Μπαίνω εκνευρισμένος να κράξω τον Ιβάν που ούτε φωνή ούτε ακρόαση από χθες, και διαβάζω κάτι τέτοια και δεν θελω να κράξω τον Ιβάν μετά.J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
Να σαι καλα ΙΒΑΝ και μπαι μπαι.![]()
Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
- These users thanked the author gika for the post (total 11):
- Maxpaok, Ιάσονας, Dimitris_L4, tutuyo, nikvasil, Λεμεσος4, st4this, Psaras, paokkerkir, Ally Samagoal and one more user
Ειλικρινα απο που ξεφυτρώνουν ρε μλκεςJ007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Δεν αξιζεις ΤΙΠΟΤΑ παραπανω αφου καμια υπεραξια δεν μπορει να θεωρηθει για μια ομαδα.χωρις ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ για 15 χρονια τωρα.
- These users thanked the author george188 for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Psaras, Ally Samagoal
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σαν να τα ακούω αυτά με φωνή Αλέφαντου.J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 9):
- Dimitrisou, Dimitris_L4, aivas19, Ιάσονας, george188, rockcity4, Psaras, paokkerkir, Ally Samagoal
Ειναι σαν τον ΑΣΕΠ απλα αντι για δυο χρονια εδω μπαινουν καθε 6 μηνες καινουριοι διαγωνιζομενοι.george188 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 19:36Ειλικρινα απο που ξεφυτρώνουν ρε μλκεςJ007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
![]()
- These users thanked the author icue for the post (total 4):
- Dimitris_L4, george188, Psaras, Ally Samagoal
Νομίζω πως στην συγκεκριμένη συζήτηση παίζει ρόλο και η κίνηση του ΑΣ για επικοινωνία με Τσαλοπουλο Χατζόπουλο Τριλυρακη για ενδιαφέρον για το βόλλευ και η στάση τους οτι χωρίς να έχουν την διοίκηση του ΑΣ δεν θα ενδιαφερθούν. Κυκλοφόρησε και η φήμη για εκτακτο ΔΣ στον ερασιτέχνη και έτσι μπήκε η κουβέντα.PaokCuba4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:10Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μεταγραφές δε γίνονται στο βόλεϊ λόγω έλλειψης χρημάτων και απόρροια των ενεργειών του Α.Σ. και του ΤΑΠ που δεν έψαξαν ποτέ για επαρκείς χορηγούς. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει το τμήμα σε μεγάλες περιπέτειες και δε νομίζω ότι πρέπει να περάσει στα ψηλά το γεγονός ότι ένα τμήμα που έφερε τίτλους και τον κόσμο στο γήπεδο βρίσκεται όχι απλά μακριά από τον ανταγωνισμό αλλά και κοντά στο να μείνει πάρα πολύ πίσω.Equalizer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:13 Αυτό ρε μάγκες εξηγήστε το λίγο:
- Πως προέκυψε ξαφνικά πρεμούρα του λαού του ΠΑΟΚ για τον ΑΣ;
- Πως είναι δυνατόν να μην υπήρξε πέρυσι "μεγάλο" θέμα με τα όργια που έγιναν αλλάααα ΤΩΡΑ αμα ο Σαββίδης στηρίξει ΑΣ σημαίνει οτι θα έχουμε επανάσταση;
- Βασικά, τι ακριβώς θα σημαίνει αν στηρίξει ΑΣ ο Σαββίδης τώρα; Οτι του έκαναν τα χατίρια; Ευχαριστώ πολύ φοβερή αποκάλυψη. Αρα; Τι; Τι είναι αυτό που άλλαξε σχετικά με όλο τον περασμένο αιώνα, με μικρό διάλειμα αναψυχής πέρυσι το καλοκαίρι;
Και το κυριότερο: Από που και ως που προκύπτει οτι υπάρχει κάποια εμφανής λογική στο να ανακινείται θέμα ΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ που μιλάμε, Μαιο του 26; Τι προέκυψε ακριβώς; Το έχω δει από πέντε μέλη και από δέκα λογαριασμούς στα σόσιαλ. Κανείς δεν λέει τίποτα άλλο πέρα από το οτι "θα έχουμε θέματα".
Πολύ κιμπάρισα αυτή η Θεσσαλονίκη βρε αδερφάκι μου. Πολύ παντελόνι κυκλοφορεί.
Εγώ προσωπικά σκατά τον θεωρώ τον ΑΣ χρόνια τώρα, προφανώς ολική αλλαγή θέλω. Τη λογική και τον χρόνο των "κόκκινων λαϊκών γραμμών" σχολιάζω και απορώ
Από που εκπορεύεται οτι "θα υπάρξει μεγάλο θέμα"; Έγινε καμία σφυγμομέτρηση;
Συγγνώμη για το οφ-τόπικ, καθώς είναι θέμα για το τόπικ του Α.Σ. Το θέμα όμως είναι ότι ο Α.Σ. που δημιούργησε τόσα προβλήματα στηρίχθηκε από τον Σαββίδη στις τελευταίες εκλογές. Επομένως για μένα δημιουργείται το ερώτημα το σκεπτικό πίσω από την προηγούμενη στήριξη.
Εδώ θα πω το εξής. Ο Ιβαν (και όλη η οικογένεια) πρέπει να το δει αλλιώς, θα πω όμως και πως σε καμία περίπτωση δεν θέλω αυτός ο ανθρωπος να μην είναι ο ιδιοκτήτης της ομάδας.
-
Dimitrisou
Καλα τα λες!J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Μαζι σου!
Και θα προσθεσω οχι με 11 με 0.
Τοσες δουλειες πηρε απο τον ΠΑΟΚ αντε να πουμε.
Φανταστείτε να πουλήσει στον Τέλη, να έχουμε δικαστήρια για το ολιστικό πιστολιασμα μέχρι την Δευτέρα παρουσία.
Το μονο μου παραπονο ειναι οτι στις κρισιμες στιγμες εισαι μακρια. Στο τελικο κυπελου επρεπε να ησουν εκει τουλαχιστον 2 μερες πριν. ΝΑ σε δουν οι παικτες να τους μιλησεις να τους δωσεις δυναμη. Το ιδιο και σε αλλα ματς που ηταν τελικοι. Ακομα και στις αποτυχιες με αρη Βολο Λαρισσα επρεπε να εισαι την επομενη μεσα στα αποδυτηρια και να τους κανεις σαφες οτι δεν ειναι ανεχτη αυτη η συμπεριφορα. Επρεπε να βοηθησεις το καραβι τοτε. ΔΕν επρεπε να αφησεις να φτασουμε μεχρι εδω. Δεν επρεπε να αφησει κανενα σε χλωρο κλαρι απο τον γυμναστη την καθαριστρια , τους παικτες , το προπονητικο τιμ την τηλεφωνητρια το ιατρικο τιμ ΚΑΝΕΝΑ.
- These users thanked the author Λεμεσος4 for the post (total 3):
- Ιάσονας, Vet_eranos, nikvasil
Μια φορά σε επτά χρόνια τον έχουμε δει αδερφέ.
Τόσες φορές που περιγράφεις έχουμε να τον δούμε από την προ Covid εποχή.
Τόσες φορές που περιγράφεις έχουμε να τον δούμε από την προ Covid εποχή.
Πάντως πάρα τους λίγους τίτλους ο ΠΑΟΚτσής πάντα γάβγιζε όταν χανόταν η προοπτική του τσου λου ακόμα και και με διοικήσεις γουμενοπαγώνηδων (19 ήμουν το 2004 δεν ξεχνάω τα γαβγίσματα για μη ενίσχυση και αποκλεισμό) ή ρεβολούσιον/βρύζα.
Αυτό σχετικά με την παραπληροφόρηση ότι ο ΠΑΟΚτσης καλόμαθε και έχει πολλές απαιτήσεις επί Ιβάν.
Ο ΠΑΟΚτσής πάντα είχε τον πήχη ψηλά ανεξαρτήτως οικονομικών δεδομένων και αυτά έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες.
Αυτό σχετικά με την παραπληροφόρηση ότι ο ΠΑΟΚτσης καλόμαθε και έχει πολλές απαιτήσεις επί Ιβάν.
Ο ΠΑΟΚτσής πάντα είχε τον πήχη ψηλά ανεξαρτήτως οικονομικών δεδομένων και αυτά έχουν όλες οι μεγάλες ομάδες.
Καλησπέρα φίλε!J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Γνωρίζεις κάτι για ενδιαφερόμενο αγοραστή;
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- george188, Ally Samagoal
-
vasilis1976
Θυμάμαι ένα Σαββιδη να ειναι σε κάθε ματς έξω απο λεωφορείο και κατεβαινοντας οι παίκτες να τους χερεταει εναν εναν. Αυτόν τον Σαββίδη έχω να των δω ούτε ένα ,ουτε δύο, ούτε τρια χρόνια ,αλλά απο το μακρινό 2019....και είμαι βέβαιος οτι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΩ ΠΟΤΕ!!!!
Λίγο ακόμα αμα πέσει η τιμή, αγοράζω εγώ. Ένα τσικ θέλω.Maklaz έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 20:32Καλησπέρα φίλε!J007 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:36 Πουλας 11 μυρια.Οσο την πηρες.
Γνωρίζεις κάτι για ενδιαφερόμενο αγοραστή;
- These users thanked the author nkoss for the post (total 2):
- Maklaz, Ally Samagoal
Με τον όρο echo chamber εννοούμε ότι ακούς μόνο αυτό που θέλεις να ακούς, από ανθρώπους που ήδη συμφωνούν μαζί σου, μέχρι να νομίζεις ότι αυτή είναι η πραγματικότητα.vs40 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 18:59 Διάβασα λίγο στο Facebook σχόλια. Σπάνια να δω κοινωνικά δίκτυα και η εικόνα είναι σοκαριστικη.
Σοβαρά τι έχει κάνει ο Ιβάν να θέλουν το κεφάλι του. Πουλά λένε ή πουλο και διάφορα όμορφα. Ο άνθρωπος πέρα από το ότι αγαπάει και πονάει τον ΠΑΟΚ, τον πόντο, τον ελληνισμό, έχει βάλει 200εκ από την τσέπη του και όσο είναι στον ΠΑΟΚ η περιουσία του έχει μειωθεί. Φυσικά έχει κάνει πολλά λάθη που τα έχω πει πολλάκις, απλά άλλο να κάνεις κριτική για να βελτιωθεί ο ΠΑΟΚ και άλλο οι αφορισμοί. Επίσης δικαιολογημενη η απαίτηση ενίσχυσης ή της διατήρησης παικτών που κάνουν τη διαφορά όμως όχι τέτοια αχαριστία..
Αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο στην εποχή μας μέσω των social media και εύκολα διαμορφώνονται απόψεις, όπου οι αλγόριθμοι είναι σχεδιασμένοι να σου δείχνουν διαρκώς περιεχόμενο με το οποίο είναι πιθανό να συμφωνήσεις ή να αλληλεπιδράσεις, "κλειδώνοντάς" σε ουσιαστικά μέσα σε αυτό το echo.
- keep_paokizein
Είπα να απέχω από το σχολιασμό για λίγες μέρες. Να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και να μην ερθω με κανένας σε ανούσιες αντιπαραθέσεις την ώρα που κυριαρχεί το θυμικό και όχι το καθαρό μυαλό και ο ορθολογισμός. Δεν μπορώ όμως να προσπεράσω το πρόστιμο και την αναβολή των διακοπών για δυο μέρες. Αν υποψιαστώ ότι το πρώτο δείγμα διαχείρησης κρίσεων του Παπαμιμίκου είναι αυτές οι τιμωρητικές πρακτικές δεκαετιων '80 και '90 θα πεθάνω... στο γέλιο και θα σβήσει κάθε ελπίδα.