Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:53 Πλακα εχει που ακουγεται κατι στον αερα απο τους εκολαπτομενους ινφλουενσερ οι οποιοι και αυτοι με την σειρα τους το εχουν ακουσει απο καπου αλλου και εμεις το παιρνουμε σαν δεδομενο και πανω σε αυτο κανουμε κριτικη...

Αντε αφου σας αρεσει αυτο το παιχνιδακι μπορω να σας πω και εγω οτι ακουσα οτι η οικογενεια εχει ξεκαθαρη προτιμηση και λοκαρισμενο ονομα που θελει να φερει για τον παγκο.
Αν το γράφεις για εμένα, ζήτημα να έχω γράψει 2-3 φορές κάτι που έχω ακούσει. Όλα αυτά στα 12-13 χρόνια που βρίσκομαι εδώ μέσα.
Άδικοι οι χαρακτηρισμοί, αλλά οκ όπως νιώθει ο καθένας.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Equalizer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:13 Αυτό ρε μάγκες εξηγήστε το λίγο:

- Πως προέκυψε ξαφνικά πρεμούρα του λαού του ΠΑΟΚ για τον ΑΣ;
- Πως είναι δυνατόν να μην υπήρξε πέρυσι "μεγάλο" θέμα με τα όργια που έγιναν αλλάααα ΤΩΡΑ αμα ο Σαββίδης στηρίξει ΑΣ σημαίνει οτι θα έχουμε επανάσταση;
- Βασικά, τι ακριβώς θα σημαίνει αν στηρίξει ΑΣ ο Σαββίδης τώρα; Οτι του έκαναν τα χατίρια; Ευχαριστώ πολύ φοβερή αποκάλυψη. Αρα; Τι; Τι είναι αυτό που άλλαξε σχετικά με όλο τον περασμένο αιώνα, με μικρό διάλειμα αναψυχής πέρυσι το καλοκαίρι;

Και το κυριότερο: Από που και ως που προκύπτει οτι υπάρχει κάποια εμφανής λογική στο να ανακινείται θέμα ΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ που μιλάμε, Μαιο του 26; Τι προέκυψε ακριβώς; Το έχω δει από πέντε μέλη και από δέκα λογαριασμούς στα σόσιαλ. Κανείς δεν λέει τίποτα άλλο πέρα από το οτι "θα έχουμε θέματα".

Πολύ κιμπάρισα αυτή η Θεσσαλονίκη βρε αδερφάκι μου. Πολύ παντελόνι κυκλοφορεί.

Εγώ προσωπικά σκατά τον θεωρώ τον ΑΣ χρόνια τώρα, προφανώς ολική αλλαγή θέλω. Τη λογική και τον χρόνο των "κόκκινων λαϊκών γραμμών" σχολιάζω και απορώ

Από που εκπορεύεται οτι "θα υπάρξει μεγάλο θέμα"; Έγινε καμία σφυγμομέτρηση;
Όσοι ασχολούμαστε και μιλάμε για τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ εδώ και δεκαετίες γνωρίζουμε την κατάσταση, τη λογική και την νοοτροπία ανθρώπων που κρατούν τον ΠΑΟΚ κομπάρσο σε όλα τα αθλήματα, πλην του γυναικείου ποδοσφαίρου. Γνωρίζουμε πως διαχειρίζονται και τις υποδομές του συλλόγου.

Η χρονική συγκυρία δεν είναι καθόλου τυχαία. Ούτε φυσικά η συμπόρευση συγκεκριμένων διακεκριμένων παραγόντων για τη σωτηρία τμημάτων.

Υπάρχουν τμήματα που είναι υπο διάλυση, υπάρχει η επικίνδυνη απαξίωση υποδομών, υπάρχουν και οι εκλογές του 27 στις οποίες για να συμμετάσχεις πρέπει να γραφτείς μέχρι αρχές/μέσα καλακαιριου του 26.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Έριξε γράφουν πρόστιμο απο 200,000 ως 400,000 και κανείς δεν φεύγει διακοπές πριν την Τετάρτη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

van rooy έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:28 Έριξε γράφουν πρόστιμο απο 200,000 ως 400,000 και κανείς δεν φεύγει διακοπές πριν την Τετάρτη.
Ο Σουντουλιδης το έγραψε, νομίζω για 100.000 είπε. Ανέβηκε το ποσό;
Τι να το κάνουμε, όλα κατόπιν εορτής.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:48
Equalizer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:28 Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:

1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά του Σαββίδη

Αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια δεν έχει εκτεθεί παραγοντικά, παρασκηνιακά (ενστάσεις υπάρχουν αλλά οχι δεν έχουμε σφαγιαστεί, ούτε έχουμε σφαγιάσει), δεν έχει οικονομικά προβλήματα, δεν έχει κακή ομάδα. Απλά δεν κάνει το βήμα παραπάνω. Και κυρίως: Δεν ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ να κάνει το βήμα παραπάνω. Ένα πάθος που μόνος του ο Σαββίδης είχε επιβάλλει πιο πριν.

Αν είχαν υπάρξει καλύτερες εξηγήσεις την περίοδο 2019-23, και πιο "εύκολες" (οχι απαραίτητα ακριβές αλλά πιο ομαλά αποφασισμένες) μεταγραφές, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.

Βρίσκω γενικά αναμενόμενο τον αρνητισμό, σε ένα βαθμό δίκαιο, σε ένα βαθμό άδικο και υπερβολικό. Ευθύνες ΕΝ ΤΕΛΕΙ πάνε στην κεφαλή, όμως είναι αδιανόητο να ξεχνάμε και όλους τους άλλους, όπως έγραψα και στο κείμενό μου.
Ο Σαββίδης "τρώει το πολύ χέσιμο" για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν φέρνει πια επιτυχίες ή για να το πω λίγο διαφορετικά, δεν τις φέρνει με τη συχνότητα που έδειξε από το 16 μέχρι το 19 πως θα τις φέρνει. Εντελώς ωμά.

Η μία κατάκτηση πρωταθλήματος το 2024, (που εδώ και δυο χρόνια αποδεικνύεται διαρκώς πόσο μεγάλο θαύμα ήταν), δεν φτάνει για να πανηγυρίζει ο μέσος οπαδός "στα ουράνια" κάθε μέρα και κάθε χρόνο χωρίς να βλέπει το φέτος.

Η στάση, προσέγγιση, φιλοσοφία, διάθεση του, πες το όπως θες, από το 2020 και μετά, δεν έχει καμία σχέση με των προηγούμενων ετών.
Αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Πριν καν ξεκινήσει ο πόλεμος, ο Ιβάν κλείστηκε πάνω στα βουνά, μίλησε για αυτάρκεια, άρχισε να κάνει όλο και μεγαλύτερο σκόντο στα ανοίγματα και ακόμα και που συνεχίζει να βάζει 5-10-20 εκατομμύρια ετησίως, όλο αυτό φαίνεται ως κάτι διαχειριστικό και όχι επενδυτικό.

Ο τύπος που πριν από κάθε αγώνα, έσφιγγε το χέρι κάθε ποδοσφαιριστή, εμφανίστηκε στο γήπεδο μια φορά την τελευταία εξαετία.
Είναι ο μόνος μεγαλομέτοχος ομάδας του big 4, που διοικεί απομακρυσμένα, ενώ όλοι οι άλλοι κάνουν ότι μπορούν για να βρίσκονται δίπλα στις ομάδες τους, γιατί ξέρουν πόσο μεγάλο ρόλο παίζει αυτό στην Ελλάδα.
Εμείς νομίζαμε πως ο Ιβάν θα έχει κάθε χρόνο τον ίδια λύσσα για διακρίσεις και ο Ιβάν έσβησε τις μηχανές.

Η συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας γονατίζει αγωνιστικά κάθε χρόνο όλο και περισσότερο και αντί να επενδύει με τη νοοτροπία να κάνει την ομάδα να ανταποκρίνεται σε αυτό πιο εύκολα ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ C.L., δείχνει να θέλει να της βγάλει το λάδι προκειμένου να εξασφαλίσει τα έσοδα που θα πλησιάσουν τα έξοδα και μετά.. έχει ο Θεός.

Κάποτε έγραψα για πυροτεχνήματα. Δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Ακόμα αναπολούμε το παρελθόν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχουν δείξει στον κόσμο της ομάδας, πως έχουν τη διάθεση να χτίσουν σοβαρά λιθαράκι λιθαράκι ΌΛΟ το αγωνιστικό, με τέτοιο τρόπο όπου θα πατάει επάνω στις επιτυχίες του και θα συνεχίζει για ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.
Ναι σωστά τα λες.
Αλλά σκέψου μήπως εμείς είμαστε λάθος? Ναι θα ξεσπασουμε στον προπονητή, ναι θα πάρουν τα σκάγια και την διοίκηση.
Οποία και να είναι γιατί ο Ιβάν πολύ απλά δεν διοικεί αν είναι 20 ημέρες στο Πόρτο Καρράς την τελευταία 7ετια.

Αλλά όπως σωστά ανέφερες και μας τα έχει πει και μας έχει ενημερώσει και έχει αναφέρει την κατάσταση.

Αν εμείς επιλέγουμε να αγνοήσουμε και να κρατήσουμε μόνο μερικά από τα λεγόμενα του είναι δικό μας θέμα....

Όντως αυτό γίνεται όπως το περιγράφεις. Αυστηρή πολιτική ώστε έσοδα-έξοδα να ισοσκελιζονται πάντα. Συμβόλαια που θα έχουν ισορροπίες. Είτε 1+1 μη πάρουμε το ρίσκο είτε αυτά δίνουμε εμείς.
Δεν είναι ανταγωνιστικό πακέτο που δίνουμε για να πάρουμε παίχτες από το πάνω ράφι. Για κούτσα άλογα που εμείς θα πιστεύουμε ότι θα αναστήσουν τις καριέρες τους ίσως.

Πότε έγινε υπέρβαση?

Έχω βαρεθεί τα "δεν έρχονται παίχτες αν δεν εξασφαλίσουμε το Europa" " δεν έρχεται ο τάδε αν δεν εξασφαλίσουμε το Τσάμπιονς" και έρχεται ο κάθε γραφικός Ηλιόπουλος και μας κατουράει με Γιοβιτς Πινεδα Μαρίν και σου δείχνει μια χαρά έρχονται παίχτες αν κάνεις υπέρβαση.

Ο ΠΑΟΚ δεν λειτουργεί πλέον έτσι. Και δεν είναι κοινό μυστικό. Είναι ολοφάνερο εδώ και χρόνια.

Δεν μπορεί να ακολουθήσει ο Ιβάν και πιθανότατα να μη θέλει κιολας.

Έχουν αλλάξει πάρα πολλά από το 2019...
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Το πορτοκαλί γράφει 400.000€,
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:15
nunies4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:53 Πλακα εχει που ακουγεται κατι στον αερα απο τους εκολαπτομενους ινφλουενσερ οι οποιοι και αυτοι με την σειρα τους το εχουν ακουσει απο καπου αλλου και εμεις το παιρνουμε σαν δεδομενο και πανω σε αυτο κανουμε κριτικη...

Αντε αφου σας αρεσει αυτο το παιχνιδακι μπορω να σας πω και εγω οτι ακουσα οτι η οικογενεια εχει ξεκαθαρη προτιμηση και λοκαρισμενο ονομα που θελει να φερει για τον παγκο.
Αν το γράφεις για εμένα, ζήτημα να έχω γράψει 2-3 φορές κάτι που έχω ακούσει. Όλα αυτά στα 12-13 χρόνια που βρίσκομαι εδώ μέσα.
Άδικοι οι χαρακτηρισμοί, αλλά οκ όπως νιώθει ο καθένας.
Γενικα το γραφω βρε μην τρελενεσαι.
Αυτο που εγραψα παντως εγω ισχυει. Μαλλον παμε για αλλαγη σελιδας με ξεκαθαρη στοχευση και ονομα.
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Είμαι σίγουρος οτί αυτό θα τους ταρακουνήσει και θα παίξουν καλύτερα τον Ιούνιο.
These users thanked the author Demon4 for the post (total 3):
Thax, rockcity4, tutuyo
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εδώ και ένα χρόνο σέρνετε η ομάδα και δεν έπεσε ούτε μισό ευρώ πρόστιμο, που αν γινόταν θα ξύπναγε κάποιος από την ομάδα ...
Τώρα ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ που μπήκε η ταφόπλακα από πάνω και έκλεισε η χρονιά στα τάρταρα, σκέφτηκε ο πρόεδρος να τους τιμωρήσει!!!???
Γελάει όλο το πανελλήνιο με τα χάλια μας και τις γελοίες αποφάσεις που παίρνει ο οργανισμός ΠΑΟΚ που δυστυχώς είναι σε πλήρη αποσύνθεση.
Κανένα πρόστιμο δεν χρειάζεται τώρα, παρά να διώξεις τους άχρηστους που ζουν παρασιτικά στην ομάδα, αλλάζεις προπονητή (μαζί με όλο το team του), αγοράζεις παιχταράδες, παίρνεις έναν αρχιδάτο coach και γυρνάς σελίδα.
Προσωπικά εμένα το παραπάνω σκηνικό με το (δήθεν) πρόστιμο, μου δείχνει έντεχνο τρόπο της διοίκησης να μας πει πως θα μείνουν όλοι όπως έχουν και μεις θα συνεχίσουμε το μαρτύριο της αποτυχίας και της κατάθλιψης άλλον ένα χρόνο! Ότι και καλά έδειξε τα δόντια της η διοίκηση και ο πρόεδρος και τώρα θα πάνε όλα καλά την επόμενη χρονιά, θα δούμε έναν ΠΑΟΚ να μασάει σίδερα και κτλ κτλ κτλ μπεεεεεεεεε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 18 Μάιος 2026, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author hasio_john for the post (total 3):
Thax, rockcity4, Patron
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν ισχυει
george188

Δημοσίευση από george188 »

hasio_john έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:45 Εδώ και ένα χρόνο σέρνετε η ομάδα και δεν έπεσε ούτε μισό ευρώ πρόστιμο, που αν γινόταν θα ξύπναγε κάποιος από την ομάδα ...
Τώρα ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ που μπήκε η ταφόπλακα από πάνω και έκλεισε η χρονιά στα τάρταρα, σκέφτηκε ο πρόεδρος να τους τιμωρήσει!!!???
Γελάει όλο το πανελλήνιο με τα χάλια μας και τις γελοίες αποφάσεις που παίρνει ο οργανισμός ΠΑΟΚ που δυστυχώς είναι σε πλήρη αποσύνθεση.
Κανένα πρόστιμο δεν χρειάζεται τώρα, παρά να διώξεις τους άχρηστους που ζουν παρασιτικά στην ομάδα, αλλάζεις προπονητή (μαζί με όλο το team του), αγοράζεις παιχταράδες, παίρνεις έναν αρχιδάτο coach και γυρνάς σελίδα.
Προσωπικά εμένα το παραπάνω σκηνικό με το (δήθεν) πρόστιμο, μου δείχνει έντεχνο τρόπο της διοίκησης να μας πει πως θα μείνουν όλοι όπως έχουν και μεις θα συνεχίσουμε το μαρτύριο της αποτυχίας και της κατάθλιψης άλλον ένα χρόνο! Ότι και καλά έδειξε τα δόντια της η διοίκηση και ο πρόεδρος και τώρα θα πάνε όλα καλά την επόμενη χρονιά, θα δούμε έναν ΠΑΟΚ να μασάει σίδερα και κτλ κτλ κτλ μπεεεεεεεεε
Αυτά τα μπε προσβάλουν πολύ κόσμο, μόνο αυτό και το αφήνω εδώ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Demon4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:45 Είμαι σίγουρος οτί αυτό θα τους ταρακουνήσει και θα παίξουν καλύτερα τον Ιούνιο.
Ενώ αν δεν έκαναν τίποτα ο κόσμος θα ήταν ευχαριστημένος και θα λέγαμε και για δημοσίους υπαλλήλους. Λες κ θα μας αρέσει το οτιδήποτε με αυτή τη στραβή
These users thanked the author george188 for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μακάρι nunies (αν δεν τρολλαρεις) γιατί μια τέτοια κίνηση θα δείξει ότι υπάρχει όντως διάθεση από τον Ιβαν για μπασιμο.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
smoothcriminal1926
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν τρολαρω βρε. Ειναι ωρα για τετοια;
Στο τοπικ του Ραζβαν εχω γραψει τι εφτασε στα αυτια μου
These users thanked the author nunies4 for the post:
Mitsospaoki4
Άβαταρ μέλους
pagotatzis