωση Super League
Τι πράγμα είναι αυτό ρε φίλε στην Ελλάδα ανάλογα πως συμφέρει τον καθένα αλλάζουμε το πρωτάθλημα....
Εδώ και χρόνια μετα από μελέτες που έγιναν από το εξωτερικό είχαν προτείνει πρωτάθλημα με 12 ομάδες με πλέι οφ - πλέι άουτ από έξι ομάδες....
Το έκαναν με 14 για να εξυπηρετήσουν τις φιλικές ομάδες ....τα ίδια και τώρα .....
Εγώ αν ήμουν θα το έκανα 12 ομάδες με πλέι οφ πρωταθλήματος, πλέι οφ ευρωοης και πλει άουτ όπως είναι και τώρα (φυσικά χωρίς αυτή τη χαζομάρα με τη διαίρεση των βαθμών)
Και μάλιστα θα έπεφταν 2 και ο τρίτος από το τέλος να παίξει μπαράζ με τον τρίτο της β Εθνικής
Και θα έβαζα αυστηρότερα κριτήρια για να ανέβεις στη σούπερ Λίγκ ( ελάχιστα εισητηρία διάρκειας , επένδυση για μεταγραφές κ.α.) για να μην έχουμε ομάδες τύπου Βόλου κτλ
Έτσι φτιάχνεις ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Αν το κάνουν 16 ομάδες χωρίς πλέι οφ θα πέσει πάρα πολύ το πρωτάθλημα
Εδώ και χρόνια μετα από μελέτες που έγιναν από το εξωτερικό είχαν προτείνει πρωτάθλημα με 12 ομάδες με πλέι οφ - πλέι άουτ από έξι ομάδες....
Το έκαναν με 14 για να εξυπηρετήσουν τις φιλικές ομάδες ....τα ίδια και τώρα .....
Εγώ αν ήμουν θα το έκανα 12 ομάδες με πλέι οφ πρωταθλήματος, πλέι οφ ευρωοης και πλει άουτ όπως είναι και τώρα (φυσικά χωρίς αυτή τη χαζομάρα με τη διαίρεση των βαθμών)
Και μάλιστα θα έπεφταν 2 και ο τρίτος από το τέλος να παίξει μπαράζ με τον τρίτο της β Εθνικής
Και θα έβαζα αυστηρότερα κριτήρια για να ανέβεις στη σούπερ Λίγκ ( ελάχιστα εισητηρία διάρκειας , επένδυση για μεταγραφές κ.α.) για να μην έχουμε ομάδες τύπου Βόλου κτλ
Έτσι φτιάχνεις ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Αν το κάνουν 16 ομάδες χωρίς πλέι οφ θα πέσει πάρα πολύ το πρωτάθλημα
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 3):
- Montrealiotis, Newgen9, WeWillRockYou
Μακριά από μαςst4this έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:07 Τις τελευταίες μέρες υπήρξε αίτημα μερικών ομάδων για αναδιάρθρωση της Α Εθνικής, μέσα σε αυτές ήταν και ο ΠΑΟΚ. Ποια ειναι η άποψη σας για αλλαγή της κατηγορίας σε 16 ομάδες χωρίς play off; Δεν μπορώ να κανω poll εγώ οπότε αν θέλει κάποιος mod να ανοίξει για να ψηφίσει ο κόσμος (Θέλω/Δεν θελω/θελω με 18+ ομάδες).
Είναι δυνατόν ρε ιβαν να ψηφίζεις υπέρ της παράγκας που ΕΣΥ έριξες; Ποιες 16 ομάδες και ποιο πρωτάθλημα χωρίς πλέι οφ; Στην αιλαδα είμαστε, γυρνάμε σε δύσκολες εποχές αν επιβεβαιωθεί αυτό.
Πραγματικά δεν μπορώ να βρω ενα θετικό του να ψηφίσει ο ΠΑΟΚ υπερ, πρώτον φαινόμαστε εμεις οι περίεργοι που "δεν μας βγήκε με Γκαγκατση και φέρνουμε ομαδες παραρτήματα στην Α" ηδη άρχισαν τετοια να λέγονται. Αλλά και σοβαρά δεν βρίσκω όφελος. Μακάρι να μην περάσει
Πλάκα κανουμε; Αυτή την στιγμή με 14 ομάδες τουλάχιστον οι τέσσερις δεν έχουν οπαδούς: Βόλος,Αστέρας , Ατρόμητος και Κηφισιά. Ο Βόλος έχει τον Μπέο πρόεδρο και οι άλλες τρεις έχουν φραγκάτους προέδρους που κάνουν το κομμάτι τους χωρίς κοινό να απαιτεί.
Πλάκα κανουμε; Αυτή την στιγμή με 14 ομάδες τουλάχιστον οι τέσσερις δεν έχουν οπαδούς: Βόλος,Αστέρας , Ατρόμητος και Κηφισιά. Ο Βόλος έχει τον Μπέο πρόεδρο και οι άλλες τρεις έχουν φραγκάτους προέδρους που κάνουν το κομμάτι τους χωρίς κοινό να απαιτεί.
@Panostas1995 φίλε μου, για να γίνει αυτό που αναφέρεις ως παράδειγμα "επένδυση για μεταγραφές", θα πρέπει και η superleague ή όποιος άλλος είναι αρμόδιος, να κουνήσει λίγο το βολεμένο κωλαράκι του, να βρει χορηγίες για να μοιράσει χρήμα στις ομάδες, μόνο με στοίχημα και ευχολόγια δεν αναβαθμίζεις το προϊόν σου.
-
Panostas1995
Γιατί λίγα παίρνουν από το στοίχημα;Maklaz έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:41 @Panostas1995 φίλε μου, για να γίνει αυτό που αναφέρεις ως παράδειγμα "επένδυση για μεταγραφές", θα πρέπει και η superleague ή όποιος άλλος είναι αρμόδιος, να κουνήσει λίγο το βολεμένο κωλαράκι του, να βρει χορηγίες για να μοιράσει χρήμα στις ομάδες, μόνο με στοίχημα και ευχολόγια δεν αναβαθμίζεις το προϊόν σου.
Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα αλλά δε γίνεται ο μπεος με μηδέν φιλάθλους να είναι τόσα χρόνια στην πρώτη κατηγορία....
Διαβάζω πως στο αίτημα ζητάνε ΑΕΛ & Πανσερραϊκός να μην υποβιβαστουν κι απλα να αυξηθούν με τις 2 της Β. Δεν θελω να γράψω τι πραγματικά πιστεύω, οπότε θα πω απλά ντροπή μόνο που βρισκόμαστε στις 5 ομάδες που υπέγραψαν αυτή την αίτηση. Τεράστιο φάουλ της ΠΑΕ.
Όχι, δεν με κατάλαβες, δεν εξετάζω αν το στοίχημα δίνει λίγα η πολλά, εξετάζω ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κάτι άλλο.Panostas1995 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:48Γιατί λίγα παίρνουν από το στοίχημα;Maklaz έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 11:41 @Panostas1995 φίλε μου, για να γίνει αυτό που αναφέρεις ως παράδειγμα "επένδυση για μεταγραφές", θα πρέπει και η superleague ή όποιος άλλος είναι αρμόδιος, να κουνήσει λίγο το βολεμένο κωλαράκι του, να βρει χορηγίες για να μοιράσει χρήμα στις ομάδες, μόνο με στοίχημα και ευχολόγια δεν αναβαθμίζεις το προϊόν σου.
Φυσικά πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα αλλά δε γίνεται ο μπεος με μηδέν φιλάθλους να είναι τόσα χρόνια στην πρώτη κατηγορία....
-
Panostas1995
Χίλιες φορές να ανέβει μια τέτοια ομάδα που θα γεμίζει γήπεδο παρά ο μπεος
- These users thanked the author Panostas1995 for the post (total 2):
- Patron, thios4