7. Γιώργος Γιακουμάκης

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Δημοσίευση από hasio_john »

Κρίμα, τον ήθελα και άλλο στην ομάδα..
Όσοι λέτε για την ηλικία του, είστε οι ίδιοι υπέρμαχοι του 38ρη Τάισον που σίγουρα θα τον θέλατε και άλλο στον ΠΑΟΚ.
Θα την πούμε τώρα στον Γιακουμάκη (31 χρόνων!!!) , που ήρθε το παλικάρι και τίμησε την φανέλα της ομάδας και με το παραπάνω.
Να δω τώρα τι φτηνοπαλτό θα μας φέρουν από τα βάθη της Ρωσίας που θα παριστάνει το πολυβόλο των δικτύων!
Δώσαμε τόσα για τον Ζαφείρη, αλλά για τον Γιακουμάκη στέρεψε το πηγάδι?
Στο καλό παιχταρά, σ' ευχαριστούμε για όλα. :nairepaok:
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο Ταισον εβγαλε 3 θλασεις περυσι;
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

Μύθου, γερεμιεγεφ και εναν τρίτο τύπου τσαλοφ ή σαματα. Συνταγη χιλιομαγειρεμενη.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

hasio_john έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 16:33 Κρίμα, τον ήθελα και άλλο στην ομάδα..
Όσοι λέτε για την ηλικία του, είστε οι ίδιοι υπέρμαχοι του 38ρη Τάισον που σίγουρα θα τον θέλατε και άλλο στον ΠΑΟΚ.
Θα την πούμε τώρα στον Γιακουμάκη (31 χρόνων!!!) , που ήρθε το παλικάρι και τίμησε την φανέλα της ομάδας και με το παραπάνω.
Να δω τώρα τι φτηνοπαλτό θα μας φέρουν από τα βάθη της Ρωσίας που θα παριστάνει το πολυβόλο των δικτύων!
Φυσικά και θέλω να μείνει, όχι όμως με μεγάλο συμβόλαιο, πάνω από 1 εκ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

hasio_john έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 16:33 Κρίμα, τον ήθελα και άλλο στην ομάδα..
Τι συγκρίνουμε?
Ο Τάισον είναι θαύμα της φύσης. Ούτε στο πιο υψηλό επίπεδο δεν βρίσκεις αυτό που έχει ο Βραζιλιάνος
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
DamoN, Ally Samagoal, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Προσέφερε και τη μάτωσε τη φανέλα. Μέχρι να χτυπήσει ήταν για μένα ο καλύτερος επιθετικός που είχαμε μετά τον Πρίγιοβιτς.
Είναι σπαζοκεφαλιά η περίπτωση του. Το κόστος σε συνδυασμό με την ηλικία του είναι το μεγάλο μείον. Η προϊστορία των επιλογών στη θέση αυτή με κάνει να πιστεύω πως θα πάρουμε κανένα σαπάκι που θα βγει ακριβότερο στο τέλος.
These users thanked the author TylerDurden for the post (total 2):
danirifle, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Για φορ μιλάμε παιδιά. Τα 2-3 μυρια και το 1.4 συμβόλαιο είναι λίγα, όχι πολλά. Μην συγκρίνετε τα ποσά που θα πάρει ένας φορ με αυτά που θα πάρει το χαφ και το εξτρέμ. Και με το παραπάνω τα αξίζει ο γιακουμ.
These users thanked the author margas for the post (total 3):
Kostas_FI, TasosDuss, Ιάσονας
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εμένα γιατί δεν μου φεύγει η σκέψη πως τα χρήματα του Ιανουαρίου για τον Σάντσες έχουν να κάνουν και με τον Γιακουμάκη;

Λέτε για πρώτη φορά να είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και επειδή ΠΑΟΚ είσαι να τραυματίστηκε και αυτός;
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Montrealiotis, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Miles έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:02
Φυσικά και θέλω να μείνει, όχι όμως με μεγάλο συμβόλαιο, πάνω από 1 εκ.
O Γιακουμάκης το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα είχε φέτος 1.8εκ. + $2εκ ενοίκιο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν έχουμε πληρώσει όλο το συμβόλαιό του, κάτι λέγανε και ότι έχει χαρίσει χρήματα από τον μισθό του. Ωστόσο, αυτή είναι μια κατάσταση, ο δανεισμός κάποιου με τεράστιο συμβόλαιο, που μας δεσμεύει για το σήμερα, όχι για το αύριο. Θα πρέπει να υπάρχουν κάποια κριτήρια ως προς το πού δίνεις τα μεγάλα συμβόλαια, και ιδίως όταν μιλάμε για Έλληνες.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Νομίζω πως εμείς απλά δίνουμε το ενοίκιο και τον πληρώνει 2,5 μύρια η Κρουζ. Αυτό βοηθάει και με την εφορία.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εδώ πάντως λέει ότι δώσαμε 2 εκ. δολάρια για loan fee + τον μισθό του παίκτη
https://www.tudn.com/futbol/liga-mx/gia ... por-un-ano

Που από ότι θυμάμαι και εγώ, όπως σωστά αναφέρει ο miles, "χάρισε" ο Γιακουμάκης κάπου στα 800 χιλιάδες από τον συμβόλαιο του για να έρθει.

Και εδώ τα ίδια
https://vamoscruzazul.bolavip.com/notic ... ha-al-paok
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Maklaz έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 18:17 Εμένα γιατί δεν μου φεύγει η σκέψη πως τα χρήματα του Ιανουαρίου για τον Σάντσες έχουν να κάνουν και με τον Γιακουμάκη;

Λέτε για πρώτη φορά να είχαμε γρήγορα αντανακλαστικά και επειδή ΠΑΟΚ είσαι να τραυματίστηκε και αυτός;
Εγώ πιστεύω - ελπίζω πως και σενάριο ανταλλαγής με Σαντσεζ υπάρχει στο τραπέζι και να χάσει η Ατλάντα.
Μακάρι να μείνει, τιμάει τα λεφτά που παίρνει
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ιάσονας έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:41
Maklaz έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 18:17 Εμένα γιατί δεν μου φεύγει η σκέψη πως τα χρήματα του Ιανουαρίου για τον Σάντσες έχουν να κάνουν και με τον Γιακουμάκη;

Εγώ πιστεύω - ελπίζω πως και σενάριο ανταλλαγής με Σαντσεζ υπάρχει στο τραπέζι και να χάσει η Ατλάντα.
Μακάρι να μείνει, τιμάει τα λεφτά που παίρνει
Ε; Δηλαδή να δώσουμε πίσω Σάντσες και σαν αντάλλαγμα να πάρουμε την ελευθέρας του Γιακουμάκη;

Πάντως να αναφέρουμε πως ο Κουβεντίδης σε ερώτηση για το μέλλον του Γιακουμάκη είχε απαντήσει πως ο ΠΑΟΚ αυτό που θέλει πραγματικά, στο τέλος το παίρνει.
Ας ελπίσουμε το "στο τέλος" να μην είναι 31 Αυγούστου :mrgreen:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πχ δεν θέλαμε γιοβιτς
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”