Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DonnieMcGrath

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Psaras έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 13:27 GK: Jiri Pavlenka, Antonis Tsiftsis, Dimitrios Monastirlis ---> 0 μεταγραφές
CB: Μεταγραφή ενδεκαδάτος δεξιοπόδαρος, Μεταγραφή ενδεκαδάτος αριστεροπόδαρος, Giannis Michailidis, Tomasz Kedziora ---> 2 μεταγραφές
DL: Μεταγραφή ενδεκαδάτος , Abdul Rahman Baba ---> 1 μεταγραφή
DR: Jonjoe Kenny, Jorge Sánchez ---> 0 μεταγραφές
MC: Soualiho Meïté, Magomed Ozdoev, Christos Zafeiris, Αντι-Meïté και Αντι-Zafeiris ---> 2 μεταγραφές
ΑΜC: Giannis Konstantelias, Αντι-Ntelias, Dimitrios Pelkas ---> 1 μεταγραφή
AML: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Taison ---> 1 μεταγραφή
AMR: Andrija Zivkovic, Kiril Despodov, Dimitrios Chatsidis
ST: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Georgios Giakoumakis, Anestis Mythou, Alexander Jeremejeff ---> 1 μεταγραφή

Πώληση Greg Taylor και Mady Camara. Μη ανανέωση των δανεικών.

Με 8 παίκτες θα ήμουν ικανοποιημένος και εγώ και ο Ραζβάν.
Ας βάλω και εγώ τις δικές μου πινελιές:
1) Ο Τσιφτσης ειδικά μετά την εμφάνιση στον Βόλο έχει πέσει 3ος στο δικό μου μυαλό, θα ήθελα έναν 2ο που θα αλλάζει τον Παβλενκα άφοβα
2) Σέντερ Μπακ υπογράφω με 5 χέρια ότι χρειαζόμαστε 2 βασικά στόπερ (1 και 1) ώστε ο Κεντζιορα να παίξει μόνο σε κάτι ματς κυπέλλου με Μακεδονικούς κτλ
3) Αρ. Μπακ θα έλεγα 2 (Ραχμάν ευχαριστούμε)
4) Δεξ. Μπακ ας που Σάντσες ότι θα ανέβει κάνοντας κανονική προετοιμασία
5) Κέντρο θα κρατούσα Ζαφ και Μειτε για το 50% των παιχνιδιών, άρα σίγουρα 3 προσθήκες (Μαντι Οζντοεφ τα φιλιά μας)
6) Ντελιας, μεταγραφ., Πέλκας με ρόλο αντίστοιχο Κεντζιορα
7) 2 παίχτες αριστερά και Τάισον να τους μαθαίνει μπάλα εάν έχει όρεξη να παραμείνει ως "δάσκαλος"
8) Ζιφκοβιτς με Χατσιδη εγώ είμαι καλυμμένος. Δέσποτα δυστυχώς δεν χωρεσες ποτέ. Κρίμα
9) Βαρβατο φορ, Μύθου, και 3ος ο Γερεμες αφού δεν θα φέρει και αντίρρηση
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

george188 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 16:16 O γερεμεγεφ μια χαρα την εκανε τη δουλεια του κ σε κακη περιοδο της ομαδας, δεν ξερω γιατι να απαξιωθει
Καμία απαξίωση από εμένα, απλά θέλω Μύθου 3ο και 2 άλλους φορ
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
george188, giapas, margas, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω από χθες τόσο την όλη φημολογία για Κωνσταντέλια, όσο και τον φόβο για τα οικονομικά, λες και έχουμε αποκλειστεί από την Ευρώπη.
Σε έναν στοιχειωδώς σοβαρό οργανισμό δεν θα φοβόντουσαν όλοι τόσο τις αλλαγές. Υπάρχουν ένα σωρό ελεύθεροι παίκτες φέτος το καλοκαίρι, για τις θέσεις των αναπληρωματικών και χρειαζόμαστε 4 βασικούς ( έναν στόπερ, έναν αριστερό μπακ, έναν φορ και έναν αριστερό στόπερ).
Αν είμαστε τόσο φοβικοί, ας δοθούν τα ποσά για την αγορά των Γιαννούλη-Γιακουμάκη, όπου ξέρεις τι παίρνεις και κλείνεις και τις σημαντικές θέσεις γηγενών. Με πωλήσεις Ντεσπόντοφ-Καμαρά και επιστροφή Τσαλόφ στην Ρωσία, καλύπτεις τα ποσά αγοράς.
Φοβόμαστε να χάσουμε τον Οζντόεφ από 4ο-5ο χαφ, ενώ ο Αλεξ Κράλ που έχει ακουστεί για ελληνικές ομάδες εδώ και 2 χρόνια μένει ελεύθερος φέτος.
Εντωμεταξύ παίζει όσοι παίκτες έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια από πρώτη δεύτερη κατηγορία Γερμανίας να έχουν βγει το λιγότερο τίμιοι ως αναπληρωματικοί.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 2):
smoothcriminal1926, vs40
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Psaras έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 13:27 GK: Jiri Pavlenka, Antonis Tsiftsis, Dimitrios Monastirlis ---> 0 μεταγραφές
CB: Μεταγραφή ενδεκαδάτος δεξιοπόδαρος, Μεταγραφή ενδεκαδάτος αριστεροπόδαρος, Giannis Michailidis, Tomasz Kedziora ---> 2 μεταγραφές
DL: Μεταγραφή ενδεκαδάτος , Abdul Rahman Baba ---> 1 μεταγραφή
DR: Jonjoe Kenny, Jorge Sánchez ---> 0 μεταγραφές
MC: Soualiho Meïté, Magomed Ozdoev, Christos Zafeiris, Αντι-Meïté και Αντι-Zafeiris ---> 2 μεταγραφές
ΑΜC: Giannis Konstantelias, Αντι-Ntelias, Dimitrios Pelkas ---> 1 μεταγραφή
AML: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Taison ---> 1 μεταγραφή
AMR: Andrija Zivkovic, Kiril Despodov, Dimitrios Chatsidis
ST: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Georgios Giakoumakis, Anestis Mythou, Alexander Jeremejeff ---> 1 μεταγραφή

Πώληση Greg Taylor και Mady Camara. Μη ανανέωση των δανεικών.

Με 8 παίκτες θα ήμουν ικανοποιημένος και εγώ και ο Ραζβάν.
τι εξαιρετικο ποσταρισμα που εκανε ο καλος φιλος ψαρας! ευαγγγελιο . αν καταφερουμε να φερουμε στην ομαδα αυτους τους τρεις τουλαχιστον ενδεκαδατους παικτες και αποδεσμευσουμε καποια βαριδια μια χαρα θα κυλησει η επομενη χρονια. ουτε δεκα τραυματισμοι δεν θα μας σταματησουν
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Equalizer έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 09:49 Οπωσδήποτε παραμονή Ραζβαν, με βελτίωση ρόστερ χωρίς ακρότητες, βελτίωση επιτήρησης και υποστήριξης του τεχνικού τημ τεχνοκρατικά και επιστημονικά και σωστότερο πλάνο προγραμματισμού σεζον ως προς διαχείριση χρόνου συμμετοχής παικτών και ροτεισον

Και μετά ξαναμιλάμε
Νομίζω ότι πιο εύκολα μπορεί κανείς να δει κυβέρνηση με Άδωνι πρωθυπουργό και να ασκεί σοσιαλιστική πολιτική παρά το παραπάνω
These users thanked the author renegade for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Χαρά στο κουράγιο σας και μπράβο για την αισιοδοξία σας...
Σε λίγες μέρες συμπληρώνουμε μια εβδομάδα μετά από την λήξη του πρωταθλήματος.
Μετά από τέτοιο καζο και τόσο κόσμο στα όρια του δεν κουνιέται φύλλο. Δεν ελπίζω πλέον σε αλλαγές ειδικά όταν περάσει ακόμη λίγος χρόνος και αρχίσουν να ηρεμούν τα πράγματα.
Ακολουθεί καλοκαίρι και όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια θα ξαναδούμε την ίδια ταινία.
These users thanked the author gk.box16 for the post:
George Best4
Dalek

Δημοσίευση από Dalek »

Όλα τα νήματα του φόρουμ καταλήγουν στην ίδια συζηρηση.....Λέει πολλά για την ψυχοσύνθεση μας
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ποιος είναι ο ταλαλαεφ;
Πάντως μοιάζει με Μπλαχίν
geobila

Δημοσίευση από geobila »

renegade έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 16:42
Equalizer έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 09:49 Οπωσδήποτε παραμονή Ραζβαν, με βελτίωση ρόστερ χωρίς ακρότητες, βελτίωση επιτήρησης και υποστήριξης του τεχνικού τημ τεχνοκρατικά και επιστημονικά και σωστότερο πλάνο προγραμματισμού σεζον ως προς διαχείριση χρόνου συμμετοχής παικτών και ροτεισον

Και μετά ξαναμιλάμε
Νομίζω ότι πιο εύκολα μπορεί κανείς να δει κυβέρνηση με Άδωνι πρωθυπουργό και να ασκεί σοσιαλιστική πολιτική παρά το παραπάνω
Νεοδημοκρατικό σοσιαλισμό έχουμε μύστη μου
Τόσα voucher έχουνε μοιράσει
These users thanked the author geobila for the post:
nunies4
geobila

Δημοσίευση από geobila »

DamoN έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 16:55 Ποιος είναι ο ταλαλαεφ;
Πάντως μοιάζει με Μπλαχίν
Καφενειακα μάλλον ο Βοσνιαδης της Ρωσίας
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

*Σενάρια από τη Ρωσία θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει τον... Αντρέι Ταλαλάεφ, προπονητής της Μπάλτικα. Σενάρια που δεν χρήζουν σοβαρού σχολιασμού, ούτε αναφοράς. (SDNA)
*Μία από τις εκκρεμότητες που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ είναι και το συμβόλαιο του Ράχμαν Μπάμπα. Έχει παγιωθεί η άποψη ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, ωστόσο, υπάρχει αστερίσκος... συμμετοχών. Και ο Γκανέζος πήγε στα... κόκκινα φέτος. Κρατήστε αυτήν την λεπτομέρεια γιατί είναι σημαντική. (SDNA)
Αυτόματη ανανέωση Μπαμπά;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 12:49 30αρης από Ανατολική Ευρώπη. Τι είχες Ιβάν, τι είχα Ραζβάν.
Θα τον παρουσιάσουν ως νέο βαρέλα
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, smoothcriminal1926, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Από Τουρκία μεριά βγαίνει πως ο Λουτσέσκου είναι στις επιλογές της Μπεσίκτας, αλλά η ρήτρα του είναι στα 3-4 εκ. ευρώ αν δεν αποχωρήσει.
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

WeWillRockYou έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 16:29 Εντωμεταξύ παίζει όσοι παίκτες έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια από πρώτη δεύτερη κατηγορία Γερμανίας να έχουν βγει το λιγότερο τίμιοι ως αναπληρωματικοί.
Μακάρι να κοιτούσαμε λίγο πιο συχνά τέτοιες αγορές, ειδικότερα Γερμανίας και ίσως και σκανδιναβικές αγορές πχ Δανία.
These users thanked the author Kostas_FI for the post:
Γερασίμου
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως αν εξοικονομήσεις τα συμβόλαιο αυτών που έχουν ψιλό καεί φέτος
Λοβρεν ,Τειλορ, Μαντυ, Ντεσποντοφ , Ιβανουσετς
Μια χαρά ομάδα κάνεις για του χρόνου
Ενα σεντερ μπακ ηγέτη παιχταρα ,
Ενα αριστερό μπακ για βασικό
Ενα αριστερό εξτρέμ να μοιραστεί παιχνίδια με Τάισον
Και ένα ακόμα καλό στο κέντρο όταν λείπει ο Μειτε
Και είσαι ψιλό τούμπανο
Τώρα αν αντί για Γιακουμάκη δώσεις τα ίδια για άλλον ή τα δώσεις στον Γιακουμάκη ας ελπίσουμε ότι θα γίνει καλή επιλογή .
Το θέμα είναι ότι βασικούς εχεις 8/11
Παβλενκα
Μιχαηλιδης
Κενυ
3/5 στην άμυνα
Κέντρο
2/2
Στην τριάδα μπροστά
2/3
Και Γιακουμάκη 1/1 αν μείνει

Και θες αντι -Λοβρεν ,αντί Μπιανκο αριστερό εξτρεμ και είσαι τούμπανο

Παβλενκα / Τσιφτσής
Cb / Κεντζιορα
Μιχαηλιδης / Cb
Κενυ / Σάντσες
Γιαννουλης / μπαμπα
Μειτε / cm
Ζαφειρης / Οζντοεφ
Ζιβκοβιτς / χατσιδης
Κωνσταντελιας / πελκας
Lw / Τάισον
Γιακουμάκης / γερεμεγιεφ / μύθου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 19 Μάιος 2026, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DamoN for the post:
Ιάσονας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”