Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Claude ρώτησε κανείς;
- These users thanked the author Patron for the post (total 4):
- smoothcriminal1926, paokkerkir, Kourdos, Ally Samagoal
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Έχει πάει 1000 ευρώ η RAM για να ξαναγυρίσει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ? Ε όχι.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 19):
- Kabamaru11, geobila, smoothcriminal1926, embuji, Newgen9, aivas19, pisakaipoupoula, paoki19, john4serres, WeWillRockYou and 9 more users
Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.
Να προσέχουμε λίγο τα λογακια μας για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 από τα συνολικά 5 πρωτάθλημα και 2 από τα συνολικά 8 Κύπελλα στην έως τώρα ιστορία του;
Για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα πρωταθλητισμού;
Λέω εγώ τώρα ρε παιδί μου, νταξει.
Να προσέχουμε λίγο τα λογακια μας για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 από τα συνολικά 5 πρωτάθλημα και 2 από τα συνολικά 8 Κύπελλα στην έως τώρα ιστορία του;
- These users thanked the author DimitrisS for the post (total 23):
- Kabamaru11, Patron, aivas19, nkoss, Nassos, nunies4, PAOKevolution, Montrealiotis, Anwnimos, Fawkes and 13 more users
του ξεκινησα τον προλογο με καρσεντο μετα εδωσα μαρθελινιο κονσεϊσαο, τα υπολοιπα μου τα εδωσε μονο του.geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:36Του έδωσες ονόματα;embuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:32 Αστο ρε εχω κανει εδω μεγαλο σουσου με το τζπτ. Με βγαζει παντως οτι η καλυτερη επιλογη με διαφορα ειναι ο Κονσεϊσαομετα βαζει τον μαρθελινιο και τριτο τον καρσεδο.
Best overall fits for PAOK specifically
Safest
Vladimir Ivić
Nenad Bjelica
Marcelino
Highest upside
Conceição
Paulo Fonseca
Roger Schmidt
Most interesting modern project
Carvalhal
Albert Riera
Carcedo
τα λεει μορφωμενα.![]()
![]()
![]()
Εγώ του ζήτησα να κοιτάξει την free agents list και μου βγάζει πρώτη θέση Ιγκόρ Τούντορ με Μαουρίτσιο Σάρι δεύτερο
- pisakaipoupoula
-
vasilis1976
Και ο μόνος που είχε εκατομμύρια σε μπάτζετ. Καμία σχέση δηλαδή με τους προηγούμενους. Λέω κι εγώ.DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:43 Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.
- These users thanked the author vasilis1976 for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, namisenoiazei, Papa9
αν πάμε για αλλαγή η κουβέντα θα είναι πραγματικά απολαυστική ήδη το φόρουμ τα σπάει στις τελευταίες σελίδες
Παμε να δούμε τα δεδομένα....
Είναι καλος προπονητης ο Λούτσε? ναι ειναι ..
Είχε χρόνο να δουλέψει όπως θέλει? να είχε και όλοι ξέρουν ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Σαββιδη
Ποια ήταν τα αποτελέσματα σε 5 χρόνια?
1 πρωτάθλημα, 2 τελικοί Κυπέλλου (χαμένοι αλλά έφτασε εκεί), 2 προκριματικοί Conference/Europa League σε «8»
Παίξαμε μπαλα? Ναι σε κάποιες περιόδους, ακόμη και φέτος που κλεισαμε για κλαματα, για 2 μιση μήνες σκορπούσαμε τον φόβο.
Το ταμειο ειναι θετικό ή αρνητικό? Σαφως θετικό μέχρι τώρα.
Εγώ θα παω λιγο παρακάτω. Αν ο στόχος μας είναι να παραμένουμε ανταγωνιστικοί ο Λούτσε τον καλύπτει. Ο Αρτέτα ειναι 6.5 χρονια άτιτλος και στηρίζεται μεχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν λοιπόν θέλουμε να στησουμε ενα συγκεκριμένο μοντέλο και δεν μας ενδιαφέρει ο τίτλος ειμαστε οκ νομίζω.
Εδώ έρχεται το ερώτημα. Θελουμε επιλογή από 3οι να παμε 1οι ή θέλουμε επιλογή να μην και τυχόν παμε 4οι? Θα ήθελα να δώσετε προσοχή στην ερώτηση ειναι κρίσιμη. Αν θλεουμε κατα 70% το δευτερο μενουμε Λουτσε. Αν θέλουμε κατα 70% το πρωτο μαλλον πρέπει να πάμε σε αλλαγή.
Παμε να δούμε τα δεδομένα....
Είναι καλος προπονητης ο Λούτσε? ναι ειναι ..
Είχε χρόνο να δουλέψει όπως θέλει? να είχε και όλοι ξέρουν ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Σαββιδη
Ποια ήταν τα αποτελέσματα σε 5 χρόνια?
1 πρωτάθλημα, 2 τελικοί Κυπέλλου (χαμένοι αλλά έφτασε εκεί), 2 προκριματικοί Conference/Europa League σε «8»
Παίξαμε μπαλα? Ναι σε κάποιες περιόδους, ακόμη και φέτος που κλεισαμε για κλαματα, για 2 μιση μήνες σκορπούσαμε τον φόβο.
Το ταμειο ειναι θετικό ή αρνητικό? Σαφως θετικό μέχρι τώρα.
Εγώ θα παω λιγο παρακάτω. Αν ο στόχος μας είναι να παραμένουμε ανταγωνιστικοί ο Λούτσε τον καλύπτει. Ο Αρτέτα ειναι 6.5 χρονια άτιτλος και στηρίζεται μεχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν λοιπόν θέλουμε να στησουμε ενα συγκεκριμένο μοντέλο και δεν μας ενδιαφέρει ο τίτλος ειμαστε οκ νομίζω.
Εδώ έρχεται το ερώτημα. Θελουμε επιλογή από 3οι να παμε 1οι ή θέλουμε επιλογή να μην και τυχόν παμε 4οι? Θα ήθελα να δώσετε προσοχή στην ερώτηση ειναι κρίσιμη. Αν θλεουμε κατα 70% το δευτερο μενουμε Λουτσε. Αν θέλουμε κατα 70% το πρωτο μαλλον πρέπει να πάμε σε αλλαγή.
Tα είπαμε, τα αναγνωρίζουμε, τον χειροκροτήσαμε, μία δύο πέντε δέκα εκατό. τα τελευταία 5 χρόνια στους 10 τίτλους που διεκδικήθηκαν έγραψε το κοντέρ 9 παταγώδεις αποτυχίες με όλους τους τρόπους. να πάμε παρακάτω κάποια στιγμή ή να μένουμε να επαναλμβάνουμε δοξασίες κάθε μέρα;DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:43 Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.
Εγώ προτιμώ αν τυχόν γίνει αλλαγή προπονητή να μην είναι άσχετος με το πρωτάθλημα μας. Μου αρεσε του Λεβαδειακου και ο Λετο. Φυσικά Κονσεϊσαο και Ιβιτς οι πιο σουπερ επιλογές. Δε θα ήθελα τίποτα από Ρωσία μεριά.
Από κει και πέρα αν θα έφευγα από τα ασφαλή νερά θα έψαχνα προπονητή που να αξιοποιεί τα όπλα του ΠΑΟΚ και κυρίως τις ακαδημίες δηλαδή και να εμπιστεύεται νέους και να έχει την ικανότητα να τους βοηθά στην εξέλιξή τους. Η ομάδα πρέπει να πάρει value μέσα από αυτή τη στρατηγική και οι επιτυχίες να έρχονται πιο φυσικά δίχως τρελές υπερβασεις.
Από κει και πέρα αν θα έφευγα από τα ασφαλή νερά θα έψαχνα προπονητή που να αξιοποιεί τα όπλα του ΠΑΟΚ και κυρίως τις ακαδημίες δηλαδή και να εμπιστεύεται νέους και να έχει την ικανότητα να τους βοηθά στην εξέλιξή τους. Η ομάδα πρέπει να πάρει value μέσα από αυτή τη στρατηγική και οι επιτυχίες να έρχονται πιο φυσικά δίχως τρελές υπερβασεις.
εγώ ποντάρω στον Ποστάκογλου.
πρόσεξα μερικά ποστ φίλων. Για το πόσο εύκολο είναι να είσαι πρωταγωνιστής, τιτλούχος από την ήδη επόμενη σαιζόν μετά λούτσε εποχή. Με 3-4 μεταγραφάρες και διατήρηση του όποιου, ποιού?, κορμού.
Αν και όλοι το βροντοφωνάζουμε, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, θα πω ότι είναι η ευκαιρία να γίνει ένα βήμα με μια άλλη οπτική και κατεύθυνση.
Το ποδόσφαιρο άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει. Ο πρόεδρος ξοδεύει πολλά χρήματα για τις ακαδημίες. Από του χρόνου πιθανόν θα αυξηθεί ο αριθμός μικρών στο κύπελο. Ήδη έχει επικυρωθεί για δύο στο πρωτάθλημα β'. Είναι σίγουρο ότι θα επεκταθεί και στο μεγάλο πρωτάθλημα αργά ή γρήγορα. Είναι πασιφανές ότι ο άνθρωπος που ξοδεύει χρήματα δεν θα θέλει να βλέπει στο ρόστερ της ομάδας μουργκ, τέηλορ, σοάρες, σάστρε. Θα ζητήσει, θα ζητά αυτές οι θέσεις να έρχονται και να καλύπτονται από τις από κάτω βαθμίδες.
Η καραμέλα περί γκρίνιας άνευ τίτλων δεν πείθει διότι υπάρχει κι ο αντίλογος του πέρσι και του φέτος με τα κατορθώματα μας, με μπόλικι γκρίνια, φθάνοντας στο σήμερα.
Εύκολο δεν θα ναι. Η γκρίνια δεν θα εκλείψει, πάντα θα υπάρχουν οι φαν και οι αντίθετοι. Προπονητής που θα δουλέψει, όχι άγνωστος, με έμπειρη ομάδα συνεργατών για την εκγύμναση, βελτίωση, ανάδειξη νέων, παραγωγή στατικών φάσεων και στις δύο πλευρές. Ομάδα που θα τρέχει και θα παλεύει. Ο κόσμος που βλέπει την ομάδα να μάχεται, να έχει όραμα και προοπτική, δίνει και την στήριξη του.
πρόσεξα μερικά ποστ φίλων. Για το πόσο εύκολο είναι να είσαι πρωταγωνιστής, τιτλούχος από την ήδη επόμενη σαιζόν μετά λούτσε εποχή. Με 3-4 μεταγραφάρες και διατήρηση του όποιου, ποιού?, κορμού.
Αν και όλοι το βροντοφωνάζουμε, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, θα πω ότι είναι η ευκαιρία να γίνει ένα βήμα με μια άλλη οπτική και κατεύθυνση.
Το ποδόσφαιρο άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει. Ο πρόεδρος ξοδεύει πολλά χρήματα για τις ακαδημίες. Από του χρόνου πιθανόν θα αυξηθεί ο αριθμός μικρών στο κύπελο. Ήδη έχει επικυρωθεί για δύο στο πρωτάθλημα β'. Είναι σίγουρο ότι θα επεκταθεί και στο μεγάλο πρωτάθλημα αργά ή γρήγορα. Είναι πασιφανές ότι ο άνθρωπος που ξοδεύει χρήματα δεν θα θέλει να βλέπει στο ρόστερ της ομάδας μουργκ, τέηλορ, σοάρες, σάστρε. Θα ζητήσει, θα ζητά αυτές οι θέσεις να έρχονται και να καλύπτονται από τις από κάτω βαθμίδες.
Η καραμέλα περί γκρίνιας άνευ τίτλων δεν πείθει διότι υπάρχει κι ο αντίλογος του πέρσι και του φέτος με τα κατορθώματα μας, με μπόλικι γκρίνια, φθάνοντας στο σήμερα.
Εύκολο δεν θα ναι. Η γκρίνια δεν θα εκλείψει, πάντα θα υπάρχουν οι φαν και οι αντίθετοι. Προπονητής που θα δουλέψει, όχι άγνωστος, με έμπειρη ομάδα συνεργατών για την εκγύμναση, βελτίωση, ανάδειξη νέων, παραγωγή στατικών φάσεων και στις δύο πλευρές. Ομάδα που θα τρέχει και θα παλεύει. Ο κόσμος που βλέπει την ομάδα να μάχεται, να έχει όραμα και προοπτική, δίνει και την στήριξη του.
- navigator11
Είναι και το ότι δεν κατάφερε να επανέλθει συναισθηματικά, ψυχικά και διανοητικά μετά από την απώλεια του πατέρα του ενώ άλλοι σφίγγουν τα δόντια και δουλεύουν κανονικά υπό τις ίδιες συνθήκες για να βγει το μεροκάματο του τρόμου. Και ενώ του δείξαμε όλοι τη στήριξη και την αγάπη μας όλο αυτό το διάστημα στο πένθος του. Και ποιό το "ευχαριστώ";tsou έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 16:51Tα είπαμε, τα αναγνωρίζουμε, τον χειροκροτήσαμε, μία δύο πέντε δέκα εκατό. τα τελευταία 5 χρόνια στους 10 τίτλους που διεκδικήθηκαν έγραψε το κοντέρ 9 παταγώδεις αποτυχίες με όλους τους τρόπους. να πάμε παρακάτω κάποια στιγμή ή να μένουμε να επαναλμβάνουμε δοξασίες κάθε μέρα;DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:43 Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.