Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
obanebane έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:35
Ο Μπιανκο τελείωσε στο μυαλό του Λουτσέσκου, στο ματς με τον Ατρόμητο,εκεί που όλοι λέγαμε οτι είναι αδικημένος με την μικρή συμμετοχή του,τον έβαλε και η ομάδα ηταν κατώτερη των περιστάσεων και αυτός το ίδιο.
Ο Μύθου έπαψε επίσης να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή, μετά τον τελικό κυπέλλου,που είχε κακή εμφάνιση.
Ο Ντσποτοφ,έπαψε να είναι σημαντικός για την ομάδα και για τον προπονητή, μετά τα όσα τραγικά έκανε στον επαναληπτικό με την Μάλμε.
Ούτε ο Μειτέ ήταν καλός φέτος, ανεξάρτητα από τον τραυματισμό του. Κάποια λίγες καλές εκλάμψεις είχε μόνο.
Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και γι΄ αυτόν ?
renegade έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:53
Και κάπως έτσι πάνω σε αυτό που είπε παραπάνω ο μπάνε, εξήγησε πολύ κατατοπιστικά ο παπαλουκάς πώς χάνεις έναν παίκτη. Γιατί ο παίχτης δεν έχει πρόβλημα να τον κατηγορήσεις ότι κάτι δεν έκανε σωστά. Ο παίκτης έχει πρόβλημα όταν βλέπει ότι για το ίδιο λάθος ή για το ίδιο πρόβλημα κατηγορείς μόνο αυτόνα και όχι και κάποιους άλλους που κάνουν το ίδιο
Ειδικα το μυθου, που τον θυμήθηκε στο ματς που ο αντιπαλος θα επαιζε ταμπουρι και αν δεν υπήρχε ο κανονισμος παλι στον παγκο θα ηταν.
Κατά τη γνώμη μου οι δομικές αλλαγές που θέλει η ομάδα είναι διοικητικές και όχι στο αγωνιστικό τμήμα.
Θα πρέπει οι μεν διοικητικοί να μην εμπλέκονται στο αγωνιστικό και οι του αγωνιστικού να μην ασχολούνται με θέματα που άπτονται της διοίκησης. Και εξηγουμαι. Μεταφερθηκαν νωρίτερα κάποια λεγόμενα του κολκα στα οποία αναφερόταν μέσες άκρες πως καλά έκανε ο λουτσεσκου και έκοψε ντρκουσιτς γιατί κόστιζε 5m. Εκεί ακριβώς έγκειται το λάθος. Ο λουτσεσκου δεν πληρώνεται για να κάνει οικονομική πολιτική αλλά για να παρουσιάζει την καλύτερη δυνατή εικόνα στο αγωνιστικό. Άρα μας λείπει ο άνθρωπος που θα φιλτράρει από πλευράς διοίκησης και με βάση την οικονομική της πολιτική το ποιες επιλογές φτάνουν στον λουτσεσκου.
Στο καθαρά αγωνιστικό και εγώ συντασσομαι με κάποιους που το προανέφεραν ότι η χρονιά δεν είναι για πέταμα αλλά για να χτίσεις πάνω σε αυτήν. Νταξει μένει σε όλους η πικρία του φινάλε με της απώλεια όλων των στόχων αλλά η χρονιά δεν είναι μόνο η περίοδος Φεβρουάριος Μάϊος. Για μένα αυτήν η ανάγνωση από την διοίκηση θα κρίνει αν η χρονιά που έρχεται θα είναι επιτυχημένη ή όχι.
paokspren έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 21:22
Θα πω και κάτι άλλο:
Η φετινή ήταν μια σεζόν για μαθήματα, όχι μια σεζόν για πέταμα
Σε ποδοσφαιρικό επίπεδο λειτουργήσαμε πολύ υπεροπτικά σαν οργανισμός φέτος. Ο προπονητής, οι παίκτες, και η διοίκηση. Πιστέψαμε ότι επειδή παίζουμε μπαλάρα τους έχουμε άνετα. Και όταν οι τραυματισμοί χάλασαν την μπαλάρα δεν είχαμε καμία εναλλακτική και αυτό έφερε την κατάρρευση.
Αν κάποιος έκρινε τον Λουτσέκου μόνο μέσα από την φετινή σεζόν θα έλεγε: φοβερός τακτικά προπονητής, θιασωτής του όμορφου ποδοσφαίρου αλλά σοφτ και λούζερ.
Ε δεν είναι αυτός και μου φαίνεται τρελό να απολυθεί λόγω της συγκεκριμένης περίεργης και άτυχης σεζόν.
Κανένας λόγος για αλλαγή προπονητή.
Φοβερός τακτικά...
Όντως εξαιρετική τακτική προσέγγιση στο ματς με την ζέλα... Όπως και στα υπόλοιπα άλλα ματς φέτος.
Αλλά εντάξει αφού τα βρίσκεται εσείς οι 5 ( που λέει ο λόγος 5) που συμφωνείται και γίνατε φίλοι μια χαρά. Ενότητα θέλουμε
Κανένας λόγος για αλλαγή προπονητή. Εξαιρετική προσέγγιση τα τελευταία χρόνια.Tactical masterclass
Υ.Γ. Αχχχ αυτοί οι τραυματισμοί τι άτυχοι που είμαστε γαμώτο. Με την βοήθεια του θεού απο ψηλά του χρόνου, ο θιασώτης του όμορφου ποδοσφαίρου δεν θα βλέπει κανέναν. Ειδικά μετά τον διαλογισμό ενός μήνα στο δάσος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος smoothcriminal1926 την Τετ 20 Μάιος 2026, 00:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
obanebane έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 22:35
Ο Μπιανκο τελείωσε στο μυαλό του Λουτσέσκου, στο ματς με τον Ατρόμητο,εκεί που όλοι λέγαμε οτι είναι αδικημένος με την μικρή συμμετοχή του,τον έβαλε και η ομάδα ηταν κατώτερη των περιστάσεων και αυτός το ίδιο.
Ο Μύθου έπαψε επίσης να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή, μετά τον τελικό κυπέλλου,που είχε κακή εμφάνιση.
Ο Ντσποτοφ,έπαψε να είναι σημαντικός για την ομάδα και για τον προπονητή, μετά τα όσα τραγικά έκανε στον επαναληπτικό με την Μάλμε.
Και ενώ όλοι οι παραπάνω " τελείωσαν" για τον Lucescu μετά από κάποιες άσχημες εμφανίσεις τους είναι απορίας άξιον πως δεν συνέβη το ίδιο με τον mister tsaf Kedziora και τον επί δύο χρόνια καλύτερο παίκτη του αντιπάλου Baba! Άβυσσος η ψυχή του Razvan
paokspren έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 20:24
Εγώ λέω ότι με τον Λουτσέσκου παίρνουμε σαν δεδομένα πράγματα που είναι εξαιρετικά δύσκολα να βρεθούν στο ποδόσφαιρο. Ο Ραζβάν είναι θύμα της ίδιας του της επιτυχίας.
Νεό 3ετές ή 5ετές συμβόλαιο και να τελειώνουμε με το θέμα προπονητή γιατί δεν είναι εκεί το πρόβλημα.
Λυπήσου μας Όχι άλλο build up, στημένα πεταμένα στα σκουπίδια και πασούλες πίσω στον τερματοφύλακα στο 80% της διάρκειας κάθε αγώνα
Ωραία κουβέντα γίνεται σήμερα.
Η σύγκρουση του παλιού με το καινούριο μέσα από τη διαλεκτική της μορφή είναι φανερή.
Νομοτελειακά και παραφράζοντας λίγο τα λόγια του Καρόλου κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί μια κατάσταση που το καινούριο θα έρθει με τέτοιο τρόπο που θα κάνει αδύνατο κάθε πισωγύρισμα. Βέβαια μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή το καινούριο θα φάει αρκετές φορές τα μούτρα του είτε γιατί ακόμα το παλιό δεν έχει αδυνατίσει είτε γιατί το καινούριο δεν ήταν έτοιμο.
Σε ποια φάση βρισκόμαστε στον ΠΑΟΚ είναι άγνωστο. Μια δυο φορές που επιχειρήθηκε να έρθει το καινούριο, δεν κατάφερε να επιβιώσει για διάφορους λόγους. Μπορεί τώρα να ήρθε η στιγμή μπορεί και όχι.
Τώρα βέβαια υπάρχει και η άλλη οπτική που δεν βλέπει σύγκρουση παλιού με καινούριο. Έχει μια κάπως Δαρβινική προσέγγιση. Δηλαδή ένα καινούριο χαρακτηριστικό ενός οργανισμού μπορεί να παγιωθεί μόνο αν η ύπαρξή του ευνοεί τον οργανισμό στην αλληλεπίδρασή του με το περιβάλλον σχετικά με την επιβίωση, αναπαραγωγή και κυριαρχία έναντι άλλων ανταγωνιστικών ειδών στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Αν δεν ευνοεί, το έφαγε η μαρμάγκα.
Τι θα συμβεί στο οικοσύστημα ΠΑΟΚ, άγνωστο; Τι είναι καταλληλότερο για το οικοσύστημα ΠΑΟΚ ακόμα πιο άγνωστο.
Όμως χωρίς δυνατότητα και ικανότητα διαχείρισης και αποδοχής της αποτυχίας νομίζω κάθε μοντέλο θα είναι ατελέσφορο.
Προσωπικά θέλω με χίλια να μείνει ο Λουτσέσκου για καθαρά αγωνιστικούς λόγους που θα τους παραθέσω μόνο αν μείνει συνοδεύοντας φυσικά την άποψή μου με το ποια πράγματα δε μου αρέσουν στον Ρασβάν.
Αν δε μείνει, δεν έχω κανένα πρόβλημα καθώς δε φοβάμαι τις αλλαγές, από τη στιγμή που μπορώ να αντέξω κάθε αποτυχία η οποία θα έχει μέσα της όραμα για βελτίωση. Και ναι σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχω κανένα πρόβλημα το 1 στα 5 να γίνει 1 στα 10 αν πρόκειται να γίνονται αγωνιστικά βήματα προς μια άλλη κατεύθυνση. Με λαχτάρα θα συμμετέχω στις κουβέντες για τον επόμενο προσπαθώντας να συγκεράσω το καινούριο και πιο προηγμένο με τη δυνατότητα προσαρμογής του στο ελληνικό περιβάλλον το οποίο δε μπορούμε να το ξεχάσουμε κατά τη διαδικασία επιλογής. Δε μπορώ να φέρω μια πολική αρκούδα στο Θεσσαλικό κάμπο και να περιμένω να επιβιώσει.
Ναι στο καινούριο και προηγμένο αλλά με συγκεκριμένο ύφος και φιλοσοφία που θα είναι ταιριαστά με τον βιότοπό μας. Για να δώσω ένα παράδειγμα, εμένα με εντυπωσίασε το ποδόσφαιρο που μου κατέθεσε ο προπονητής της Θέλτα. Αν άκουγα αυτόν για επόμενο θα χαιρόμουν.
Αλλά η κουβέντα για τον επόμενο στην ώρα του επόμενου.
Τώρα Ρασβάν δακγωτό..