Equalizer έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 10:24
Sera4 έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 09:54
Equalizer έγραψε: Τρί 19 Μάιος 2026, 09:49
Οπωσδήποτε παραμονή Ραζβαν, με βελτίωση ρόστερ χωρίς ακρότητες, βελτίωση επιτήρησης και υποστήριξης του τεχνικού τημ τεχνοκρατικά και επιστημονικά και σωστότερο πλάνο προγραμματισμού σεζον ως προς διαχείριση χρόνου συμμετοχής παικτών και ροτεισον
Και μετά ξαναμιλάμε
Τι σημαίνει βελτίωση επιτήρησης και υποστήριξης του τεχνικού τιμ, που αποτελεί κομμάτι του προπονητή; Και ποιος καταρτίζει το πλάνο για το χρόνο συμμετοχής παιχτών και ροτέσιον;
Γιατί αυτά τα πράγματα είναι βασικά κομμάτια της δουλειάς του προπονητή και του επιτελείου της εμπιστοσύνης του.
Σα να λέμε Λουτσέσκου μείνε αλλά μην είσαι τόσο Λουτσέσκου του χρόνου.
Εγώ νομιζα ότι είχαμε αποφασίσει στο λαϊκό μας δικαστήριο πως για όλα φταίει ο Σαββίδης. Μεταξύ δεκάδων άλλων, που δεν έδωσε τα απαραίτητα εργαλεία στον λουτσεσκου για να κάνει ήσυχος τη δουλειά του
Όχι το ανάποδο.
Όταν γράφουμε πως όλοι έχουν ευθύνες, τρώμε πέσιμο ότι ξεπλένουμε τη διοίκηση επί χρήμασι.
Ε τελικά αποφασίστε ρε παιδιά. Έχουν ευθύνες και άλλοι ή ένας;
Όλοι έχουν ευθύνες αδερφέ μου τα έχουμε πει. Και όλοι κρίνονται. Το αφεντικό φταίει που δεν γέμισε το ρόστερ, αλλά ο προπονητής ευθύνεται για την σωματική και κυρίως πνευματική κατάρρευση του γκρουπ.
Και όχι μόνο φέτος, τα τελευταία 4/5 χρόνια, με το φετινό να ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ότι και να λέμε το ρόστερ δεν είχε τόσο χαμηλό ταβάνι να χάνει τελικούς απο ΟΦΗ και Παναθηναικους απο 0-2 ημίχρονο.
Συνήθως όταν σε μια εταιρεία κάποιος επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια λάθη και αποτυγχάνει, εεεε το αφεντικό τον αλλάζει. Πώς να το κάνουμε τώρα;
Γενικά λέτε εύκολο να αλλάξει προπονητή και παίχτες. ''Καμία πίεση και απαίτηση''.
Excuse me ;(λόρδος είμαι)
Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει πίεση στον οργανισμό ΠΑΟΚ; Τι είμαστε ο Βόλος; Όποιος και να έρθει θα έχει αφόρητη πίεση να αποδείξει πράγματα και η διοίκηση θα έχει αφόρητη πίεση να κάνει τις σωστές κινήσεις και επενδύσεις, γιατί ο κόσμος το απαιτεί. Ειδικά μετά απο τέτοιο στραπάτσο. Ποιά έλλειψη πίεσης μου λέτε και εύκολο;
Τι πιο εύκολο για την διοίκηση να κρατήσει Λούτσι, τον κορμό και να επενδύσει σε 4 παίχτες ( είτε αγορά είτε δανεικούς είτε ελεύθερους), να βαφτίσει τον Βιειρινια αθλητικό διευθυντή να χαρείται όλοι και να πούμε πάλι πάμε ''για το θαύμα του νταμπλ''. Και αν δεν βγεί έχει ο Θεός κάτι θα βρούμε να πούμε. Πέρυσι, ο προπονητής έχασε το μυαλό του, φέτος οι τραυματισμοί και πάει λέγοντας. ( Που αν το σκεφτείς κάθε χρόνο πέρα απο το αφεντικό που ως αφεντικό έχει πάντα ευθύνη, τεράστιο μέρος της ευθύνης την έχει και ο προπονητής.)
Και η ζωή συνεχίζεται...
Το δύσκολο κύριοι είναι να βγείς απο το comfort zone σου που λέγεται Λουτσέσκου και βλέπεις πως δεν βγαίνει άλλο και να επενδύσεις σε κάτι άλλο. Αυτό είναι το πραγματικά δύσκολο. Περιμένω να δώ αν ο Ιβάν μπορεί.
Παραμονή Λούτσι και 4 πινελιές μου δείχνει ότι δεν μπορεί. Και πείτε εσείς για ροστερ πρωταθλητισμού, κορμό και για τον πολυνίκη....