Δε κανει ρεπορταζ, της πιατσας ειναι απλα και αναφερθηκε. Πιο εμπιστο τον βρισκω απο κατι κολκο-τζορμπατζογλου παντως.nunies4 έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:25 o ΠΟΙΟΣ;;; Ποιος ειναι αυτος που κανει ρεπορταζ για τον ΠΑΟΚ; @@λακες τι ακουτε;;![]()
![]()
![]()
![]()
Βεβαια αυτο εξηγει πολλα και απο τα σχολια
Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Δίπλα μου στο γήπεδο κάθεται ένας τύπος που σε κάθε αγώνα χάσουμε κερδίσουμε σπάει @@δια και έχει εκ των έσω πληροφορίες.
Ακούει όλες τις εκπομπές του Μετρό και διαβάζει όλους τους ηλίθιους που γράφουν στα σοσιαλ για την ομάδα.
Κάποια στιγμή είχα την εντύπωση ότι εδώ μέσα είχε καμιά 20αρια ακαουντ και τον ρώτησα , δεν ήξερε καν το σάιτ.
Τότε κατάλαβα.
Ακούει όλες τις εκπομπές του Μετρό και διαβάζει όλους τους ηλίθιους που γράφουν στα σοσιαλ για την ομάδα.
Κάποια στιγμή είχα την εντύπωση ότι εδώ μέσα είχε καμιά 20αρια ακαουντ και τον ρώτησα , δεν ήξερε καν το σάιτ.
Τότε κατάλαβα.
Δεκτον δεν ειπα οτι ειναι ευαγγελιο. Αναφερθηκε και ειπα να το μοιραστω, να εχουμε μια ιδεα για το τι ακουγεται. Αν θα βγει αληθινο θα το δουμε.
Και ο Ραγκατσης χθες αναφερθηκε οτι εχουν "τελειωσει" οι Καρυπιδης, βασιλοπουλος και μαλλον χαιρεταει ο πουρλιοτοπουλος.
Ισως αυτοι ειναι η αρχη της αναδιαρθρωσης της ΠΑΕ αν ισχυει, δεν ειμαι σιγουρος γιατι να φυγει ο Πουρλιοτοπουλος αν ισχυει. Εχει κανει πολυ καλη δουλεια στις ακαδημιες. Εκτος αν παιρνει την θεση του ισως ο Τσικνας;
Ισως αυτοι ειναι η αρχη της αναδιαρθρωσης της ΠΑΕ αν ισχυει, δεν ειμαι σιγουρος γιατι να φυγει ο Πουρλιοτοπουλος αν ισχυει. Εχει κανει πολυ καλη δουλεια στις ακαδημιες. Εκτος αν παιρνει την θεση του ισως ο Τσικνας;
- west group 1926
ο βασιλοπουλος για να τελειωσει πρεπει να ειναι και κατι(αν εννοεί τον αρδ)
Βασιλόπουλος δεν νομίζω ότι έχει κάποια θέση στην ΠΑΕ. Κ για πουρλιοτοπουλο γιατί να πειράξει τις ακαδημίες? Ελπίζω να έχουμε νέα σύντομα, δεδομένο ότι χρειάζεται αλλαγές στο τρόπο λειτουργίας
Έμπιστος φαίνεται.
Ο Βασιλόπουλος είναι επικεφαλής της επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων, προφανώς και θα απομακρυνθεί αφού θα διαλυθεί η επιτροπή.
Ο Πουρλιοτόπουλος; Τι αναλαμπή ήταν αυτή;
Ο Βασιλόπουλος είναι επικεφαλής της επιτροπής για τον εορτασμό των 100 χρόνων, προφανώς και θα απομακρυνθεί αφού θα διαλυθεί η επιτροπή.
Ο Πουρλιοτόπουλος; Τι αναλαμπή ήταν αυτή;
-
Panostas1995
Σε σελίδα του ινσταγκραμ διάβασα πως το πρόστιμο και η καθυστέρηση της άδειας είναι παπάς και πως σήμερα ειδαν πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο.... ξέρει κανείς αν ισχύει;
Δεν ξέρω ποιο είναι πιο αστείο να επιβάλεις τιμωρία για 3 μέρες στέρησης εξόδου ως ποινή σε επαγγελματίες παίκτες η να "επιβάλεις"" και τελικά αυτοί να φεύγουν ήδη.
Κανείς δεν ξέρει αν έφυγαν εκτός αν έχει προσωπική άποψη. Από φήμες σε σελίδες ινστα χορτασαμε τόσα χρόνια
Μιας και το κλίμα είναι do or die, σκέφτομαι εγώ με τον φτωχό μου μυαλό πως σίγουρα θα έβγαιναν φώτο στην φόρα αν υπήρχε κάτι.Panostas1995 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:54 Σε σελίδα του ινσταγκραμ διάβασα πως το πρόστιμο και η καθυστέρηση της άδειας είναι παπάς και πως σήμερα ειδαν πολλούς παίκτες του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο.... ξέρει κανείς αν ισχύει;
Εγώ μ αυτά που διαβάζω και ακούω , αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επειδή είμαστε σε διαδικασία αναδιάρθρωσης της ΠΑΕ δεν μπορούμε τώρα να αλλάξουμε προπονητή . Αυτό πάνε να περάσουν ή μου φαίνεται;
Ε τότε ας μην αλλάξουμε ούτε και παίκτες 
-
Panostas1995
Τι σχέση έχει το διοικητικό με το αγωνιστικό;chrisg4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 21:56 Εγώ μ αυτά που διαβάζω και ακούω , αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι επειδή είμαστε σε διαδικασία αναδιάρθρωσης της ΠΑΕ δεν μπορούμε τώρα να αλλάξουμε προπονητή . Αυτό πάνε να περάσουν ή μου φαίνεται;
Καταρχάς αν έρθει καινούργιος τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να διαλέξει με ποιον προπονητή θα συνεργαστεί....αν είναι να φέρει τεχνικό διευθυντή και να κάνει του κεφαλιού του τι να τον κάνω;
Υπάρχει το Σοβιετικό μοντέλο και αυτό δεν αλλάζει ποτέ. Με αυτό ζούμε και με αυτό θα ζούμε όσο μεγαλομέτοχος είναι ο Ιβάν. Είδωμεν!