Razvan Lucescu VI
- PAOKevolution
Re: Razvan Lucescu VI
Το θέμα είναι να μην μείνει απλά για έναν χρόνο, επειδή έχει υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης. Βέβαια τον θεωρώ Άνθρωπο και δε θα καθόταν κάπου που δεν θα πίστευε ότι θα προσφέρει.
Επίσης, το θέμα είναι να μην μείνει με την ίδια διοικητική λειτουργία.
Συμφωνώ (παραδόξως) με τον @Odi44 ότι αν τον βοηθήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η διοίκηση, μπορεί να σου πάρει πρωτάθλημα.
Δε ξέρω. Μου φαίνεται δύσκολο ό,τι και να γίνει.
Επίσης, δεν υπάρχει χρόνος. Η απόφαση έπρεπε να έχει παρθεί. Αργούμε και θα το δούμε μπροστά μας.
Δε ξέρω. Αν μείνει θα στηρίξω με την ψυχή μου. Αν όχι, θα στηρίξω τον επόμενο. Σκατά.
Επίσης, το θέμα είναι να μην μείνει με την ίδια διοικητική λειτουργία.
Συμφωνώ (παραδόξως) με τον @Odi44 ότι αν τον βοηθήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η διοίκηση, μπορεί να σου πάρει πρωτάθλημα.
Δε ξέρω. Μου φαίνεται δύσκολο ό,τι και να γίνει.
Επίσης, δεν υπάρχει χρόνος. Η απόφαση έπρεπε να έχει παρθεί. Αργούμε και θα το δούμε μπροστά μας.
Δε ξέρω. Αν μείνει θα στηρίξω με την ψυχή μου. Αν όχι, θα στηρίξω τον επόμενο. Σκατά.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post (total 2):
- George Best4, paok apo epilogi
διοικητικα μοντελα αλλαζει για τους τυπους καθε τρεις και λιγο. Φερνει θυματα στα γραφεια και μετα απο λιγο τα στελνει.αποφασιστικη αρμοδιοτητα δεν εχει κανεις. ακομα και για το καθαριστικο τουαλετας αποφασιζουν ο ιβαν με τη γκοτζαρεβα. Οσους και να φερουν στο τελος αυτοι οι δυο αποφασιζουν.Αυτο ηταν ειναι και θα ειναι το μοντελο και αυτο ειναι το προβλημα. Αυτο λεω. Ολες οι λαθος αποφασεις λαμβανονται απο αυτους τους δυο κ γι'αυτο δενπροκοβει η ομαδα.Οχι επειδη ειναι κακος ο προπονητης.Οποιος κ αν ηταν ο προπονητης. Το μονο που μας σωζει και ειμαστε καθε χρονο ανταγωνιστικοι ειναι οτι υπαρχει σταθεροτητα στη θεση του προπονητη.Οποιος κ αν ηταν ο προπονητης. Που με τετοια διοικητικη λειτουργια μονο ανωμαλος θα καθοταν τοσον καιρο.aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:13Η απόφαση είναι αυτή. Ταυτόχρονη αλλαγή διοικητικού μοντέλου με άλλαγή πρόπονητή (reset rebuild) ή μόνο ενίσχυση του διοικητικού μοντέλου με τον ίδιο προπονητή;barlow4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:03 Aν φυγει ο Λουτσεσκου θα γελασει και ο καθε πικραμενος.Κ οποιος δε βαριεται ας ψαξει να δει τη γνωμη μου για τον Λουτσεσκου.Μια δεν τον παω.
Τον Σιμεονε να φερει, με τετοια διοικητικη λειτουργια που ειναι για σεμιναριο κακοδιοικησης εδω κ 5-6 χρονια, Νοεμβρη μηνα θα ειναι εξω απο ολους τους στοχους.Δεν ξερω αν ειναι τοπ προπονητης ο Λουτσεσκου, ξερω ομως οτι αν του δωσεις μονο παξιμαδια , ενα φαϊ θα στο φτιαξει. Καταφερνει και πειθει και δενουν μεταξυ τους μετριοι -ως επι το πλειστον- παικτες.
Άρα φεύγει..van rooy έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 12:20 Γράφουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό και την οργάνωση της νέας σαιζόν.
Ο Ράζβαν εννοώ
Δύσκολα τα πράγματα ! Έγραψε ο φίλος ο Σκαρτάδος πιο πάνω κατι που με βρίσκει σχετικά σύμφωνο . Ότι δυο τουλάχιστον στόχους το κυπελο κι την δεύτερη θέση θα έπρεπε να πετύχουμε . Δεν ήταν καλά όμως ο προπονητής και καμία λεπτομέρεια δεν ήταν με το μέρος μας . Επισημάνθηκε επίσης πολύ σωστά από άλλο φίλο ότι με δυο καίρια σφυρίγματα θα είχαμε ολοκληρώσει σχετικά καλά την χρόνια . Και τα δυο παραπάνω ισχύουν Το πρόβλημα όμως είναι ότι στον πλανήτη ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πρόκειται να στηρίξει ένα καινούργιο προπονητή . Δεν έχω ιδέα για την αντικειμενική αξία του πουσιτς πχ ή του ταλαλαεφ. Ξέρω όμως ότι δεν θα έχουν ούτε εβδομάδα προσαρμογής . Η ανθρωποφαγία που βαφτίζεται κριτική και η πόλωση αναγκάζουν τον οργανισμο ΠΑΟΚ πιο πολύ να ενδιαφέρεται για έναν ‘πολιτικό ‘ Προπονητη και λιγότερο για έναν ποδοσφαιρανθρωπο, ή θα στραφούμε σε ένα όνομα ώστε να έχει λίπος να κάψει όταν αρχίσουν οι στραβές , ή θα καθαρίζουμε το ένα μετά το άλλο τους υποψήφιους πριν ακόμη πιάσουν δουλεια .
ΥΓ Κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για πρότζεκτ για πλάνα κι όλα αυτά τα προεκλογικά που ακούγονται , παρά μόνο για νικες .
ΥΓ Κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για πρότζεκτ για πλάνα κι όλα αυτά τα προεκλογικά που ακούγονται , παρά μόνο για νικες .
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 4):
- marsantos, lkosmid, geobila, paok apo epilogi
Γεια σου φιλαράκι Andrew. Κάνε ένα κόπο και δες τι έγραψα 5-6 σελίδες πιο πίσω.Andrew R έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 12:26 ...
με συγχωρεις που θα στο πω ετσι ωμα, αλλα αν θες, διαβασε ξανα το ποστ μου. η απαντηση σου ειναι η επιβεβαιωση οτι αρνουμαστε να δουμε συνολικα το ζητημα, και ψαχνουμε να το απλοποιησουμε ψαχνοντας τη μια και μοναδικη αιτια.JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 08:52Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ένα ψεύτικο αφήγημα κάνει τον Ρότα των 4.200 λεπτών μέσα στην χρονιά να τρέχει σαν κολασμένος επί 90 λεπτά σε ένα αδιάφορο για την ομάδα του ματς.jibbie έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 07:42 Εντωμεταξύ καταλαβαίνω ότι αναζητούμε το πρόβλημα στη διοίκηση και στον προπονητή κυρίως. Εγώ θα πω κάναν λάθη και οι δύο. Λάθη έκανε και ο ραλίστας όμως και ο Νίκολιτς και μάλιστα χοντρά. Παρόλα αυτά σήκωσαν κούπα. Αυτό που έκαναν σωστό βέβαια είναι ότι με βάση ένα ψεύτικο αφήγημα είχαν τρελή συσπείρωση. Εμείς απ την άλλη κουβέντα για τον μεγάλο λαό του ΠΑΟΚ και τη διαγαλαξιακή συσπείρωση που είχαμε φέτος και συνεχίζουμε να διδάσκουμε.Ας ρίξουμε επίσης μια ματιά στον μο εισιτηρίων που είχαμε. Επίσης κουβέντα για την αντιμετώπιση απ την ΚΕΔ σε κρίσιμα σημεία. Προσωπικά θεωρώ ότι όλα παίζουν το ρόλο τους. Απλά ψάχνουμε να το απλοποιήσουμε βρίσκοντας έναν και μόνο υπεύθυνο. Κατανοητό.
Και πως αντίστοιχα η μη ύπαρξη ψεύτικου αφηγήματος κάνει τον Κένι να ζητάει αλλαγή στο ημίχρονο γιατί δεν έχει ανάσες.
Υπάρχει κάποια μεταφυσική σύνδεση μεταξύ της στήριξης και του Μ.Ο. εισιτηρίων και του πόσο καλά προπονημένη είναι μια ομάδα;
Κι αν υπάρχει, 17.000 διαρκείας μετά από μια απολύτως αποτυχημένη χρονιά είναι λίγα; Πόσα πρέπει να φτάσουμε του χρόνου για να πάρουμε το boost στήριξης ώστε να μην περιφέρονται σαν πεθαμένοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς; Και να μην παθαίνουν θλάσεις κάθε δεύτερη μέρα;
Υπαρχει και ο προπονητης της ΒNeiros4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 12:15Και ο Μπατσι εχει δικο του τιμ, δεν εχει μεγαλη εμπειρια αλλα σαν βοηθος εχει δει πολλα πραγματα γιατι δεν παιρνουμε αυτον;panpangr77 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:55 Εμένα μου αρέσει ο Ισπανός της Σπάρτακ δε έχει μεγάλη εμπειρια ως πρώτος προπονητης αλλα εχει δικό του team και σαν βοηθός έχει δει πολλά πράγματα.
Να φυγουμε απ τον Ραζβαν για να ερθουν ταχυδακτυλουργοι και ξυλοποδαροι.
Ο κοσμος αυτο φοβαται. Οτι θα διωξουν τον Ραζβαν και θα ερθει ο καθε Ταλαλαεφ Καρντενας απο μπαλαλαικες και στεπες. Δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη και παλι καλα ειναι ο Λουτσεσκου που ριχνει φως στα μαυρα μεσανυχτα των υπολοιπων.
Αν υπηρχε καποιος νορμαλ εκει μεσα ο οποιος θα εφερνε εναν προπονητη κανονικο, ισως δεν θα μασταν αρνητικοι στην αλλαγη γιατι πιθανον υπαρχει κορεσμος και απο τη πλευρα του Ραζβαν. Τωρα ομως που οι συγκεκριμενοι ανυπαρκτοι μας εχουν δειξει προς τα που κινουνται (επισημα περσι με πουσιτς μουσιτς λουσιτς) δεν υπαρχει καν σαν σκεψη η αλλαγη προπονητη.
Edit: απ οτι φαινεται απαντησα σε λαθος ατομο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Τετ 20 Μάιος 2026, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
για ολα δε φταίει ποτέ κανένας σε μια ομάδα και δε νομίζω να το γραφει καποιος.barlow4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:48 Θα εφταιγε για ολα αν η διοικηση ηταν στοιχειωδως σοβαρη κ αν η παε λειτουργουσε με οργανογραμμα , διακριτους ρολους κ πλανο εξελιξης.
Αυτην τη στιγμη κυνηαμε τον αυτοφωρακια της παε.
Απο μια πλευρα, καλυτερα χωρις αυτοφωρακια μπας κ αναδειχθει (για δευτερη φορα) η διοικητικη ανυπαρξια.
Φταίει για την αγωνιστική εικόνα που από τον Φεβρουάριο είναι άθλια και δεν έχει να κάνει μόνο με τα αποτελέσματα.
Όπως και για την απώλεια αγωνιστικών στόχων που ήταν παραπάνω από εφικτοί αν όχι αυτονόητοι.
Αυτα δεν ειναι ουτε συγχοροχάρτι για τη διοίκηση, ούτε λεει κανείς ότι γίναμε Bayern.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Για μένα το πρόβλημα δεν είναι καν στην χαμένη 2η θέση και τον χαμένο τελικό, όπως δεν θα ήταν ποτέ στο χαμένο πρωτάθλημα. Δεν θεωρώ αποτυχία το να μην είσαι ο καλύτερος στην χώρα. Θεωρώ αποτυχία το να είσαι μια κακή εκδοχή αυτού που θα μπορούσες να είσαι. Αν η ομάδα ήταν καλή, σταθερή, κι έβγαινε 3η στις λεπτομέρειες κι έχανε τον τελικό γιατί ήταν άστοχη μπροστά και άτυχη πίσω, θα γκρινιάζαμε όλοι, αλλά θα λέγαμε ότι τουλάχιστον κάναμε ότι μπορούσαμε και η ατυχία όντως εξηγεί τα τελικά αποτελέσματα.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα 2 ματς, με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, περισσότερο κολακεύουν παρά αδικούν την ομάδα. Ναι, θα μπορούσε ο διαιτητής να μετρήσει το γκολ του Ντέλια, και θα βγαίναμε δεύτεροι. Ωστόσο αυτό θα έκρυβε το γεγονός ότι με ΟΣΦΠ ήμασταν τραγικοί και στα δύο ματς, τα οποία ήταν ο ορισμός του δοκάρι και μέσα, για να μην πω σημαιάκι του κόρνερ και μέσα. Θα έκρυβε το γεγονός ότι στα πλέι οφ ΜΒΠ ήταν με χαοτική διαφορά ο Παβλένκα. Θα έκρυβε το γεγονός ότι μας έβαλε 2 γκολ κι έχασε κάμποσα άλλα ο Παναθηναϊκός που ως τότε με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ είχε xG ομάδας που δεν κατέβηκε για να επιτεθεί. Κι αντίστοιχα, η ήττα με ανατροπή από τον ΟΦΗ έρχεται και δένει με αντίστοιχα ματς με μικρές ομάδες, όπως ο Βόλος κι η ΑΕΛ.
Κι αυτό πάει και στην σεζόν εν συνόλω. Όταν 4 στις 5 σεζόν καταλήγουν έτσι, αυτό είναι ο κανόνας, όχι η μια που κατέληξε αλλιώς. Αυτά τα 5 χρόνια βγήκαμε 2οι την χρονιά που η ΑΕΚ άλλαζε προπονητή κάθε δεύτερη βδομάδα, ο ΠΑΟ έπαιζε με παστές σαρδέλες, τρίτος βγήκε ο Άρης του Μάντζιου, κι εμείς κάναμε καταστροφικά πλέι οφ. Τις άλλες 2 βγήκαμε 3οι με τον 4ο να μην υπάρχει καν στα πλέι οφ, και την άλλη βγήκαμε 4οι. Πλασάραμε ως επιτυχία τους 8 του κόνφερενς (Της "Ευρώπης", που λέγαμε) και ο ΟΣΦΠ το πήρε την μόνη χρονιά που έπαιξε. Ρεαλιστικά, αντικειμενικά, το μοτίβο είναι σταθερό. Αυτό είναι το πρόβλημα, όχι αν ένα ματς λήξει 1, Χ, ή 2.
Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα 2 ματς, με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, περισσότερο κολακεύουν παρά αδικούν την ομάδα. Ναι, θα μπορούσε ο διαιτητής να μετρήσει το γκολ του Ντέλια, και θα βγαίναμε δεύτεροι. Ωστόσο αυτό θα έκρυβε το γεγονός ότι με ΟΣΦΠ ήμασταν τραγικοί και στα δύο ματς, τα οποία ήταν ο ορισμός του δοκάρι και μέσα, για να μην πω σημαιάκι του κόρνερ και μέσα. Θα έκρυβε το γεγονός ότι στα πλέι οφ ΜΒΠ ήταν με χαοτική διαφορά ο Παβλένκα. Θα έκρυβε το γεγονός ότι μας έβαλε 2 γκολ κι έχασε κάμποσα άλλα ο Παναθηναϊκός που ως τότε με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ είχε xG ομάδας που δεν κατέβηκε για να επιτεθεί. Κι αντίστοιχα, η ήττα με ανατροπή από τον ΟΦΗ έρχεται και δένει με αντίστοιχα ματς με μικρές ομάδες, όπως ο Βόλος κι η ΑΕΛ.
Κι αυτό πάει και στην σεζόν εν συνόλω. Όταν 4 στις 5 σεζόν καταλήγουν έτσι, αυτό είναι ο κανόνας, όχι η μια που κατέληξε αλλιώς. Αυτά τα 5 χρόνια βγήκαμε 2οι την χρονιά που η ΑΕΚ άλλαζε προπονητή κάθε δεύτερη βδομάδα, ο ΠΑΟ έπαιζε με παστές σαρδέλες, τρίτος βγήκε ο Άρης του Μάντζιου, κι εμείς κάναμε καταστροφικά πλέι οφ. Τις άλλες 2 βγήκαμε 3οι με τον 4ο να μην υπάρχει καν στα πλέι οφ, και την άλλη βγήκαμε 4οι. Πλασάραμε ως επιτυχία τους 8 του κόνφερενς (Της "Ευρώπης", που λέγαμε) και ο ΟΣΦΠ το πήρε την μόνη χρονιά που έπαιξε. Ρεαλιστικά, αντικειμενικά, το μοτίβο είναι σταθερό. Αυτό είναι το πρόβλημα, όχι αν ένα ματς λήξει 1, Χ, ή 2.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 8):
- Patron, geobila, curtis, Γερασίμου, falconakis, smoothcriminal1926, margas, vs40
Πιστεύω ότι όσο υπάρχει, αμυδρή έστω, πιθανότητα κάποιος να πληρώσει ,μέρος έστω, της ρήτρας του Λουτσέσκου, δεν υπάρχει περίπτωση συναινετικου διαζυγίου, τώρα στα κοντά.
...Ή όπως θα έλεγε και μια ψυχή: "First buy out Lucescu then new manager".
Άλλωστε όλα αυτά έχουν ξανασυμβεί.
...Ή όπως θα έλεγε και μια ψυχή: "First buy out Lucescu then new manager".
Άλλωστε όλα αυτά έχουν ξανασυμβεί.
μια φορα εφυγε και βρεθηκε ο αντικαταστατης αμεσα απ τον Γιωργη
καλη επιλογη σε σκεψη με ασχημα αποτελεσματα - ο μηχανισμος ομως δουλεψε - και μαλιστα με αγορα του Αμπελ απο Μπραγκα
καλη επιλογη σε σκεψη με ασχημα αποτελεσματα - ο μηχανισμος ομως δουλεψε - και μαλιστα με αγορα του Αμπελ απο Μπραγκα
Ε οχι και δουλεψε. Ή μάλλον δούλεψε ως την αντικατάσταση, μετά έστειλαν τον Αμπέλ ξυπόλητο στα αγκάθιαgeobila έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:18 μια φορα εφυγε και βρεθηκε ο αντικαταστατης αμεσα απ τον Γιωργη
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
- geobila, Montrealiotis
Ότι απόφαση λάβουν πρέπει να γίνει άμεσα.
Η ομάδα πρέπει να οργανώσει τη νέα σεζόν.
Μην φάμε πάλι καναδυο μήνες μέχρι να αποφασίσουν.
Η ομάδα πρέπει να οργανώσει τη νέα σεζόν.
Μην φάμε πάλι καναδυο μήνες μέχρι να αποφασίσουν.
Το προβλημα ηταν οτι βαλανε εναν προπονητη να παιξει με ενα ροστερ που απο χαρακτηριστικα ο ιδιος δεν θα εφερνε ουτε τους μισους. Ή δεν το λαβαν καν υποψην ή πιστευαν οτι σιγα σιγα θα φερει τους παικτες που θελει και θα φυγουν αυτοι που δεν ηθελε. Αλλα με ενα ροστερ που ειχε παρει δυο σερι νταμπλ στο γηπεδο αυτο δεν θα ηταν εξ αρχης κατι απλο.
Εγω σου λεω δεν ρωτησαν καν τι συστημα θα παιξει και αν τον βολευει το ροστερicue έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 13:29 Το προβλημα ηταν οτι βαλανε εναν προπονητη να παιξει με ενα ροστερ που απο χαρακτηριστικα ο ιδιος δεν θα εφερνε ουτε τους μισους. Ή δεν το λαβαν καν υποψην ή πιστευαν οτι σιγα σιγα θα φερει τους παικτες που θελει και θα φυγουν αυτοι που δεν ηθελε. Αλλα με ενα ροστερ που ειχε παρει δυο σερι νταμπλ στο γηπεδο αυτο δεν θα ηταν εξ αρχης κατι απλο.