Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)
Πολυ πιθανο γιατι εγινε κατω απο πιεση χρονου. Θα φευγαμε χωρις προπονητη στην προετοιμασια.aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:41Εγω σου λεω δεν ρωτησαν καν τι συστημα θα παιξει και αν τον βολευει το ροστερicue έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:29 Το προβλημα ηταν οτι βαλανε εναν προπονητη να παιξει με ενα ροστερ που απο χαρακτηριστικα ο ιδιος δεν θα εφερνε ουτε τους μισους. Ή δεν το λαβαν καν υποψην ή πιστευαν οτι σιγα σιγα θα φερει τους παικτες που θελει και θα φυγουν αυτοι που δεν ηθελε. Αλλα με ενα ροστερ που ειχε παρει δυο σερι νταμπλ στο γηπεδο αυτο δεν θα ηταν εξ αρχης κατι απλο.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αυτό μου φαίνεται πίπα του Κόλκα, που είτε δεν ξέρει τι λέει, είτε περνάει γραμμή. Ασχέτως του τι θα γίνει πάντα, μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλά ως επιχείρημα δεν στέκει. Το scouting team φτιάχνει λίστες κι ο προπονητής θέτει κριτήρια. Οι παίκτες που δεν πληρούν τα κριτήρια δεν χάνονται, άρα αν αλλάξει κάτι, υπάρχουν ως εναλλακτικές. Εκτός κι αν έχουμε τον αστυνόμο Σαϊνη κι αυτοκαταστρέφονται μετά την ανάγνωσή τους. Ακόμα κι αν προσέγγισαν παίκτες, αν δεν τους έκλεισαν, δεν λέει πολλά.aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:42 Ο Κολκας ειπε οτι ο Τσικνας και ο Σερα απο Γεναρη προσεγγίσαν παίκτες μετα απο συννενοηση με Λουτσε και ετοιμαζουν το ροστερ. Αυτο μπλοκαρει την οποια απομακρυνση του κοουτς (εγινε σχεδιασμος με αυτον στο πλανο)
Ριαν πιθανό, αν και εγώ λέω πως ο Ιβάν είδε πως η ομάδα πάει για το 1-2 και είπε να κάνει προσπάθεια για Τσουλου ξεκινώντας νωρίς με ελεύθερους
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Έχει μάτι ο άνθρωποςaivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:51 Ριαν πιθανό, αν και εγώ λέω πως ο Ιβάν είδε πως η ομάδα πάει για το 1-2 και είπε να κάνει προσπάθεια για Τσουλου ξεκινώντας νωρίς με ελεύθερους
Τι πιο νορμαλ από μια ομάδα που ο σχεδιασμός της αρχίζει με πωλήσεις κομβικών παικτών παραμονές κρίσιμων αγώνων, συνεχίζεται με διαφορετικές λίστες αν μια πέμπτη του Ιουλίου η μπάλα πάει δοκάρι και μέσα ή δοκάρι και έξω, και ολοκληρώνεται 32 Αυγούστου με ότι έχει ξεμείνει σε τιμή ευκαιρίας, να λέει ότι δεν διώχνω τον προπονητή γιατί θα χαλάσει ο σχεδιασμός που κάναμε
- These users thanked the author gika for the post:
- pagotatzis
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ναι, και δεν μου φταίει γι'αυτό, τον Ιανουάριο έμοιαζε όντως πιθανό. Μην κράζουμε κι εμείς όταν η ομάδα ξεκινάει από νωρίς προεργασία δηλαδή.aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:51 Ριαν πιθανό, αν και εγώ λέω πως ο Ιβάν είδε πως η ομάδα πάει για το 1-2 και είπε να κάνει προσπάθεια για Τσουλου ξεκινώντας νωρίς με ελεύθερους
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- aivas19
-
john4serres
Εχετε αναρρωτηθει ποτε τι καναμε στην προηγουμενη ζωη μας για να μας αξιζει η ενημερωση μας να ερχεται απο τον Κολκα;
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑ!
- These users thanked the author embuji for the post:
- Polichni1926
Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ είναι ένας και λέγεται Ακαδημίες, αυτές έχουν βγάλει τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα, έχουν φέρει τα περισσότερα χρήματα από μεταγραφές και τίτλους. Οι υπόλοιποι είναι είτε ζαριές είτε ρολίστες, και οι ζαριές μπορεί να βγούν μπορεί και όχι - πχ η ζαριά της ελεύθερης μεταγραφής Ζίβκοβιτς ήταν ντόρτια ενώ αυτή των 3.5 εκατομυρίων του Εσίτι δεν ταίριαξε καθόλου. Δεν ξέρω ποιος κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό αλλά με τον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές δεν πιστεύω να υπάρχει σταθερό πλάνο. Δεν μπορεί πχ να έχεις 3-4 στόχους κάθε καλοκαίρι και για τον Α ή τον Β λόγο να μην έρχεται κανένας αλλά ούτε και η πρώτη ή η δεύτερη εναλλακτική και τελικά να φέρνεις την τρίτη. Δεδομένου αυτού του τρόπου που λειτουργεί η ομάδα ο Λουτσέσκου έχει πετύχει θαύματα και είναι άδικη η σκληρή κριτική που του γίνεται αν το δει κανείς ολικά και όχι με να πιάνεται σε μεμονωμένες επιλογές. Αν είχε παικταράδες δεν θα τους έβαζε για να παίξει κάποιος ρολίστας επειδή του κάνει κλικ; Δεν νομίζω.
Μη γίνεστε σαν τους κάτω ρε παιδιά. Και οι δύο σωστές αποφάσεις ήταν. Το 1-3 είναι αλήθεια ότι και να μην το ακύρωνε δε θα του έλεγε κανείς κάτι, αλλά δεν μπορεί να του πει και τώρα κάτι κάποιος αφού υπάρχει τράβηγμα.Vet_eranos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:09JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:53 Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.
Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.
Η αποτυχία και μάλιστα ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ έρχεται όταν βάλεις στο κάδρο:
α) τον χαμένο τελικό από μια ομάδα της οποίας όλο το μπάτζετ κοστίζει όσο 2 σου παίκτες. Κι εκεί πάει περίπατο οποιαδήποτε συζήτηση για το ρόστερ μας, ότι και να πιστεύεις γι' αυτό είναι ξεκάθαρο ότι είναι πολλά λέβελ πάνω από του ΟΦΗ.
β) την απώλεια της δεύτερης θέσης καθώς κατάφερες να ισοφαριστείς ενώ ήσουν μπροστά με 0-2 από μια κάκιστη ομάδα με μηδενικό κίνητρο.
Για τον πρώτο δεν μπορώ να κατηγορήσω τον προπονητή, τα 2 τελευταία είναι αποκλειστικά, 1000% δική του ευθύνη.
Δεν φταίει κανένα ρόστερ και καμία διοίκηση.
Δε θελω να φινω γραφικος αλλα το
α) στο φαγανε με το πεναλτυ που αλλος πηρε αγκαλεια τη μπαλα κ με τα 2 του χερια και δεν πηγανε καν στο ΒΑΡ για επαληθευση και το
β) με την ακυρωση του γκολ του μικρου (1-3) που ενας γκαγκατσης ξερει μονο γιατι ακυρωθηκε..
Τέλος πάντων, να χαμε να λέγαμε είναι όλα αυτά, με τον τελειωμένο βαζελο και με τον 8ο έπαιζες, ας τους κέρδιζες.