Razvan Lucescu VI

Odi44

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Odi44 »

Δώσε ρόστερ στον Ράζβαν και θα πάρει πρωτάθλημα.

Δώστε του σαπάκια τύπου Τέιλορ, Λόβρεν, Βολιάκο, Μπιανκό, σκουντούφλη Καμαρά, σάπιο Βούλγαρο, Πέλκα θλασέρ , ενάμισι φορ, ενάμισι δεξί μπακ, έναν αριστερό εξτρέμ 38 χρονών και στον πάγκο εμένα και δεν θα πάρει τίποτα.

Δεν είναι καμιά επιστήμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi44 την Τετ 20 Μάιος 2026, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 2):
Kostas_FI, MikeStr4
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:06
embuji έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:56
nunies4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:52 Αυτο που φτανει στα αυτια μου παντως και διαφοροποειται ελαφρως σε σχεση με τα προχθεσινα, ειναι οτι το μασαζ για αλλαγη γινεται προς 2 κατευθυνσεις. Το οποιο δεν με κανει και πολυ αισιοδοξο γιατι προβλεπω ρεβανσιστικες συμπεριφορες οπως εκεινο το καλοκαιρι που ο Γιωργης του εφερνε τους Μπακαγιοκους.
2 κατευθυνσεις; Μπορεις να το κανεις ταλιρακια;
Προχθες λεγαμε οτι το μασαζ ειναι στον προεδρο των Ρωσων για τον Καρσεδο. Αυτο που φτανει στα αυτια μου ειναι οτι το μασαζ γινεται και προς τον Ιβαν γιατι δεν ηταν (ειναι;) θετικος σε αλλαγη. Παρολο που ο περιγυρος πιεζει.
Εγώ πάντως είπα ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή προπονητή.

Συνεχίζω να το πιστεύω καθώς όσο μασάζ και να κάνεις στον Γιάννη, στο τέλος άνετα σε γράφει στα μεζέα του και κάνει αυτό που θέλει αυτός.

Για να δούμε τι θα δούμε.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

nunies4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:52 Αυτο που φτανει στα αυτια μου παντως και διαφοροποειται ελαφρως σε σχεση με τα προχθεσινα, ειναι οτι το μασαζ για αλλαγη γινεται προς 2 κατευθυνσεις. Το οποιο δεν με κανει και πολυ αισιοδοξο γιατι προβλεπω ρεβανσιστικες συμπεριφορες οπως εκεινο το καλοκαιρι που ο Γιωργης του εφερνε τους Μπακαγιοκους.
Προχθες λεγαμε οτι το μασαζ ειναι στον προεδρο των Ρωσων για τον Καρσεδο. Αυτο που φτανει στα αυτια μου ειναι οτι το μασαζ γινεται και προς τον Ιβαν γιατι δεν ηταν (ειναι;) θετικος σε αλλαγη. Παρολο που ο περιγυρος πιεζει.
Καλό θα είναι να ξεχάσουμε την αλλαγή λοιπόν και να συνηθίσουμε στην 3η/4η θέση.
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Το θεμα ειναι ποιος ειναι ο περιγυρος που πιεζει ?

Η μαρια ? ο θωμαρεης ? o τσακας ? ο άγγελος ? ο παπαμιμικος ?

Δηλαδή να πιέζει ένας περίγυρος αλλα εδω μιλαμε ο μονος σχετικος ειναι ο αγγελος που θεωρω δεν ασχολείται με το αθλητικο τμημα.

Μακάρι εαν ο ιβαν έχει κουραστει να δοθεί η διαχείριση στους γιους που έτσι κ αλλιώς εδω ειναι τουλάχιστον το μισο χρόνο. Να παίρνεται και καμια απόφαση γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι τις αποφάσεις του αγωνιστικού τμήματος συνεχίζει να τις λαμβάνει ο Ιβαν?

Μπορεί να τις λαμβάνουν τα παιδιά του και όταν γίνεται μια στραβή να λένε ότι την απόφαση την πήρε ο Ιβαν και έτσι να γίνεται ασπίδα των παιδιών του.
These users thanked the author van rooy for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:53 Πάμε μία ξανά γιατί κάποιοι μπερδεύεστε.

Η μη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ΔΕΝ είναι αποτυχία. Σε ένα μαραθώνιο με 3 διεκδικητές που πάνω κάτω βράζουν στο ίδιο καζάνι δεν μπορείς ούτε να προεξοφλήσεις κάποιο αποτέλεσμα, ούτε να το απαιτήσεις.
Το πρωτάθλημα δεν είναι στόχος που τέθηκε από τον Μηνά τον ΠΑΟΚτσή αλλά από τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ο οποίος έσκασε με ελικόπτερο και γνωστοποίησε στον οργανισμό και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ότι στόχος για τα 100 χρόνια είναι το Νταμπλ.
Αποτυχία είναι.
Και αν βάλω στην εξίσωση ότι δεν μας το πήρε ο Ζιοβάνι και ο Ριβάλντο αλλά μια ομάδα μέτρια με χαμηλότερο μπάτζετ που ήρθε στην Τούμπα και έπεφτε για καθυστερήσεις και απλά κράτησε μια σχετική σταθερότητα όταν ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε πλήρως χάνοντας κρίσιμους βαθμούς από Λάρισες και βόλους τότε η αποτυχία είναι και παταγώδης.
These users thanked the author tsou for the post (total 3):
Special 4, Kostas_FI, anaximandros4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Οτι να'ναι... Πραγματικα οτι να'ναι.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποιος τρίβει δηλαδή τον Ρώσο πρόεδρο αν όχι ο Ιβάν;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

@Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά συνειδητοποιημένοι και ήρεμοι.

@tsou Συνεχίζω να μην θεωρώ αποτυχία την μη κατάκτηση του πρωταθλήματος ότι και αν δήλωσε ο Ιβάν. 3 ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι και ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε ουσιαστικά στις λεπτομέρειες. Αν το μόνο που είχε συμβεί ήταν αυτό και δεν είχαν χαθεί με αδιανόητο τρόπο ΟΛΟΙ οι φετινοί στόχοι εγώ θα ήμουν ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:22
Όταν παίζουμε πολλά ματς καιγόμαστε και δεν μπορούμε να τρέξουμε.

Όταν δεν παίζουμε ματς δεν μπορούμε να τρέξουμε γιατί υπάρχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Βέβαια, αυτά ισχύουν μόνο για εμάς. Οι άλλοι παίζουν άλλο άθλημα και σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο ορισμός του μονά ζυγά δικά μας.
Γιατί επιλέγεις να εθελοτυφλείς? Προφανώς και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια είναι απαραίτητα για να πιάσεις ρυθμό, δεν έχει βγει τυχαία το "για να χαζεύει όλη η Ελλάδα δύο φορές την εβδομάδα" και η έλλειψη μεσοβδόμαδων αγώνων είναι ο βασικότερος λόγος που στο μοντέρνο ποδόσφαιρο των 5 αλλαγών και των 20 ενεργών ποδοσφαιριστών η σεζόν χωρίς Ευρώπη είναι μεγάλο disadvantage. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το ρίσκο σε αυτό, αν δεν κάνεις σωστό rotation ή αν δεν μπορείς να κάνεις καθόλου rotation γιατί έχεις βρεθεί με 10 παίκτες εκτός σε μια περίοδο που έχεις να παίξεις συνεχόμενα μεγάλα παιχνίδια τότε και όσοι παίζουν θα επιβαρυνθούν και όσοι επιστρέψουν (όταν επιστρέψουν) δεν θα έχουν ρυθμό.

Δεν είναι μόνα - ζυγά κανενός, είναι η φύση του αθλήματος ακόμα και σε επίπεδο τακτικής όλες οι συνθήκες να είναι δίκοπο μαχαίρι.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
paok apo epilogi
Patron

Δημοσίευση από Patron »

black death έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:00 Μακαρι να ασχοληθεί ο Γιώργης αλλα να ακουει και κανεναν που ξέρει μπαλα.
Τι παίζει με αυτό το παλληκάρι; 15 χρόνια έχει ομάδα ο πατέρας του. Κ δεν βάζω μέσα τη Ροστόφ.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28 @Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά συνειδητοποιημένοι και ήρεμοι.

@tsou Συνεχίζω να μην θεωρώ αποτυχία την μη κατάκτηση του πρωταθλήματος ότι και αν δήλωσε ο Ιβάν. 3 ομάδες που βράζουν στο ίδιο καζάνι και ένα πρωτάθλημα που κρίθηκε ουσιαστικά στις λεπτομέρειες. Αν το μόνο που είχε συμβεί ήταν αυτό και δεν είχαν χαθεί με αδιανόητο τρόπο ΟΛΟΙ οι φετινοί στόχοι εγώ θα ήμουν ΟΚ.
Έτσι
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28
JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 09:22
Όταν παίζουμε πολλά ματς καιγόμαστε και δεν μπορούμε να τρέξουμε.

Όταν δεν παίζουμε ματς δεν μπορούμε να τρέξουμε γιατί υπάρχει έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Βέβαια, αυτά ισχύουν μόνο για εμάς. Οι άλλοι παίζουν άλλο άθλημα και σε άλλο πρωτάθλημα.

Ο ορισμός του μονά ζυγά δικά μας.
Γιατί επιλέγεις να εθελοτυφλείς? Προφανώς και τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια είναι απαραίτητα για να πιάσεις ρυθμό, δεν έχει βγει τυχαία το "για να χαζεύει όλη η Ελλάδα δύο φορές την εβδομάδα" και η έλλειψη μεσοβδόμαδων αγώνων είναι ο βασικότερος λόγος που στο μοντέρνο ποδόσφαιρο των 5 αλλαγών και των 20 ενεργών ποδοσφαιριστών η σεζόν χωρίς Ευρώπη είναι μεγάλο disadvantage. Από εκεί και πέρα υπάρχει και το ρίσκο σε αυτό, αν δεν κάνεις σωστό rotation ή αν δεν μπορείς να κάνεις καθόλου rotation γιατί έχεις βρεθεί με 10 παίκτες εκτός σε μια περίοδο που έχεις να παίξεις συνεχόμενα μεγάλα παιχνίδια τότε και όσοι παίζουν θα επιβαρυνθούν και όσοι επιστρέψουν (όταν επιστρέψουν) δεν θα έχουν ρυθμό.

Δεν είναι μόνα - ζυγά κανενός, είναι η φύση του αθλήματος ακόμα και σε επίπεδο τακτικής όλες οι συνθήκες να είναι δίκοπο μαχαίρι.
Θα είχες απόλυτο δίκαιο αν μιλούσαμε για one of.

Βέβαια μιλάμε για 5 χρόνια Ραζβάν που εκτός μίας εξαίρεσης (δικαιότατης φυσικά) έχει χάσει ότι χάνεται το τελευταίο τρίμηνο που κρίνονται οι τίτλοι.

Με παίχτη παραπάνω για 85 λεπτά, με ομάδα με υποδεκαπλάσιο ρόστερ, την δεύτερη θέση από τον χειρότερο βάζελο της εικοσαετίας τελείως αδιάφορο, and the list goes on.

Στήνοντας κάθε χρόνο μια ομάδα (με διαφορετικά ρόστερ) που εμφανώς δεν μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των αντιπάλων στο τέλος της χρονιάς. Τα ρόστερ αλλάζουν αλλά η κοινή συνισταμένη μένει.

Όλα καταλήγουν, βέβαια, στο 1 πρωτάθλημα που πήρε. Το οποίο πήρε μόνος του. Πρώτος μάγκας. Στις επιτυχίες στο κάδρο ο Ραζβάν.

Στις αποτυχίες, όμως, φταίνε ΟΛΟΙ οι άλλοι εκτός από αυτόν.

Και είμαι εγώ που εθελοτυφλώ. ΟΚ, fair enough.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 2):
Sera4, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Θα εφταιγε για ολα αν η διοικηση ηταν στοιχειωδως σοβαρη κ αν η παε λειτουργουσε με οργανογραμμα , διακριτους ρολους κ πλανο εξελιξης.
Αυτην τη στιγμη κυνηαμε τον αυτοφωρακια της παε.
Απο μια πλευρα, καλυτερα χωρις αυτοφωρακια μπας κ αναδειχθει (για δευτερη φορα) η διοικητικη ανυπαρξια.
These users thanked the author barlow4 for the post (total 5):
Odi44, Patron, Kostas_FI, embuji, Special 4
Odi44

Δημοσίευση από Odi44 »

Εγώ ξέρω οτι όσο ο Ιβάν έχωνε, ο Ράζβαν θέριζε τους τίτλους.
These users thanked the author Odi44 for the post (total 2):
Kostas_FI, Special 4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”