Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Γενικά είναι καλή τακτική να συγκρίνουμε τον Τζόρνταν με τον Λουτσέσκου. Σου λέει αν νομίζεις ότι πονάνε τα μάτια σου κάθε χρόνο από Ιούλιο ως Νοέμβριο κι από Φεβρουάριο κι έπειτα, κάτσε να δεις πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει.

Ας μείνει λοιπόν ο goat της προπονητικής που μας έβαλε μόνος του στον χάρτη.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
renegade
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Όταν είναι να παρθούν αποφάσεις για το καλό του συλλόγου ... κινούμαστε με την ταχύτητα του φωτός.

Πιό πολύ λοιπόν με προβληματίζει όχι η πιθανή παραμονή Καστορίνα και σία, αυτοί κάποτε θα φύγουν. Με πληγώνει οτι τίποτα δεν κινείται, και τίποτα δεν αλλάζει στα κακώς κείμενα. Οιωνός για το τί θα ακολουθήσει το καλοκαίρι, και τί προγραμματισμός έχει ήδη γίνει. Αφήνεται η ομάδα αίωρη ενώ σε ένα μήνα ξεκινάει η ῾῾προετοιμασία᾽᾽.

Πολύ άσχημη η κατάσταση κύριοι, αύτο το να περιμένουν όλοι κρυμμένοι στα καβούκια τους.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Αν θα μείνει η φύγει θα αποφασίσουν αυτοί που βάζουν το χρήμα. Η ανάγνωση πάντα είναι διπλή. Ο Λουτσε πήρε 2 πρωταθλήματα όσα πήρε ο ΠΑΟΚ σε όλη την ιστορία του. Βέβαια στο ίδιο διάστημα η Κούλα που λένε μερικοί πήρε 3. Ο ΠΑΟ μηδέν και ο γάβρος δεν ξέρω πόσους. Εγώ στα 50 πάλι γλυκαθηκα με τους τίτλους μετά από πολλά χρόνια ανομβρίας και θέλω τίτλους. Επειδή θεωρώ ότι θα μείνει ο Λουτσε σε ένα χρόνο εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε και πάλι.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Μια μεγάλη ομάδα έχει αποκτήσεις..
Μεγάλη ομάδα την κάνουν κ οι οπαδοί της...οι οπαδοί λοιπόν κάθε χρόνο πρέπει να έχουν απαιτήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚτσης ο μέσος δίνει εκατο ευκαιρίες στον Σαματα για να μην πληγωθει κ μην γίνουμε κυνικοι σαν τους απο κάτω, δεν τον νοιάζει που τερματίζει τριτοτεταρτος αρκεί να έχει μια δικαιολογία στο στόμα για το τι έφταιξε κ συνέβη αυτό, έχει αρχίσει κ γίνεται προσωπολαγνος ,έχει συμβιβαστεί σε μία κατάσταση γιατί φοβάται μην γίνουν χειρότερα απο μια αλλαγή, γενικά έχει βολευτεί στην παρούσα αρρωστημένη φάση. Δεν τον νοιάζει η απώλεια τίτλων άλλωστε δεν έγινε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, δεν τον πειράζει τίποτα πλέον...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

shogoon έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 05:30 Αν θα μείνει η φύγει θα αποφασίσουν αυτοί που βάζουν το χρήμα. Η ανάγνωση πάντα είναι διπλή. Ο Λουτσε πήρε 2 πρωταθλήματα όσα πήρε ο ΠΑΟΚ σε όλη την ιστορία του. Βέβαια στο ίδιο διάστημα η Κούλα που λένε μερικοί πήρε 3. Ο ΠΑΟ μηδέν και ο γάβρος δεν ξέρω πόσους. Εγώ στα 50 πάλι γλυκαθηκα με τους τίτλους μετά από πολλά χρόνια ανομβρίας και θέλω τίτλους. Επειδή θεωρώ ότι θα μείνει ο Λουτσε σε ένα χρόνο εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε και πάλι.
3 πήρε, η αεχ πήρε 2
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
navigator11, paokspren
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

τσιριγωτης έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 06:22 Μια μεγάλη ομάδα έχει αποκτήσεις..
Μεγάλη ομάδα την κάνουν κ οι οπαδοί της...οι οπαδοί λοιπόν κάθε χρόνο πρέπει να έχουν απαιτήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚτσης ο μέσος δίνει εκατο ευκαιρίες στον Σαματα για να μην πληγωθει κ μην γίνουμε κυνικοι σαν τους απο κάτω, δεν τον νοιάζει που τερματίζει τριτοτεταρτος αρκεί να έχει μια δικαιολογία στο στόμα για το τι έφταιξε κ συνέβη αυτό, έχει αρχίσει κ γίνεται προσωπολαγνος ,έχει συμβιβαστεί σε μία κατάσταση γιατί φοβάται μην γίνουν χειρότερα απο μια αλλαγή, γενικά έχει βολευτεί στην παρούσα αρρωστημένη φάση. Δεν τον νοιάζει η απώλεια τίτλων άλλωστε δεν έγινε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, δεν τον πειράζει τίποτα πλέον...
Ποιος έχει βολευτεί μωρε; Θέλετε και τα λέτε; Ο ΠΑΟΚτσής κράτησε τον Σαμάτα;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:36
paokspren έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:54
JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28 @Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά συνειδητοποιημένοι και ήρεμοι.
Μ' αρέσει που λες σαν αυτονόητο ότι με εξαίρεση "εσάς τους 2-3" όλοι οι άλλοι δεν ενδιαφερόμαστε για τις επιτυχίες της ομάδας αλλά για την επαγγελματική εξασφάλιση του Λουτσέσκου.

Το έγραψες και δεν σου φάνηκε περίεργο? Ή μια τεράστια σαχλαμάρα?
Εγώ πάντως του κόβω και κομμάτι από την βασιλόπιτα
Τέλειο 😁
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 00:55 Γενικά είναι καλή τακτική να συγκρίνουμε τον Τζόρνταν με τον Λουτσέσκου. Σου λέει αν νομίζεις ότι πονάνε τα μάτια σου κάθε χρόνο από Ιούλιο ως Νοέμβριο κι από Φεβρουάριο κι έπειτα, κάτσε να δεις πόσο χειρότερο μπορεί να γίνει.

Ας μείνει λοιπόν ο goat της προπονητικής που μας έβαλε μόνος του στον χάρτη.
Καλημέρα Ριαν.
Νομίζω πως ο Μπίσε δεν είχε σκοπό να συγκrίνει τον μύθο ενός αθλήματος με τον Ρασβάν.
Αυτό που θέλει να πει (εκτίμηση δική μου) είναι πως ακόμα και αν μιλάμε για έναν παίκτη θρύλο, πάντα θα βρίσκονται οπαδοί που δε θα προσδίδουν την αναγνώριση που αναλογεί σε έναν παίκτη τέτοιου βεληνεκούς και αρκετοί από αυτούς θα στέκονται και απέναντι. Δλδ πιο πολύ με το κομμάτι των οπαδών.
Για να πω την αλήθεια, είχα ένα φιλαράκι, γιορτάζει και σήμερα καλή του ώρα, που ήταν ο ορισμός του @ScottieDidTheWork.
Ομηρικούς καβγάδες στα νεανικά μας χρόνια για το ότι ο Σκότι ήταν ο καλύτερος όλων και πως χωρίς αυτόν ο Μάικλ θα ήταν ένας παίκτης της σειράς.

Υγ. Αν μπορείς και όποτε ευκαιρείς θα ήθελα να μου γράψεις τι εννοείς με αυτό που μου έλεγες χθες στο τόπικ του Μίχα.
Αν η ομάδα δούλευε αληθινά στο τακτικό κομμάτι και υπήρχαν προσαρμογές κι εναλλακτικοί τρόποι να βγει η μπάλα από την άμυνα
Τι σημαίνει το δε δουλεύει αληθινά. Δε δουλεύει αρκετά; Δουλεύει κάτι απλοϊκό και εύκολα αντιμετωπίσιμο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Αυτό το "ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους" αντικατόπτριζε πλήρως το mentality που είχαμε κάποτε. Και καλώς το είχαμε. Στήριξη στην ομάδα μας και σε αυτά που πρεσβεύει, και ας μην μπιπ ποτέ. Πλέον, με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας να έχουν εκτοξευθεί σε σχέση με το παρελθόν, η συνεχής επίκληση σε αυτή τη φράση και νοοτροπία τείνει να γίνει τροχοπέδη για την πρόοδο της ομάδας. Ίσα ίσα που θα έπρεπε πλέον να απαιτούμε να πάρουμε μαζεμένα αυτά που μας είχαν στερηθεί τόσα χρόνια, βλέποντας παράλληλα την ομάδα μας να μεγαλώνει συνεχώς. Όχι να συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις "ένα βήμα μπρος και ένα-ή και δύο- πίσω". Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Λουτσεσκου που κατά τη γνώμη μου ό τι είχε να δώσει το έδωσε. Αφορά τη συνολική λειτουργία και αφορά και έναν γενικότερο φόβο του να πάμε παρακάτω. Δεν έχουμε καμία ηθική υποχρέωση σε κανέναν εφόσον αυτός δε μπορεί να μας φέρει εκεί που ονειρευόμαστε. Όλοι κέρδισαν από την ενασχόλησή τους με τον ΠΑΟΚ, δεν έχασαν, μη στεναχωριέστε. Και ο Λουτσέσκου, και ο Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από αυτούς. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να απαιτούμε και να μη βάζουμε τους συναισθηματισμούς πάνω από όλα. Γνώμη μου πάντα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Χθες Τετάρτη...τους είχε ζητήσει ο Ιβαν να μην φύγει κανείς....έμαθε όμως και κανείς τι ειπώθηκε?

Αν αποφασίστηκε κάτι?
These users thanked the author van rooy for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

deathmassious έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 08:08 Αυτό το "ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους" αντικατόπτριζε πλήρως το mentality που είχαμε κάποτε. Και καλώς το είχαμε. Στήριξη στην ομάδα μας και σε αυτά που πρεσβεύει, και ας μην μπιπ ποτέ. Πλέον, με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας να έχουν εκτοξευθεί σε σχέση με το παρελθόν, η συνεχής επίκληση σε αυτή τη φράση και νοοτροπία τείνει να γίνει τροχοπέδη για την πρόοδο της ομάδας. Ίσα ίσα που θα έπρεπε πλέον να απαιτούμε να πάρουμε μαζεμένα αυτά που μας είχαν στερηθεί τόσα χρόνια, βλέποντας παράλληλα την ομάδα μας να μεγαλώνει συνεχώς. Όχι να συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις "ένα βήμα μπρος και ένα-ή και δύο- πίσω". Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Λουτσεσκου που κατά τη γνώμη μου ό τι είχε να δώσει το έδωσε. Αφορά τη συνολική λειτουργία και αφορά και έναν γενικότερο φόβο του να πάμε παρακάτω. Δεν έχουμε καμία ηθική υποχρέωση σε κανέναν εφόσον αυτός δε μπορεί να μας φέρει εκεί που ονειρευόμαστε. Όλοι κέρδισαν από την ενασχόλησή τους με τον ΠΑΟΚ, δεν έχασαν, μη στεναχωριέστε. Και ο Λουτσέσκου, και ο Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από αυτούς. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να απαιτούμε και να μη βάζουμε τους συναισθηματισμούς πάνω από όλα. Γνώμη μου πάντα.
Τι σημαίνει αυτό το «να απαιτούμε»; Δηλαδή μας έρχονται τίτλοι και τους αρνούμαστε, όχι δε θέλω; Να πάμε στο γήπεδο να πουμε βαρια βαρια η φανέλα; Να πάμε στα γραφεία; Τι μπορούμε να κάνουμε δηλαδή;
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

marsantos έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 07:49
Υγ. Αν μπορείς και όποτε ευκαιρείς θα ήθελα να μου γράψεις τι εννοείς με αυτό που μου έλεγες χθες στο τόπικ του Μίχα.
Αν η ομάδα δούλευε αληθινά στο τακτικό κομμάτι και υπήρχαν προσαρμογές κι εναλλακτικοί τρόποι να βγει η μπάλα από την άμυνα
Τι σημαίνει το δε δουλεύει αληθινά. Δε δουλεύει αρκετά; Δουλεύει κάτι απλοϊκό και εύκολα αντιμετωπίσιμο;
Το τελευταίο. Γενικά αυτό που δουλεύει η ομάδα Κι αυτό έχει να κάνει τόσο με το build up, όσο και με την μεταφορά της μπάλας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αλλά και με τις κινήσεις των παικτών εκεί.) είναι κάτι, όχι απαραίτητα απλοϊκό αλλά όχι και σύνθετο, το οποίο δεν προσαρμόζεται, δεν έχει εναλλακτικές, και ποντάρει στο ότι αν βγει, θα βγει καλά - και όντως, όταν μας βγουν όλα σωστά, και η μπάλα βγαίνει από την περιοχή μας, και φτάνει στην αντίπαλη περιοχή, και δημιουργούμε προϋποθέσεις για γκολ. Αλλά αυτό είναι το bare minimum για ένα σύνολο παικτών που πλέον έχουν κλείσει 3, έως και 4 χρόνια μαζί. Όποιος προπονητής έχει χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα, ξέρει τι θα γίνει, πότε θα γίνει, πως θα γίνει, κλπ. (Γι'αυτό και μας ζορίζουν reactive/προσαρμοστικοί προπονητές τύπου Μάντζιου, Νίκολιτς, Ηλία Χαραλάμπους κλπ) Και το χειρότερο είναι ότι όλα βασίζονται στο αν συγκεκριμένοι παίκτες θα κάνουν αυτό που μόνο εκείνοι μπορούν.

Μιλώντας για το build up δηλαδή, χωρίς τον Μεϊτέ που έχει ως παίκτης συγκεκριμένες, αναντικατάστατες για το επίπεδό μας, δεξιότητες, η ομάδα είναι πολύ, πολύ χειρότερη στο να βγάζει την μπάλα στρωτά. Κι υπάρχουν εναλλακτικές, πχ να παίζεις στα ματς αυτά με τον Τέιλορ που συγκλίνει και να φτιάξεις μια πρώτη 3αδα απέναντι στους 2 που πρεσάρουν τα στόπερ σου, να κάνεις dummy runs όπως ο Ντε Τζέρμπι, να κάνεις χίλια δυό που έχει επινοήσει το άθλημα από τότε που καθιερώθηκε το gegenpress. Κι ειδικά μετά από τόσα χρόνια, η ομάδα όφειλε να βγάζει κι άλλους αυτοματισμούς. Γι'αυτό λέω ότι στοιχεία όπως το passing game του Μιχαηλίδη σε μας είναι υπέραπαραίτητα.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
marsantos
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

aivas19 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 08:37
deathmassious έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 08:08 Αυτό το "ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους" αντικατόπτριζε πλήρως το mentality που είχαμε κάποτε. Και καλώς το είχαμε. Στήριξη στην ομάδα μας και σε αυτά που πρεσβεύει, και ας μην μπιπ ποτέ. Πλέον, με τις δυνάμεις και τις δυνατότητες μας να έχουν εκτοξευθεί σε σχέση με το παρελθόν, η συνεχής επίκληση σε αυτή τη φράση και νοοτροπία τείνει να γίνει τροχοπέδη για την πρόοδο της ομάδας. Ίσα ίσα που θα έπρεπε πλέον να απαιτούμε να πάρουμε μαζεμένα αυτά που μας είχαν στερηθεί τόσα χρόνια, βλέποντας παράλληλα την ομάδα μας να μεγαλώνει συνεχώς. Όχι να συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις "ένα βήμα μπρος και ένα-ή και δύο- πίσω". Και αυτό δεν αφορά μόνο τον Λουτσεσκου που κατά τη γνώμη μου ό τι είχε να δώσει το έδωσε. Αφορά τη συνολική λειτουργία και αφορά και έναν γενικότερο φόβο του να πάμε παρακάτω. Δεν έχουμε καμία ηθική υποχρέωση σε κανέναν εφόσον αυτός δε μπορεί να μας φέρει εκεί που ονειρευόμαστε. Όλοι κέρδισαν από την ενασχόλησή τους με τον ΠΑΟΚ, δεν έχασαν, μη στεναχωριέστε. Και ο Λουτσέσκου, και ο Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ θα υπάρχει και μετά από αυτούς. Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να απαιτούμε και να μη βάζουμε τους συναισθηματισμούς πάνω από όλα. Γνώμη μου πάντα.
Τι σημαίνει αυτό το «να απαιτούμε»; Δηλαδή μας έρχονται τίτλοι και τους αρνούμαστε, όχι δε θέλω; Να πάμε στο γήπεδο να πουμε βαρια βαρια η φανέλα; Να πάμε στα γραφεία; Τι μπορούμε να κάνουμε δηλαδή;
Βαράς υπερωρίες βλέπω εσύ. Θέμα νοοτροπίας είναι, όταν υπάρχει συνολικά απαίτηση και πίεση από τον κόσμο για συνεχή πρόοδο ,αυτό περνάει και στους "από πάνω ", να είσαι σίγουρος. Ούτε επίσκεψη στα γραφεία χρειάζεται, ούτε τπτ άλλο. Όταν διαμορφώνεται όμως μια συλλογική αντίληψη "δε βαριέσαι, ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους ούτως ή άλλως ", αυτό το κλίμα συμβιβασμού με τη στασιμότητα διακατέχει όλο το club.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Εφόσον παραμείνει ο Λουτσέσκου θα ήθελα να μην λάβει τους φετινούς τραυματισμούς ως μια απλή συγκυρία που δεν θα επαναληφθεί.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

deathmassious έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 09:01
aivas19 έγραψε: Πέμ 21 Μάιος 2026, 08:37
Βαράς υπερωρίες βλέπω εσύ. Θέμα νοοτροπίας είναι, όταν υπάρχει συνολικά απαίτηση και πίεση από τον κόσμο για συνεχή πρόοδο ,αυτό περνάει και στους "από πάνω ", να είσαι σίγουρος. Ούτε επίσκεψη στα γραφεία χρειάζεται, ούτε τπτ άλλο. Όταν διαμορφώνεται όμως μια συλλογική αντίληψη "δε βαριέσαι, ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους ούτως ή άλλως ", αυτό το κλίμα συμβιβασμού με τη στασιμότητα διακατέχει όλο το club.
Μη τρελαινεσαι, ερωτηση εκανα. Δεν απάντησες. Να αλλαξουμε τα vibes δηλαδη; Η διαμόρφωση συλλογικής αντιληψης «δε βαριέσαι» είναι υποκειμενική σου άποψη, δεν ισχύει. Μπορεί η νοοτροπία να μην περνάει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”