Ε αυτό το επιχείρημα goes two ways. Τωρα το θέμα είναι ποιος είναι ο flat earther.
Βέβαια εγώ δε σχολιάζω αν πρέπει να φύγει ο Λουτσέσκου, λέω οτι τίποτα δεν είναι τόσο απλό.
Razvan Lucescu VI
- Amsterdamer_87
Re: Razvan Lucescu VI
paokspren έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 21:07 Το να φύγει ο Λουτσέσκου για να έρθει ο Αλμέυδα θα ήταν σαν να χωρίζουμε την Ντούα Λίπα για την Ντόρα Μπακογιάννη.
Η Μάντσεστερ "καταστράφηκε" γιατί δεν ήξερε τι δρόμο να ακολουθήσει η διοίκηση της μετά από τον Φέργκιουσον, μια έτσι μια αλλιώς ακόμη και σήμερα.renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 23:22 Και πολύ καλά έπαθε
Και αφού ήθελες τόσο πολύ να το σοβαρέψεις το θέμα ,να πω τότε ότι πάντα πάντα πάντα θα υπάρχει κάποιο γεγονός ή κάποιος που θα επιβεβαιώνει το δικό μας αφήγημα.
Ακόμα και flatearther να είναι κάποιος,θα βρεθεί ένας ειδικός, επιστήμονας κτλ ο οποίος θα είναι υπέρμαχος και αυτός αυτής της άποψης
Εσύ πως βλέπεις τους δικούς μας κατασταλαγμένους για το τι θέλουν; Γιατί εγώ αρχίζω να αμφιβάλλω πρωτίστως αν θέλουν.
- Σουριναμέζος
Να θέλει η διοίκηση να κρατήσει τον Ραζβάν γιατί θεωρεί ότι θα βρει χειρότερο είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να θέλουν να κρατήσουν τον Ραζβάν γιατί του εμπιστεύονται την θέση.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- Nassos, Aigle_Noir
Οι μάντσεστερ τραβάει αυτά που τραβάει ακόμα γιατί δεν έχει απεμπλακεί ακόμα από το φάντασμα του ferguson,με τον Σερ να έχει ακόμα και μέχρι σήμερα λόγο και άποψη για τα διοικητικά.
Με αποτέλεσμα να φτάσουμε μέχρι και στο σημείο να το κόψουνε τα θεσμικά και οικονομικά προνόμια που είχε μέχρι και την πρόσβαση στα αποδυτήρια.
Ανεπιθυμούμενα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο μπράβο μας.
Θα περάσουμε πολύ καλά θα έχει πολύ γουστο η φάση
Με αποτέλεσμα να φτάσουμε μέχρι και στο σημείο να το κόψουνε τα θεσμικά και οικονομικά προνόμια που είχε μέχρι και την πρόσβαση στα αποδυτήρια.
Ανεπιθυμούμενα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο μπράβο μας.
Θα περάσουμε πολύ καλά θα έχει πολύ γουστο η φάση
Αύριο;
Εγώ ευχαριστημένος θα είμαι αν την πρώτη μέρα προετοιμασίας έχουμε κάποιον για προπονητή και ένα καινούργιο παίκτη έστω και δανεικό
Εγώ ευχαριστημένος θα είμαι αν την πρώτη μέρα προετοιμασίας έχουμε κάποιον για προπονητή και ένα καινούργιο παίκτη έστω και δανεικό
- These users thanked the author gk.box16 for the post (total 2):
- George Best4, Aigle_Noir
- Σουριναμέζος
Θέλω να πιστεύω πως κράτησαν την ομάδα εδώ μέχρι την Τετάρτη για να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις δια ζώσης πριν φύγουν και όχι για καψόνι από το playbook του Μονεμβασιώτη. Οπότε περιμένω μέχρι τότε να έχουμε κάποιες αποφάσεις και απαντήσεις για το που βαδίζουμε.