65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

marsantos

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από marsantos »

Maxpaok έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:41 ωραίος ο φράνκι!!!!
η πλάκα είναι ότι κάποιοι την πέφτουν σε όσους κάνουν κριτική στον λούτσε και την ονοματίζουν μονοδιάστατη, προκατειλημμένη όπου κι αυτό θα συμβαίνει κι από την άλλη σήμερα υπάρχει το άλλο μονοδιάστατο!!!
κριτική κι ανάλυση για το παιχνίδι του ντέλια όταν απουσιάζουν οι αναλύσεις και οι κριτικές για όλα τα άλλα!!!!!
...
Σωστός Max.
Γενικά για μένα, το παιχνίδι του Ντέλια πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής. Ότι κάνει το δικαιούται και το αξίζει να το κάνει. Αν είναι να τον βάλουμε σε καλούπια τότε δε θα είναι ο Ντέλιας. Κριτική σε όλους τους άλλους ναι. Στον Ντέλια όχι. Όπως το λέει και ο Franky. Μπροστά στη χαρά και αισιοδοξία του αθλητισμού απλά ας χειροκροτάμε, μπροστά σε όλα όσα προσφέρει κόντρα πολλές φορές και στα σύγχρονα ποδοσφαιρικά στερεότυπα ας νιώθουμε τυχεροί που έχουμε ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό πλάσμα στην ομάδα μας.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Εντάξει θα πουληθεί λογικά
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν έγραψα κάτι τέτοιο φίλε μαρσαντος.
Η γραφή μου απλή και το συγκεκριμένο μου ποστ ξεκάθαρο
marsantos

Maxpaok έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:08 Δεν έγραψα κάτι τέτοιο φίλε μαρσαντος.
Η γραφή μου απλή και το συγκεκριμένο μου ποστ ξεκάθαρο
Max κατάλαβα τι έγραψες.
Συμφωνώ με αυτό που λες πως δεν πρέπει να γίνονται μονόμπαντες κριτικές και το πάω ένα βήμα παρακάτω ειδικά για αυτόν τον παίκτη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Δεν κατηγορεί κανενας, φαντάζομαι, τον Ντέλια.
Εχουμε, όμως και τις πιο πολλές απαιτησεις απ αυτόν.
Όπως και από τον Ζίφκοβιτς, που χθες ανταποκρίθηκε καλύτερα στο πνεύμα του αγώνα.
DikefalosG4

Δημοσίευση από DikefalosG4 »

Αυτή την εποχή η μόνη χαρά που προσφέρει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας.

Ο Ντέλιας φεύγει μόνο Πρωταθλητής!
Τυχόν φετινή πώληση μετά από όοολα όσα πέρασε φέτος ο κόσμος είναι αυτοκτονία και θέλω να πιστεύω ότι ο Ιβάν το αντιλαμβάνεται, αλλιώς θα κινδυνεύσει να χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.
These users thanked the author DikefalosG4 for the post (total 3):
curtis, st4this, nikvasil
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο άλλος έγραψε ένα μανιφέστο ολόκληρο για να πει ότι για το χθεσινό φταιει ότι δεν είμαστε κυνικοι και ότι το 2-0 δεν έγινε 5-0 εξαιτίας κυρίως του Ντελια ( και όχι ότι για ακόμα μια φορά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε σκορ ,αυτή τη φορά από 2-0 απέναντι σε μια ομάδα που δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε στα οικογενειακά διπλα)
Και όλα αυτά για μια κεφαλιά που δεν την έδωσε πάσα.
Βέβαια ξεχνάει ότι και γκολάρα έβαλε και τον Πέλκα έβγαλε σε φάση πάρε βάλε.

Φτάνει να παίζετε με την νοημοσύνη μας
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
DikefalosG4, curtis, xrisitsapa
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Εγω πάντως άμα ήμουν ντελιας...θα είχα χαιρετήσει...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το προπατορικό αμάρτημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 18 Μάιος 2026, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Thax

Δημοσίευση από Thax »

DikefalosG4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:48 Αυτή την εποχή η μόνη χαρά που προσφέρει ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ είναι ο Κωνσταντέλιας.

Ο Ντέλιας φεύγει μόνο Πρωταθλητής!
Τυχόν φετινή πώληση μετά από όοολα όσα πέρασε φέτος ο κόσμος είναι αυτοκτονία και θέλω να πιστεύω ότι ο Ιβάν το αντιλαμβάνεται, αλλιώς θα κινδυνεύσει να χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Την έχει ακόμα την εμπιστοσύνη; Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως πέρσι έτοιμη ήταν η κορδέλα.
These users thanked the author Thax for the post (total 2):
embuji, Kostas_FI
curtis

Δημοσίευση από curtis »

theodorsalonika έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:02 Εγω πάντως άμα ήμουν ντελιας...θα είχα χαιρετήσει...
ευτυχως που δεν εισαι
These users thanked the author curtis for the post (total 3):
nunies4, george188, Kostas_FI
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:21 Όχι θα κάτσεις να έχεις τον κάθε Κώστα,τον κάθε μαρσάντος,τον κάθε κάθε κάθε να του φορτώνουν το πρωτατορικό αμάρτημα
Καλα μην τρελαθουμε τωρα..
Περα απο οτι χεστηκε ο Ντελιας τι γραφετε σε ενα φορουμ, μιλαμε για τον παικτη που απολαμβανει Πανελλαδικης αποδοχης.
Ποια πιεση δεχεται ο Ντελιας απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
george188, curtis, marsantos
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

theodorsalonika έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 15:02 Εγω πάντως άμα ήμουν ντελιας...θα είχα χαιρετήσει...
Πιο πιθανο να σταματήσει τη μπαλα πάρα να φυγει απο τον ΠΑΟΚ.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Παιδιά με τον ΠΑΟΚ στην κατάσταση που είναι, την δεδομένη αδυναμία του να γίνει ένα κανονικό ευρωπαϊκό κλαμπ (που ας πούμε θα ξέρει να γυμνάζει τους ποδοσφαιριστές του) πιστεύετε ότι είναι κολακευτικό για τον κωνσταντελια να λέτε ότι καλύτερα να κόψει την μπάλα παρά να φύγει από τον ΠΑΟΚ; Πιστεύετε ότι δείχνει κάποια φιλοδοξία; Πιστεύετε ότι παίχτης με αυτού του επιπέδου την φιλοδοξία θα γίνει κάπως μεγάλος και τρανός στον ΠΑΟΚ και θα τον κουβαλάει σε πρωταθλήματα μόνος του;

Εγώ λέω ότι αν δεν αλλάξουν πολλά πράγματα στο πως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ, το ταβάνι του ντελια μάλλον το έχουμε ήδη δει και το να γίνει φορτουνης θα είναι το απόλυτο ταβάνι του.

Αν ο ΠΑΟΚ δεν αναβαθμίσει ολοκληρωτικά τον τρόπο λειτουργίας του, η εμμονή με το να μείνει ο ντελιας θα έχει ως μόνη συνέπεια τη σμίκρυνση του ντελια σαν παίχτη και όχι κάποιο μεγάλωμα του ΠΑΟΚ.

Την επόμενη φορά που θα νιώσετε οργή για ενδεχόμενη πώληση ντελια, καλύτερα νιωστε οργή για τη δεδομένη αδυναμία της ομάδας να κάνει πρωταθλητισμό με αυτόν στο ρόστερ καταλήγοντας κάθε χρονιά να βγαίνει τρίτη περνώντας απλά τον πιο αστείο του big4.
marsantos

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 16:25
Καλα μην τρελαθουμε τωρα..
Περα απο οτι χεστηκε ο Ντελιας τι γραφετε σε ενα φορουμ, μιλαμε για τον παικτη που απολαμβανει Πανελλαδικης αποδοχης.
Ποια πιεση δεχεται ο Ντελιας απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ;
Καλά κι εσύ τι ρωτάς. Αφού είναι φανερό από όσα έγραψα πως του χρεώνω πράγματα του παιδιού. Αφού υπάρχουν κατά φαντασίαν χρεωματα, δε θα υπάρχει και κατά φαντασίαν πίεση που πηγάζει από το τι γράφεται σε ένα φόρουμ; Που ανάθεμα κι αν έχουν γραφτεί τόσο μεγάλες και ωραίες κουβέντες για αυτό το παιδί από όσες έχουν γραφτεί εδώ μέσα. Αρκεί φυσικά κάποιος να είναι σε θέση να αντιληφθεί τι σημαίνει σε αθηναϊκή πλατεία να ακούς επιφωνήματα, 'Κωνσταντελιας' αντί για 'Μέσι'
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”