Razvan Lucescu VI

Patron

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Patron »

Claude ρώτησε κανείς;
These users thanked the author Patron for the post (total 3):
smoothcriminal1926, paokkerkir, Kourdos
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Έχει πάει 1000 ευρώ η RAM για να ξαναγυρίσει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ? Ε όχι.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 18):
Kabamaru11, geobila, smoothcriminal1926, embuji, Newgen9, aivas19, pisakaipoupoula, paoki19, john4serres, WeWillRockYou and 8 more users
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.

Να προσέχουμε λίγο τα λογακια μας για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 από τα συνολικά 5 πρωτάθλημα και 2 από τα συνολικά 8 Κύπελλα στην έως τώρα ιστορία του;

Για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ έγινε ομάδα πρωταθλητισμού;

Λέω εγώ τώρα ρε παιδί μου, νταξει.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 21):
Kabamaru11, Patron, aivas19, nkoss, Nassos, nunies4, PAOKevolution, Montrealiotis, Anwnimos, Fawkes and 11 more users
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Patron έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:38 Claude ρώτησε κανείς;
Κονσεϊσάο #1
Άγγελος Ποστέκογλου #2
These users thanked the author geobila for the post (total 2):
Patron, Λεμεσος4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:36
embuji έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:32 Αστο ρε εχω κανει εδω μεγαλο σουσου με το τζπτ. Με βγαζει παντως οτι η καλυτερη επιλογη με διαφορα ειναι ο Κονσεϊσαο :lol: μετα βαζει τον μαρθελινιο και τριτο τον καρσεδο.

Best overall fits for PAOK specifically

Safest
Vladimir Ivić
Nenad Bjelica
Marcelino

Highest upside
Conceição
Paulo Fonseca
Roger Schmidt

Most interesting modern project
Carvalhal
Albert Riera
Carcedo

τα λεει μορφωμενα. :lol: :lol: :lol:
Του έδωσες ονόματα;

Εγώ του ζήτησα να κοιτάξει την free agents list και μου βγάζει πρώτη θέση Ιγκόρ Τούντορ με Μαουρίτσιο Σάρι δεύτερο
του ξεκινησα τον προλογο με καρσεντο μετα εδωσα μαρθελινιο κονσεϊσαο, τα υπολοιπα μου τα εδωσε μονο του.
These users thanked the author embuji for the post:
geobila
Patron

Δημοσίευση από Patron »

To έστειλες σε hallucination
These users thanked the author Patron for the post:
Kourdos
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

astral έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:02 Στρατηγός Μαντζιος
προσυπογράφω!
vasilis1976

Δημοσίευση από vasilis1976 »

DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:43 Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.

Να προσέχουμε λίγο τα λογακια μας για τον άνθρωπο που με αυτόν στον πάγκο του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 3 από τα συνολικά 5 πρωτάθλημα και 2 από τα συνολικά 8 Κύπελλα στην έως τώρα ιστορία του;

Και ο μόνος που είχε εκατομμύρια σε μπάτζετ. Καμία σχέση δηλαδή με τους προηγούμενους. Λέω κι εγώ.
These users thanked the author vasilis1976 for the post (total 3):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, namisenoiazei, Papa9
magdy

Δημοσίευση από magdy »

αν πάμε για αλλαγή η κουβέντα θα είναι πραγματικά απολαυστική ήδη το φόρουμ τα σπάει στις τελευταίες σελίδες :opaokara:
Παμε να δούμε τα δεδομένα....
Είναι καλος προπονητης ο Λούτσε? ναι ειναι ..
Είχε χρόνο να δουλέψει όπως θέλει? να είχε και όλοι ξέρουν ότι απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Σαββιδη
Ποια ήταν τα αποτελέσματα σε 5 χρόνια?
1 πρωτάθλημα, 2 τελικοί Κυπέλλου (χαμένοι αλλά έφτασε εκεί), 2 προκριματικοί Conference/Europa League σε «8»
Παίξαμε μπαλα? Ναι σε κάποιες περιόδους, ακόμη και φέτος που κλεισαμε για κλαματα, για 2 μιση μήνες σκορπούσαμε τον φόβο.
Το ταμειο ειναι θετικό ή αρνητικό? Σαφως θετικό μέχρι τώρα.
Εγώ θα παω λιγο παρακάτω. Αν ο στόχος μας είναι να παραμένουμε ανταγωνιστικοί ο Λούτσε τον καλύπτει. Ο Αρτέτα ειναι 6.5 χρονια άτιτλος και στηρίζεται μεχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν λοιπόν θέλουμε να στησουμε ενα συγκεκριμένο μοντέλο και δεν μας ενδιαφέρει ο τίτλος ειμαστε οκ νομίζω.
Εδώ έρχεται το ερώτημα. Θελουμε επιλογή από 3οι να παμε 1οι ή θέλουμε επιλογή να μην και τυχόν παμε 4οι? Θα ήθελα να δώσετε προσοχή στην ερώτηση ειναι κρίσιμη. Αν θλεουμε κατα 70% το δευτερο μενουμε Λουτσε. Αν θέλουμε κατα 70% το πρωτο μαλλον πρέπει να πάμε σε αλλαγή.
These users thanked the author magdy for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Οταν ζητάτε απαντήσεις και γνώμες να βάζετε δίπλα τον χαρακτηρισμό εφικτός/προσιτός/φτηνός. :mrgreen:
These users thanked the author Ettien26 for the post:
Patron
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Έπεσαν shrooms αντι για RAM και χάζεψε το AI, μονο Μπερέτα δεν μας εστειλε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

DimitrisS έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:43 Να φύγει ρε παιδιά ο Ραζβαν, καμιά αντίρρηση.

Tα είπαμε, τα αναγνωρίζουμε, τον χειροκροτήσαμε, μία δύο πέντε δέκα εκατό. τα τελευταία 5 χρόνια στους 10 τίτλους που διεκδικήθηκαν έγραψε το κοντέρ 9 παταγώδεις αποτυχίες με όλους τους τρόπους. να πάμε παρακάτω κάποια στιγμή ή να μένουμε να επαναλμβάνουμε δοξασίες κάθε μέρα;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ προτιμώ αν τυχόν γίνει αλλαγή προπονητή να μην είναι άσχετος με το πρωτάθλημα μας. Μου αρεσε του Λεβαδειακου και ο Λετο. Φυσικά Κονσεϊσαο και Ιβιτς οι πιο σουπερ επιλογές. Δε θα ήθελα τίποτα από Ρωσία μεριά.

Από κει και πέρα αν θα έφευγα από τα ασφαλή νερά θα έψαχνα προπονητή που να αξιοποιεί τα όπλα του ΠΑΟΚ και κυρίως τις ακαδημίες δηλαδή και να εμπιστεύεται νέους και να έχει την ικανότητα να τους βοηθά στην εξέλιξή τους. Η ομάδα πρέπει να πάρει value μέσα από αυτή τη στρατηγική και οι επιτυχίες να έρχονται πιο φυσικά δίχως τρελές υπερβασεις.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

εγώ ποντάρω στον Ποστάκογλου.

πρόσεξα μερικά ποστ φίλων. Για το πόσο εύκολο είναι να είσαι πρωταγωνιστής, τιτλούχος από την ήδη επόμενη σαιζόν μετά λούτσε εποχή. Με 3-4 μεταγραφάρες και διατήρηση του όποιου, ποιού?, κορμού.
Αν και όλοι το βροντοφωνάζουμε, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους, θα πω ότι είναι η ευκαιρία να γίνει ένα βήμα με μια άλλη οπτική και κατεύθυνση.
Το ποδόσφαιρο άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει. Ο πρόεδρος ξοδεύει πολλά χρήματα για τις ακαδημίες. Από του χρόνου πιθανόν θα αυξηθεί ο αριθμός μικρών στο κύπελο. Ήδη έχει επικυρωθεί για δύο στο πρωτάθλημα β'. Είναι σίγουρο ότι θα επεκταθεί και στο μεγάλο πρωτάθλημα αργά ή γρήγορα. Είναι πασιφανές ότι ο άνθρωπος που ξοδεύει χρήματα δεν θα θέλει να βλέπει στο ρόστερ της ομάδας μουργκ, τέηλορ, σοάρες, σάστρε. Θα ζητήσει, θα ζητά αυτές οι θέσεις να έρχονται και να καλύπτονται από τις από κάτω βαθμίδες.
Η καραμέλα περί γκρίνιας άνευ τίτλων δεν πείθει διότι υπάρχει κι ο αντίλογος του πέρσι και του φέτος με τα κατορθώματα μας, με μπόλικι γκρίνια, φθάνοντας στο σήμερα.
Εύκολο δεν θα ναι. Η γκρίνια δεν θα εκλείψει, πάντα θα υπάρχουν οι φαν και οι αντίθετοι. Προπονητής που θα δουλέψει, όχι άγνωστος, με έμπειρη ομάδα συνεργατών για την εκγύμναση, βελτίωση, ανάδειξη νέων, παραγωγή στατικών φάσεων και στις δύο πλευρές. Ομάδα που θα τρέχει και θα παλεύει. Ο κόσμος που βλέπει την ομάδα να μάχεται, να έχει όραμα και προοπτική, δίνει και την στήριξη του.
These users thanked the author Maxpaok for the post (total 2):
magdy, rockcity4
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tsou έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 16:51

Tα είπαμε, τα αναγνωρίζουμε, τον χειροκροτήσαμε, μία δύο πέντε δέκα εκατό. τα τελευταία 5 χρόνια στους 10 τίτλους που διεκδικήθηκαν έγραψε το κοντέρ 9 παταγώδεις αποτυχίες με όλους τους τρόπους. να πάμε παρακάτω κάποια στιγμή ή να μένουμε να επαναλμβάνουμε δοξασίες κάθε μέρα;
Είναι και το ότι δεν κατάφερε να επανέλθει συναισθηματικά, ψυχικά και διανοητικά μετά από την απώλεια του πατέρα του ενώ άλλοι σφίγγουν τα δόντια και δουλεύουν κανονικά υπό τις ίδιες συνθήκες για να βγει το μεροκάματο του τρόμου. Και ενώ του δείξαμε όλοι τη στήριξη και την αγάπη μας όλο αυτό το διάστημα στο πένθος του. Και ποιό το "ευχαριστώ";
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”