Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Το σκουληκι μαθαινω ξερογλυφεται για τον Χαραλαμποπουλο...Αν τα καταφερει να τον φερει και συμπεριλαβουμε οτι θα εχει Θαναση Αντετοκουνμπο,Κωστα Αντετοκουνμπο,Τολιοπουλο,Ελαιζα Μητρου,Τανουλη,Καλαιτζακη,Μποχωριδη εχουν δυναμωσει πολυ το Ελληνικο τους στοιχειο και αυτοι...
Εκει πας και τους κανεις χαλαστρα...
Δινεις το κατι παραπανω και φερνεις τον Χαραλαμποπουλο...
Παντα ειναι χρησιμος ενας παικτης που καλυπτει το 3-4 με εξαιρετικο σουτ απο τα 6,75 και παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα....
Πιστευω να κινηθουμε εξυπνα....
Εκει πας και τους κανεις χαλαστρα...
Δινεις το κατι παραπανω και φερνεις τον Χαραλαμποπουλο...
Παντα ειναι χρησιμος ενας παικτης που καλυπτει το 3-4 με εξαιρετικο σουτ απο τα 6,75 και παραστασεις απο μεγαλα πρωταθληματα....
Πιστευω να κινηθουμε εξυπνα....
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- freemind
συμφωνώ
εγώ και αδερφό Καλαϊτζάκη θα έψαχνα να πάρω
εγώ και αδερφό Καλαϊτζάκη θα έψαχνα να πάρω
- These users thanked the author freemind for the post:
- Michael Scott
- KalamarGiannis
από πότε το λικι έχει κλείσει Τολιο, Καλαϊτζάκη, Θανάση; όνειρα απατηλής νυχτός...
ο Τανούλης είναι non factor και ο Μποχω παλαίμαχος πρώην μπασκετμπολίστας...
Το ρόστερ που θα κάνουμε εμείς στα 10-15Μ δεν θα χει καμία σχέση με το δικό τους στα 3-4...
και φυσικά όποιος καλός Έλληνας βγει στην αγορά θα τον πάρουμε εμείς εφόσον τον θέλει ο Τρινκι...
Το ρόστερ που θα κάνουμε εμείς στα 10-15Μ δεν θα χει καμία σχέση με το δικό τους στα 3-4...
και φυσικά όποιος καλός Έλληνας βγει στην αγορά θα τον πάρουμε εμείς εφόσον τον θέλει ο Τρινκι...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- st4this
επαγγελματιας ειναι ο Καλαθης, η σεζον για την παρτιζαν δεν εχει τελειωσει, ειναι στα ημιτελικα της αδριατικης. δεν μπορει να πει οτι "ξερετε κατι, εχω κλεισει αλλου". προφανως οταν τελειωσουν οι υποχρεωσεις της παρτιζαν, θα ερθει να υπογραψει. μεχρι τοτε προφανως θα σφυριζει αδιαφοραobanebane έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 21:06 Παλικάρια μαζευτείτε,ας δούμε ποιός θα έρθει επίσημα και συζητάμε σε σωστή βάση,ουτε ο Κακλαμανακης ήρθε ακόμα (ευτυχώς) αλλά ουτε και ο κλεισμένος Καλαθης, που μετά και την αποθέωση που γνώρισε απο τους οπαδούς της Παρτιζαν αλλά και τις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα,δεν μου φαίνεται και τόσο πολύ κλεισμένος.
Ας αφήσουμε τους ρόλους και τα ρολάκια λοιπόν.
-
deathmassious
Foster.palok έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 08:17 κλειδί για την ομάδα θα είναι να μπορέσεις να φέρεις τρομερό σουτ απέξω. πρέπει η ομάδα να γεμίσει με παίκτες τύπου Πουλακίδα, του Αμερικανού της Μπιλμπάο, Πίτερς, του Λιθουανού της Ρίτας, του Εσθονού που μας είχε βάλει 10 τριποντα στο παλατάκι κλπ.
Απ όσο έμαθα το μπάτζετ τους θα φτάσει στα 10KalamarGiannis έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:32 από πότε το λικι έχει κλείσει Τολιο, Καλαϊτζάκη, Θανάση; όνειρα απατηλής νυχτός...
- katafraktos
Δεν νομίζω, συνολικά ίσως, αλλά αποκλείεται να είναι οι μισθοί 10 με βάση όσα έχουν ακουστείPablitoV2 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 12:46Απ όσο έμαθα το μπάτζετ τους θα φτάσει στα 10KalamarGiannis έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 11:32 από πότε το λικι έχει κλείσει Τολιο, Καλαϊτζάκη, Θανάση; όνειρα απατηλής νυχτός...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποια 10;
Αυτά τα λένε μεταξύ τους τα ληκια για να νομίζουν στο μυαλό τους ότι θα μας κοντραρουν φέτος.
Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι θα έχουν λίγο παραπάνω από το φετινό και σε βάθος 5ετιας νομίζω θα φτάσουν 10+.
Αυτά τα λένε μεταξύ τους τα ληκια για να νομίζουν στο μυαλό τους ότι θα μας κοντραρουν φέτος.
Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι ότι θα έχουν λίγο παραπάνω από το φετινό και σε βάθος 5ετιας νομίζω θα φτάσουν 10+.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 2):
- katafraktos, st4this
-
basketikos4
-
Michael Scott
Για Hudgins γράφει ο Τοσκίτσης, και καλά αποκλειστικό.
1.80; χμμ...
1.80; χμμ...
το προχωρησες πολυ και συ. οσο δεν ειναι σιγουρο σε ποια διοργανωση θα παιζουμε, κανεις δεν θα υπογραψει
Έπεσε μια ωραία πληροφορία στα αυτιά μου από βάζελο! Έμαθα πως ο Τζεράιαν Γκραντ μίλησε με τον Πατ Μπεβ (όχι με τον ΠΑΟΚ κατιδίαν βέβαια) και του αρέσει η προοπτική να έρθει! Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά το μεταφέρω γιατί αν δεν το πω κάπου θα σκάσω και πιστεύω θα ήταν φοβερή προσθήκη, αν εντέλει πραγματοποιηθεί... 
-
Dimitrisou
Παντως έτσι όπως διαμορφώνεται το ρόστερ με αυτούς που λέγεται ότι έχουν κλείσει,για μένα το βάρος πρέπει να πέσει στο 1 όπου θέλεις έναν σκόρερ και ειδικά στο 4 και το 5 πρέπει οι βασικοι σου να είναι τούμπανο.