ο μυστακιδης τα εδωσε(ισως πλην τζεντρικ) οταν ειχαν κλεισει ολα τα τμηματα τα ροστερ ,σιγουρα μετα τον ιουλιο(ισως και αυγουστο),ο σαββιδης σαν παε εχει την υποχρεωση να πληρωνει σε ημερολογιακο ετος το ποσο κοντα στα 2 χαρτια(νομιζω απο σεπτεμβρη σε σεπτεμβρη καθε χρονιας) το ζουμι ειναι ομως οτι δεν ειναι μηνιαια η καταβολη αλλα περιπου του στυλ δωστα μας οποτε μπορεις η οταν φτασουμε εμεις στο αμηνστα ζηταμεTimelord έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 15:24Τα χρήματα από Παε και Καε που πήγαν; 3 σχεδόν εκατομμύρια; Δόθηκαν τελικά;Franky έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 15:03 Υπάρχουν πληροφορίες οτι πράγματι Χατζόπουλος - Τσαλόπουλος δεν θα αναλάβουν το Βολεϊ του ΠΑΟΚ. Οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές για το τμήμα το οποίο λυμαίνεται ενας συγκεκριμένος άνθρωπος εδω και πολλά χρόνια.
Κυριολεκτικά παίζουν στα ζάρια το παρόν και μέλλον τμημάτων του ΠΑΟΚ, αρκεί να μη χάσουν τον έλεγχο των τμημάτων και των ταμείων τους.
Οι ΑΣίτες προκειμένου να μη χάσουν τη θέση τους παρακαλάνε την ΠΑΕ για συνάντηση και επικοινωνία, η οποία ΔΕΝ έχει συμβεί ακόμη, ενώ επίκειται άμεσα συνάντηση με ανθρώπους της ΚΑΕ για να παρακαλέσουν για χρήματα και να κλείσουν τη συμφωνία για το Παλατάκι.
Πάνε και τα 2.000.000 του Ιβάν Σαββίδη, πάνε και τα 800.000 του Μυστακίδη για τα 100 χρόνια.
Έχουν πανικοβληθεί με την έλλειψη χρημάτων, κάποια τμήματα είναι υπο διάλυση χωρίς παίκτες, ενώ αυτό που τους έκοψε τα πόδια είναι η πληροφορία οτι η πλευρά Μυστακίδη προτίθεται να τους κόψει το ειδόδημα-ενοίκιο και να παει να φτιάξει γήπεδο αλλού.
Ειλικρινά δεν θέλω να καταχραστώ τη φιλοξενία του φόρουμ. Το έχω πάρει το μήνυμα και απο τους διαχειριστές οτι δεν είναι προτεραιότητα συζήτησης ο ΑΣ ΠΑΟΚ. Οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω.
Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι οτι έχει και ο κόσμος ευθύνη που επέτρεψε να γαντζωθεί ένα σύστημα βαθιά μέσα στο σύλλογο απο τα μέσα της δεκαετίας του 90, με συγκεκριμένους ανθρώπους που στήριξαν την επαγγελματική τους επιβίωση και ως ένα βαθμό ανέλιξη στο ΑΣ ΠΑΟΚ.
Απο εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα σε όλα τα τμήματα συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαίρου.
Καλό Καλοκαίρι σε όλους.
,δεν λεω οτι δεν τα δίνει απλα τα δινει με ενα τροπο που δεν ευνοει την οικονομικη σταθεροτητα του ας και εδω ειναι το λαθος,καλυτερα 200 καθε μηνα παρα,αυτο που γινεται παραδειγμα σεπτεμβριο 200 χιλιαρικα,γεναρη 1εκ και τον επομενο αυγουστο για να κλεισει η υποχρεωση τα υπολοιπα 800