Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Οτι η επιτυχία της κούλας είναι έργο οργάνωσης με 3 στόπερ ένα δεξί μπακ 1.5 αριστερό μπακ . Πετρομανταλο ημιβασικο με ξεπερνάει ….
Και ποιος τα οργάνωσε ο ριμπαλτα που τον βρίζουν γιατί 2 χρόνια δεν μπορεί να βρει ένα μπακ ή ο άλλος που για να κάνει τέτοια φιέστα σίγουρα δεν μπορεί να οργανώσει κάτι πέρα από μπατσελορ;
Και ποιος τα οργάνωσε ο ριμπαλτα που τον βρίζουν γιατί 2 χρόνια δεν μπορεί να βρει ένα μπακ ή ο άλλος που για να κάνει τέτοια φιέστα σίγουρα δεν μπορεί να οργανώσει κάτι πέρα από μπατσελορ;
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Ally Samagoal
Καλησπέρα σε όλους μετα την παταγωδη αποτυχία μας σε ότι αφορά τους στόχους μας πλεον ξεκινάμε με σύνεση και σωστή κριτική για την νέα σεζ'ον.Μακαρι η ομάδα να ανασυγκροτηθεί με νέα μέλη στην Δοιήκηση απο τον πρόεδρο και με τις καλύτερς δυνατές μεταγραφές .Για εμένα προσωπικά πρέπει να πάρουμε και έναν νέο προπονητή και να δημιουργήσουμε κάτι νέο και φιλόδοξο απο την αρχή.
-
leomatos88
Και το 23 έχασες με άσχημο τρόπο το κύπελλο, για να πάρεις το 24 το πρωτάθλημα.
Χωρίς ν' αλλάξεις τίποτα διοικητικά, κάνοντας δύο τρεις καλές μεταγραφές.
Σιγά που έχει γίνει πρότυπο οργάνωσης η κούλα, η απόλυτη απάτη.
Χωρίς ν' αλλάξεις τίποτα διοικητικά, κάνοντας δύο τρεις καλές μεταγραφές.
Σιγά που έχει γίνει πρότυπο οργάνωσης η κούλα, η απόλυτη απάτη.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
- Ιάσονας, ΚΩΣΤΑΣ2019, DamoN, NIKOS1972, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Νομίζω ότι το να γράφεις πράγματα που δεν έχει αναφέρει κανένας δεν βοηθάει σε κάτι στην όλη συζήτηση.DamoN έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 19:16 Οτι η επιτυχία της κούλας είναι έργο οργάνωσης με 3 στόπερ ένα δεξί μπακ 1.5 αριστερό μπακ . Πετρομανταλο ημιβασικο με ξεπερνάει ….
Δεν έχω δι κάποιον να αναφέρει την κούλα ως πρότυπο οργάνωσης.
Τώρα εάν αναφέρεσαι σε αυτό που έγραψα ότι όταν απέτυχε άλλαξε ριζικά κάποια πράγματα διοικητικά και αγωνιστικά... αυτό είναι γεγονός και δεν είναι κάτι master mind που έχει την αποκλειστική πατέντα το χαρτί.
Όλες οι ομάδες στον κόσμο όταν από την χάνουνε παταγωγός συνήθως κάνουνε τεράστιες αλλαγές και στο αγωνιστικό και στα γύρω-γύρω της ομάδας
Εξάλλου η ίδια η κούλα εκ στόματος το τεχνικού της διευθυντής είχε δηλώσεις τα μέσα της σεζόν ότι ακόμα το ρόστερ της δεν είναι ολοκληρωμένο έτσι όπως το θέλουν.
Το ότι κατάφεραν και ήρθανε δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των play off ως πρωταθλητές μέσα στην τούμπα αυτό θα πρέπει να προβληματίζει εμάς και όχι αυτούς
Ρενε επειδή σε σέβομαι και το ξέρεις . Αν αντί για Λουτσεσκου είχαμε Νίκολιτς θα ήθελες καμία άλλη αλλαγή ;Να επείγει ρε συ εννοώ .
Ασε έξω οργάνωση τεχνικούς διευθυντές αναπληρωματικό αριστερό μπακ κλπ
-
Dimitrisou
Ο ΟΦΗ θα αφησει ακομη πολλους.Ettien26 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 19:20 Ο Λαμπρόπουλος βασικότατος ήταν και αρχηγός της ομάδας στον ΟΦΗ.
Σα να λέμε ότι διώχνεις τον Κεχτζιόρα και κάτι παραπάνω.
Μετα απο το κυπελλο επεσα πανω σε μια συνεντευξη του Μπουση για την επομενη μερα και οταν τον ρωτησαν για ανανεωσεις κτλ. ειπε κατι του στυλ ε θα πρεπει τα παιδια να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να παρουν πολλα παραπανω.
Για Νους Σαλσεδο και σια ειπε οτι καλο ειναι να κατσουν στον ΟΦΗ και λογω ευρωπης αλλη μια χρονια και μετα να φυγουν.
Λογικο ειναι πολλοι παικτες να ζητησουν παραπανω λεφτα οποτε μην το δενουμε και κομπο οτι φευγουν επειδη ο ΟΦΗ θελει κατι καλυτερο στην θεση τους.
Τον κλοπ να είχαμε,αν η ομάδα είχε τις 2 τελευταίες σεζόν όπως έχει τώρα, θα ήθελα την αντικατάσταση τουDamoN έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 19:30 Ρενε επειδή σε σέβομαι και το ξέρεις . Αν αντί για Λουτσεσκου είχαμε Νίκολιτς θα ήθελες καμία άλλη αλλαγή ;Να επείγει ρε συ εννοώ .
- These users thanked the author renegade for the post (total 6):
- Eagle1980, margas, pagotatzis, Logistis, Sera4, smoothcriminal1926
Οπότε θεωρείς ότι ούτε το ρόστερ είναι για τα σκυλιά ούτε ότι υπάρχει θέμα οργάνωσης ιδιαίτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Θεωρείς υπεύθυνο τον προπονητή . Αλλάζει αύριο και είμαστε οκ .
Δεν διαφωνώ κάπου να ξέρεις ούτε συμφωνώ . Δεν έχω καταφέρει να καταλάβω τι έφταιξε φέτος ακριβώς αν και τείνω κάπου
Δεν διαφωνώ κάπου να ξέρεις ούτε συμφωνώ . Δεν έχω καταφέρει να καταλάβω τι έφταιξε φέτος ακριβώς αν και τείνω κάπου
- pisakaipoupoula
Οχι το ρόστερ σίγουρα δεν είναι για τα σκυλιά.DamoN έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 19:49 Οπότε θεωρείς ότι ούτε το ρόστερ είναι για τα σκυλιά ούτε ότι υπάρχει θέμα οργάνωσης ιδιαίτερο σε σχέση με τον ανταγωνισμό . Θεωρείς υπεύθυνο τον προπονητή . Αλλάζει αύριο και είμαστε οκ .
Άλλο είναι αν χρειάζεται κάποιες προσθήκες για να είναι πιο γεμάτο.
Όσον αφορά τα θέματα οργάνωσης, επειδή έτσι όπως χρησιμοποιείται είναι τελείως καφενιακό και δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Ναι να αναφερθούμε σε συγκεκριμένα ζητήματα και να δούμε ποιες ελλειψεις υπάρχουνε,τι έχει αντίστοιχα ο ανταγωνισμός και τα λοιπά.
Πάντως έτσι όμως όπως το γράφεις δεν μπορεί να απαντηθεί
Όχι δεν θα αλλάξουνε όλα ως δια μαγίας προς το καλύτερο εάν αύριο έρθει ένας άλλος προπονητής.
Καταρχάς ανάλογα με τον προπονητή που θα έρθει θα πρέπει να προσαρμοστεί και όλο το club.
Υπάρχουνε προπονητές που θέλουνε να είναι managers. Δεν χρειάζεσαι τεχνικό διευθυντή για παράδειγμα.
Υπάρχουνε προπονητές που σου λένε εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου με τις μεταγραφές φέρε μου ό,τι παίχτες κρίνεις ότι χρειάζεται το club και εγώ θα δουλέψω πάνω σε αυτούς. Εκεί πρέπει να φέρεις έναν αξιόλογο τεχνικό διευθυντή, να του δείξεις εμπιστοσύνη ( τώρα θα μου πεις πώς θα γίνει αυτό ) και να στήσει αυτός το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα έτσι όπως θα κρίνει.
Γενικά πάντως το μεγάλο πρόβλημα του σημερινού ΠΑΟΚ είναι κάτι ανάλογο με το πρόβλημα της ελλάδας. Είμαστε είτε στάσιμοι είτε έχουμε πολύ μικρή ανάπτυξη με αποτέλεσμα η ψαλίδα με τους έξω συνεχώς να μεγαλώνει. Αυτό που πρέπει να βλέπουμε είναι πού πηγαίνει το ποδόσφαιρο στον προηγμένο ποδοσφαιρικά κόσμο και όχι στην μπανανία μας.
Εμένα πλέον στα παπάρια μου...εγω δεν πρόκειται να επιτρέψω ξανά στον εαυτό μου να περάσει αυτό που έχει περάσει τα δύο τελευταία χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 19 Μάιος 2026, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 5):
- DamoN, Logistis, Sera4, Montrealiotis, smoothcriminal1926
- Σουριναμέζος
Ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας ξένης με το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της χώρας που δεν την ενστερνίζεται η διοίκηση της ομάδας.renegade έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 19:15 Το ότι δεν θέλω να ανανεωθούν επέκτες όπως ο αγαπημένος μου Μαγκο και ο Μπάμπα είναι θέμα ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας και όχι γιατι πρόκειται για κακούς ποδοσφαιριστές
Ο καθένας ρίχνει το δικό του δόλωμα.
Μία χαρά την ενστερνίζεται η ομάδα και έχουν γίνει κ τεράστιες ενδοοικογενειακές μάχες για αυτό.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 20:39Ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας ξένης με το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της χώρας που δεν την ενστερνίζεται η διοίκηση της ομάδας.renegade έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 19:15 Το ότι δεν θέλω να ανανεωθούν επέκτες όπως ο αγαπημένος μου Μαγκο και ο Μπάμπα είναι θέμα ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας και όχι γιατι πρόκειται για κακούς ποδοσφαιριστές
Ο καθένας ρίχνει το δικό του δόλωμα.
Sorry αλλά για ποιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον της χώρας μιλάμε.
Ακόμα και μέχρι σήμερα το ποδοσφαιρικό περιβάλλον της χώρας θεωρεί σημαντικότερο το παρασκήνιο από το προσκήνιο.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το συγκεκριμένο περιβάλλον.