Razvan Lucescu VI

panpangr77

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από panpangr77 »

aivas19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:21 Πες το pro οτι ειναι για τα σκυλια 😂 (Ο Βλανταν δεν ερχεται, Σαμπαολι ας μη περασει ουτε απεξω)
:lol: :lol:
κάτσε θα τον ρωτήσω να μου δώσει μια τριάδα πιο γήινη.
These users thanked the author panpangr77 for the post:
aivas19
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Δεν υπάρχει πιο λανθασμένη οπτική κατά την άποψη μου
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Papa9, anaximandros4
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Η αναφορά σε Κονσεϊσάο μού δείχνει ότι παιδιά εδώ δεν παρακολουθούνε τα ψιλά γράμματα του διεθνούς ποδοσφαίρου. Να φέρουμε τον Πορτογάλο για να πάρει πάνω του και ο Μεξικάνος :mrgreen: - ίσα που μας χαρίζει και το υπόλοιπο του συμβολαίου του και μένει στο Μεξικό.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Κραζουμε τον Λου που κρατάει αυτούς που ξέρει γιατί φοβάται τι θα του φέρουν , ενώ εμείς κάνουμε πραγματικά το ίδιο σε σενάριο του να φύγει ο Λου
Άβυσσος η ψυχή του ΠΑΟΚτση !
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 2):
gk.box16, xpek20
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το gemini σαν κριτιριο έβαλε την απαιτητική Τούμπα και Πίος μπορεί να αντέξει αυτή την πίεση αλλά σε όλους έβαλε τον αστερισμό ότι είναι εκρηκτικοί χαρακτήρες και μπορούν να τα βροντηξουν όλα και να φύγουν .
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Hayate έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:47 Βαλβέρδε θέλουμε ή έχει κλείσει στον αρη?
Δυστυχως Εχει συμφωνησει μετα απο επαφη με τον Χιμενος που του ειπε τα καλυτερα για τον Αρη..
Κοντα στα 3 Μ(ου) τον χρονο.. :lol: :lol:
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
Ally Samagoal
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36
geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:33
smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:30 Αντικειμενικά Κονσεϊσάο και Ίβιτς είναι οι τοπ επιλογές που ταιριάζουν γάντι και θα δούμε και ανανέωση. Είναι οι πιο σειφ επιλογές. Αλλά ταυτόχρονα οι πιο απλησίαστες επιλογές εώς ακατόρθωτες, επειδή και οι 2 έχουν υψηλό συμβόλαιο μέχρι το 2028. Οπότε τις αφήνουμε στα όνειρα μας.

Μετά ο Ριέρα είναι ο ορισμός του ότι πρέπει για πολλούς λόγους. Νέος, φιλόδοξος, με γρήγορο και ταχυδυναμικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν ξέρω τι ζήτηση και κασέ έχει στην αγορά. Οπότε δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.

Έναν τέτοιο στυλ θέλω πάντως.

Τώρα ο Καρσέδο για μένα πολύ μιντ και ρίσκο. Δεν ξέρω πραγματικά, για κάποιο λόγο δεν μου κάθεται κάλα. Και δεν έχει και φάτσα ΠΑΟΚ. : :lol: :lol:
Ριέρα θέλει άλλο ρόστερ και οι φετινόι βασικοί είναι χρυσές ρεζέρβες για ματς που θέλει αλλαγή τέμπο και χαμηλό μπλοκ

Και από μένα είναι ναι
Γιαυτόν ακριβώς τον ρόλο μου αρέσει. Είναι το στυλ προπονητή που θα σου κάνει μετάβαση σε ένα πιο ταχυδυναμικό και αθλητικό ρόστερ. Θα ανανεωθεί η ομάδα και θα δούμε και εμείς κάτι διαφορετικό επιτέλους. Θα χρειαστεί βέβαια γενναία επένδυση για να γίνει αυτο το τρανζίσιον.
Maria likes this post!
These users thanked the author GEOL for the post:
smoothcriminal1926
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

juvepaok4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 17:47 για να καταλάβατε ποσο μπερδεμενο ειναι το πραμα για όλους μας...ακούω τους 24 αφού κραξανε και λουτσε για όλη την χρονια καταλήγουν σαν εμάς οτι σε αυτη την ανοργανωσια της ΠΑΕ και με τόσα μέτωπα που να ψάξουν και ποιος για προπονητή....
και κάτι ακομα που δεν το σκέφτηκα και μου άρεσε αυτο που είπαν και το πιστευω και εγω οτι ο χαρακτήρας του λουτσε δεν τον αφήνει να φύγει ηττημένος και οτιβτου χρόνου θα θέλει να τους πάει τάπα...το θέμα ειναι μπορει ρε γαμωτο;;δεν γίνεται τόσες κακές επιλογές εδω και τρεις μηνες...
δηλαδή ο οργανισμός ΠΑΟΚ να κάνει τα πάντα να φτιάξει τον ψυχισμό και το βιογραφικό του επαγγελματία προπονητή Λουτσέσκου.
Φίλε ΠΑΟΚ είμαστε όχι ΙΕΚ προπονητικής.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Maxpaok έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:11 όχι, αλλά είναι ένα πολύ ωραίο αφήγημα για να στηριχτεί η πιθανή συνέχιση. Τα συμφωνήσαμε, αναγνωρίσαμε και οι δυο πλευρές τις αστοχίες μας και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί.....
παραμένει οζντόεφ, μειτέ, μπάμπα, τάισον, πέλκας που θα βοηθήσει και στα τριγύρω, επέστρεψε κι ο τσάλοφ, 3-4 μεταγραφάρες, 3-4 για το ροτέησον λόγω αποχώρησης ιβανούσετς, μπιάνκο, δεύτερου ιταλού, και έτοιμη ομάδα για να πάρει τις προκρίσεις.
κι ασφαλώς δεν το πιστεύω. Δεν θέλω να το πιστέψω ότι η αγάπη θα αργήσει άλλον ένα χρόνο.....
Ευτυχώς δηλαδή που θα υπάρχει το μπασκετάκι από του χρόνου :lol:
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εκλεισε ο Αλμειδα στην Μοντερεη,μειον ενας υποτιθεμενος υποψηφιος,ευτυχως να λεμε.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μπααα, πάλι μόνος του θα είναι ο μπαρκαρουτσος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Λουτσεσκου θα μείνει μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του, εκτός και αν για προσωπικούς λόγους αποφασίσει να φύγει για να είναι δίπλα στην οικογένειά του.

Η διοίκηση δε μας έχει δείξει να έχει την πυγμή να πάρει αποφάσεις. Το μέγιστο που τους εχω ικανούς να κάνουν, είναι να βρουν ενα ΤΔ και να μας πουν ότι εκπληρωθηκαν τα λόγια του ΠΜιμικου. Βέβαια και το 2008 Ο ΠΑΟΚ ειχε ΤΔ, αλλά δε βαριέσαι...

Τα δύσκολα είναι μπροστά τους, οι επώδυνες διαπραγματεύσεις με τον 39χρονο Ταισον και τον Οζντοεφ. Παίζει να πάρουν και αύξηση αποδοχών, μην ξεχνάμε υπάρχει και πληθωρισμός, ανέβηκε και το πετρέλαιο :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 18 Μάιος 2026, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author vs40 for the post:
Woodman73
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:50 Εκλεισε ο Αλμειδα στην Μοντερεη,μειον ενας υποτιθεμενος υποψηφιος,ευτυχως να λεμε.
Κρίμα, θα είχαμε σούπερ προπονημένη ομάδα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Διαβολε!Ουτε εσυ ο ιδιος δεν το πιστευεις!Διαβολε!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Σ' το ορκίζομαι στον Μίκα Χάκινεν και στο μπάσεμπολ που παρακολουθώ.
These users thanked the author Miles for the post:
Kabamaru11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”