Όσοι ασχολούμαστε και μιλάμε για τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε την κατάσταση, τη λογική και την νοοτροπία ανθρώπων που κρατούν τον ΠΑΟΚ κομπάρσο σε όλα τα αθλήματα, πλην του γυναικείου ποδοσφαίρου. Γνωρίζουμε πως διαχειρίζονται και τις υποδομές του συλλόγου.Equalizer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:13 Αυτό ρε μάγκες εξηγήστε το λίγο:
- Πως προέκυψε ξαφνικά πρεμούρα του λαού του ΠΑΟΚ για τον ΑΣ;
- Πως είναι δυνατόν να μην υπήρξε πέρυσι "μεγάλο" θέμα με τα όργια που έγιναν αλλάααα ΤΩΡΑ αμα ο Σαββίδης στηρίξει ΑΣ σημαίνει οτι θα έχουμε επανάσταση;
- Βασικά, τι ακριβώς θα σημαίνει αν στηρίξει ΑΣ ο Σαββίδης τώρα; Οτι του έκαναν τα χατίρια; Ευχαριστώ πολύ φοβερή αποκάλυψη. Αρα; Τι; Τι είναι αυτό που άλλαξε σχετικά με όλο τον περασμένο αιώνα, με μικρό διάλειμα αναψυχής πέρυσι το καλοκαίρι;
Και το κυριότερο: Από που και ως που προκύπτει οτι υπάρχει κάποια εμφανής λογική στο να ανακινείται θέμα ΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ που μιλάμε, Μαιο του 26; Τι προέκυψε ακριβώς; Το έχω δει από πέντε μέλη και από δέκα λογαριασμούς στα σόσιαλ. Κανείς δεν λέει τίποτα άλλο πέρα από το οτι "θα έχουμε θέματα".
Πολύ κιμπάρισα αυτή η Θεσσαλονίκη βρε αδερφάκι μου. Πολύ παντελόνι κυκλοφορεί.
Εγώ προσωπικά σκατά τον θεωρώ τον ΑΣ χρόνια τώρα, προφανώς ολική αλλαγή θέλω. Τη λογική και τον χρόνο των "κόκκινων λαϊκών γραμμών" σχολιάζω και απορώ
Από που εκπορεύεται οτι "θα υπάρξει μεγάλο θέμα"; Έγινε καμία σφυγμομέτρηση;
Η χρονική συγκυρία δεν είναι καθόλου τυχαία. Ούτε φυσικά η συμπόρευση συγκεκριμένων διακεκριμένων παραγόντων για τη σωτηρία τμημάτων.
Υπάρχουν τμήματα που είναι υπο διάλυση, υπάρχει η επικίνδυνη απαξίωση υποδομών, υπάρχουν και οι εκλογές του 27 στις οποίες για να συμμετάσχεις πρέπει να γραφτείς μέχρι αρχές/μέσα καλακαιριου του 26.