Ας βάλω και εγώ τις δικές μου πινελιές:Psaras έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 13:27 GK: Jiri Pavlenka, Antonis Tsiftsis, Dimitrios Monastirlis ---> 0 μεταγραφές
CB: Μεταγραφή ενδεκαδάτος δεξιοπόδαρος, Μεταγραφή ενδεκαδάτος αριστεροπόδαρος, Giannis Michailidis, Tomasz Kedziora ---> 2 μεταγραφές
DL: Μεταγραφή ενδεκαδάτος , Abdul Rahman Baba ---> 1 μεταγραφή
DR: Jonjoe Kenny, Jorge Sánchez ---> 0 μεταγραφές
MC: Soualiho Meïté, Magomed Ozdoev, Christos Zafeiris, Αντι-Meïté και Αντι-Zafeiris ---> 2 μεταγραφές
ΑΜC: Giannis Konstantelias, Αντι-Ntelias, Dimitrios Pelkas ---> 1 μεταγραφή
AML: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Taison ---> 1 μεταγραφή
AMR: Andrija Zivkovic, Kiril Despodov, Dimitrios Chatsidis
ST: Μεταγραφή ενδεκαδάτος, Georgios Giakoumakis, Anestis Mythou, Alexander Jeremejeff ---> 1 μεταγραφή
Πώληση Greg Taylor και Mady Camara. Μη ανανέωση των δανεικών.
Με 8 παίκτες θα ήμουν ικανοποιημένος και εγώ και ο Ραζβάν.
1) Ο Τσιφτσης ειδικά μετά την εμφάνιση στον Βόλο έχει πέσει 3ος στο δικό μου μυαλό, θα ήθελα έναν 2ο που θα αλλάζει τον Παβλενκα άφοβα
2) Σέντερ Μπακ υπογράφω με 5 χέρια ότι χρειαζόμαστε 2 βασικά στόπερ (1 και 1) ώστε ο Κεντζιορα να παίξει μόνο σε κάτι ματς κυπέλλου με Μακεδονικούς κτλ
3) Αρ. Μπακ θα έλεγα 2 (Ραχμάν ευχαριστούμε)
4) Δεξ. Μπακ ας που Σάντσες ότι θα ανέβει κάνοντας κανονική προετοιμασία
5) Κέντρο θα κρατούσα Ζαφ και Μειτε για το 50% των παιχνιδιών, άρα σίγουρα 3 προσθήκες (Μαντι Οζντοεφ τα φιλιά μας)
6) Ντελιας, μεταγραφ., Πέλκας με ρόλο αντίστοιχο Κεντζιορα
7) 2 παίχτες αριστερά και Τάισον να τους μαθαίνει μπάλα εάν έχει όρεξη να παραμείνει ως "δάσκαλος"
8) Ζιφκοβιτς με Χατσιδη εγώ είμαι καλυμμένος. Δέσποτα δυστυχώς δεν χωρεσες ποτέ. Κρίμα
9) Βαρβατο φορ, Μύθου, και 3ος ο Γερεμες αφού δεν θα φέρει και αντίρρηση