Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από nunies4 »

Το παω λαου λαου στο τοπικ του Ραζβαν.. :D
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:44
geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:30
Σύντροφε οι άλλοι τρεις έχουν τη βάση τους εδώ. Είναι ΕΛΛΗΝΙ όχι κατσιβελοι. ΑΠΕΞΑΠΑΝΕΚΑΘΕΝ που λένε και στο χωριό.

Αναρωτιέμαι αν οι φίλαθλοι της Φορεστ και Ρίο Άβε απαιτούν την παρουσία του Μαρινάκη στα ματς κάθε Κυριακή και αν κάνουν παράπονα που το αφεντικό δεν είναι εκει.
Ποια Φόρεστ και ποια Ρίο Άβε ρε αδερφέ, στον ΠΑΟΚ της Ελλάδας αναφερόμαστε. Τι πας να συγκρίνεις τώρα..
Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση το Ελληνικό ποδόσφαιρο με όλα τα υπόλοιπα. Σιγά μην ήταν στο γήπεδο σε κάθε αγώνα οι ιδιοκτήτες της Παρί..
Γι'αυτό είπα η θα πρέπει να είναι εδώ να ασχολείται όπως ο Βαγγελας η στήνει μιξ διοικητικό Τιμ και λειτουργεί όπως κάθε άλλο ευρωπαϊκό μοντέλο.
tutuyo

Δημοσίευση από tutuyo »

Προστιμο λεει η Ελενιτσα

αμα ισχυει και ημουν ποδοσφαιριστης θα εκλεινα αμεσως εισητηρια για οπουδηποτε
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Γιατι;
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος τα έχει μαζί του και όχι με τους παίκτες;
These users thanked the author margas for the post:
tutuyo
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

E τα εχουμε λιγο και με τους παικτες...οχι με ολους αλλα με αρκετους
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
george188, Kenny4
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:13 Αυτό ρε μάγκες εξηγήστε το λίγο:

- Πως προέκυψε ξαφνικά πρεμούρα του λαού του ΠΑΟΚ για τον ΑΣ;
- Πως είναι δυνατόν να μην υπήρξε πέρυσι "μεγάλο" θέμα με τα όργια που έγιναν αλλάααα ΤΩΡΑ αμα ο Σαββίδης στηρίξει ΑΣ σημαίνει οτι θα έχουμε επανάσταση;
- Βασικά, τι ακριβώς θα σημαίνει αν στηρίξει ΑΣ ο Σαββίδης τώρα; Οτι του έκαναν τα χατίρια; Ευχαριστώ πολύ φοβερή αποκάλυψη. Αρα; Τι; Τι είναι αυτό που άλλαξε σχετικά με όλο τον περασμένο αιώνα, με μικρό διάλειμα αναψυχής πέρυσι το καλοκαίρι;

Και το κυριότερο: Από που και ως που προκύπτει οτι υπάρχει κάποια εμφανής λογική στο να ανακινείται θέμα ΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ που μιλάμε, Μαιο του 26; Τι προέκυψε ακριβώς; Το έχω δει από πέντε μέλη και από δέκα λογαριασμούς στα σόσιαλ. Κανείς δεν λέει τίποτα άλλο πέρα από το οτι "θα έχουμε θέματα".

Πολύ κιμπάρισα αυτή η Θεσσαλονίκη βρε αδερφάκι μου. Πολύ παντελόνι κυκλοφορεί.

Εγώ προσωπικά σκατά τον θεωρώ τον ΑΣ χρόνια τώρα, προφανώς ολική αλλαγή θέλω. Τη λογική και τον χρόνο των "κόκκινων λαϊκών γραμμών" σχολιάζω και απορώ

Από που εκπορεύεται οτι "θα υπάρξει μεγάλο θέμα"; Έγινε καμία σφυγμομέτρηση;
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι μεταγραφές δε γίνονται στο βόλεϊ λόγω έλλειψης χρημάτων και απόρροια των ενεργειών του Α.Σ. και του ΤΑΠ που δεν έψαξαν ποτέ για επαρκείς χορηγούς. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει το τμήμα σε μεγάλες περιπέτειες και δε νομίζω ότι πρέπει να περάσει στα ψηλά το γεγονός ότι ένα τμήμα που έφερε τίτλους και τον κόσμο στο γήπεδο βρίσκεται όχι απλά μακριά από τον ανταγωνισμό αλλά και κοντά στο να μείνει πάρα πολύ πίσω.

Συγγνώμη για το οφ-τόπικ, καθώς είναι θέμα για το τόπικ του Α.Σ. Το θέμα όμως είναι ότι ο Α.Σ. που δημιούργησε τόσα προβλήματα στηρίχθηκε από τον Σαββίδη στις τελευταίες εκλογές. Επομένως για μένα δημιουργείται το ερώτημα το σκεπτικό πίσω από την προηγούμενη στήριξη.
These users thanked the author PaokCuba4 for the post (total 3):
Franky, smoothcriminal1926, Neiros4
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:02
Blackgr4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:44
geobila έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:30
Σύντροφε οι άλλοι τρεις έχουν τη βάση τους εδώ. Είναι ΕΛΛΗΝΙ όχι κατσιβελοι. ΑΠΕΞΑΠΑΝΕΚΑΘΕΝ που λένε και στο χωριό.

Αναρωτιέμαι αν οι φίλαθλοι της Φορεστ και Ρίο Άβε απαιτούν την παρουσία του Μαρινάκη στα ματς κάθε Κυριακή και αν κάνουν παράπονα που το αφεντικό δεν είναι εκει.
Ποια Φόρεστ και ποια Ρίο Άβε ρε αδερφέ, στον ΠΑΟΚ της Ελλάδας αναφερόμαστε. Τι πας να συγκρίνεις τώρα..
Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση το Ελληνικό ποδόσφαιρο με όλα τα υπόλοιπα. Σιγά μην ήταν στο γήπεδο σε κάθε αγώνα οι ιδιοκτήτες της Παρί..
Γι'αυτό είπα η θα πρέπει να είναι εδώ να ασχολείται όπως ο Βαγγελας η στήνει μιξ διοικητικό Τιμ και λειτουργεί όπως κάθε άλλο ευρωπαϊκό μοντέλο.
Ο Βαγγέλης δε βάζει πρόστιμα, απλά εκεί στο λεκανοπέδιο έχει πολλούς επίδοξους ληστές για τα σπιτια ποδοσφαιριστών.

100χιλ συνολικό δεν μπορέσουν να αγοράσουν σπόρια σήμερα από το μάρκετ.
george188

Δημοσίευση από george188 »

margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:05 Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος τα έχει μαζί του και όχι με τους παίκτες;
Ναι και? το 0-2 χθές ο Ιβάν το έχασε?
These users thanked the author george188 for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:05 Δεν έχει καταλάβει ότι ο κόσμος τα έχει μαζί του και όχι με τους παίκτες;
Ε να τους δώσουμε κανά μόνους για την προσπάθεια.

Όσον αφορά τον κόσμο ας μην τον επικαλούμαστε σαν εκπρόσωποί του, προσωπικά τα έχω με το αγωνιστικό τμήμα για τη φετινή αποτυχία 100%.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 8):
george188, icue, ΚΩΣΤΑΣ2019, Parolos, Kenny4, anaximandros4, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Ούτε εγώ είπα μάγκες ότι τα έχω με τον ιβαν, μιλάω για την πλειοψηφία του κόσμου. Δεν έχω δει κάποιον να βρίζει τους παίκτες, αντιθέτως λευτεριά στον ΠΑΟΚ βγαίνουν και λένε πολλοί.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

An o Ιβαν έχει ένα συζητήσιμο προς μεγάλο ρόλο στη φετινή αποτυχία, κανείς δε μπορεί να πει ότι φταίει που το 0-2 του ημιχρόνου έγινε 2-2 με συνοπτικές διαδικασίες. Ούτε στα καραγκιοζιλίκια του τελικού.

Δηλαδή κάπου ώπα.

Πραγματικά το Παντελή να έβαζες να παίξει στα 50 του , θα τα κατάφερνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 18 Μάιος 2026, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author giapas for the post (total 8):
george188, ΚΩΣΤΑΣ2019, Logistis, anaximandros4, aivas19, paok apo epilogi, Montrealiotis, Ally Samagoal
icue

Δημοσίευση από icue »

margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:24 Ούτε εγώ είπα μάγκες ότι τα έχω με τον ιβαν, μιλάω για την πλειοψηφία του κόσμου. Δεν έχω δει κάποιον να βρίζει τους παίκτες, αντιθέτως λευτεριά στον ΠΑΟΚ βγαίνουν και λένε πολλοί.
Μονο χθες αυτα που ακουσαν απο οσους βλεπαν το ματς φτανουν για τρεις σεζον.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

margas έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 14:24 Ούτε εγώ είπα μάγκες ότι τα έχω με τον ιβαν, μιλάω για την πλειοψηφία του κόσμου. Δεν έχω δει κάποιον να βρίζει τους παίκτες, αντιθέτως λευτεριά στον ΠΑΟΚ βγαίνουν και λένε πολλοί.
Εναι οι συγκεκριμενοι που οι περισσότεροι εμφανιστηκαν από το προηγούμενο καλοκίρι
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
anaximandros4, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Μη μη μη μη μη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”