Κατάλαβα τι εννοείς ότι έκανα λάθος. Εννοείς για τα έσοδα από το Europa League.Maklaz έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 01:47 Καλά κάνεις και αμφισβητείς φίλε μου !
Έχεις δίκιο πως το ίντερνετ είναι σύμμαχος και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα σου πρότεινα να ψάξεις λίγο καλύτερα. Σίγουρα θα βρεις το λάθος σου.
Αν μου επιτρέπεις, μια ένσταση μόνο στο παρακάτω γιατί δεν άλλαξα κάτι στην πορεία.γιατί χάσαμε τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ ή μετά του Europa League που το άλλαξες στην πορεία
Παίξαμε μόλις 2 αγώνες το 2026 και ο υπολογισμός των εσόδων (για το FFP / Squad Cost Ratio (70%) ) γίνεται έτσι:
Για τη φετινή χρονιά θα έχουμε έσοδα από τους ομίλους του Conference.Τα έσοδα του ΠΑΟΚ από τη συμμετοχή του στο Europa League μπαίνουν στα βιβλία με βάση την αρχή των δεδουλευμένων εσόδων (accounting accrual basis). Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα αναγνωρίζονται τη χρονιά που παίζονται οι αγώνες και εξασφαλίζονται τα μπόνους, και όχι απαραίτητα όταν τα εμβάζει η UEFA στα ταμεία της ΠΑΕ.
Κατάτι λιγότερα με πέρσι.
Αυτό που εσύ δεν υπολόγισες όμως στο συλλογισμό σου, είναι ο χορηγός στη φανέλα, που ενώ για το μισό 2025 δεν είχαμε τίποτα, τώρα έχουμε την ρουμάνικη στοιχηματική με deal 18 εκατομμύρια στην τριετία, που ακριβώς υπερκαλύπτει αυτή τη χασούρα.
Εν τέλει αφού οι χορηγίες υπολογίζονται στα έσοδα, ας βρουν τρόπο να αυξήσουν τα έσοδα από εκεί.
Σιγά την επιστήμη που χρειάζεται για να σκεφτεί κάποιος πώς γίνεται αυτό.
Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.
Γιατί "κλωτσάω" και δίνω την εντύπωση του αντιδραστικού στο συγκεκριμένο (και όχι μόνο);
Γιατί πολύ απλά, αν και μπορεί να είμαι τελείως λάθος, έχει "καρφωθεί" στο μυαλό μου ότι από πέρσι το καλοκαίρι, στο πίσω μέρος του μυαλού κάποιων έχει επίσης "καρφωθεί" πώς θα γίνει να πουληθεί ο Ντέλιας, είτε είναι αντίπαλοι, που θα χαρούν, είτε είναι πέριξ της ομάδας και βλέπουν το ποδόσφαιρο ΜΟΝΟ με λογιστικό τρόπο.