Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
<<<<Για το τι συνέβη στη σεζόν: «Η στιγμή που σαν ομάδα χάσαμε πολλούς παίκτες, βλέπουμε στο τέλος ότι ήταν κομβική. Χάσαμε έξι επτά παίκτες που είχαν ποιότητα, δεν ήταν εύκολο. Η ομάδα έχασε την αυτοπεποίθηση Οι παίκτες του ροτέισον, όταν καλούνται να γίνουν βασικοί, ελέω των τραυματισμών, χωρίς να έχουν συμπαράσταση, αυτό δημιουργεί αυτόματα μία διαφορετική κατάσταση. Όταν επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές μετά από μία περίοδο όχι λίγων εβδομάδων, αλλά ολόκληρων μηνών, δεν βρίσκονταν στον βαθμό ετοιμότητας που ήταν πριν. Είναι μία περίπλοκη ιστορία. Στο τελευταίο διάστημα είχαμε ένα περιθώριο εξέλιξης. Από το παιχνίδι στον Βόλο υποφέραμε, γιατί δεν είχαμε την δυνατότητα να βρεθούμε στο τοπ επίπεδο. Θα μπορούσαμε ακόμα και σήμερα να... θυσιάσουμε κάτι για να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι διαφορετικό. Υπήρχαν στιγμές που πνευματικά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Αισθάνομαι λίγο... χαζός στα τελευταία παιχνίδια. Αυτή είναι η κατάσταση φέτος, κάθε φορά που θέλαμε να αγγίξουμε κάτι καλό, δεν τα καταφέρναμε. Σκεφτόμασταν πάντα ότι δεν γίνεται να συμβεί κάτι χειρότερο, φτάσαμε στο τέρμα, αλλά πάντα γινόταν κάτι χειρότερο και τα πράγματα δεν ήταν μάλλον τα χειρότερα που είχαμε. Επειδή σήμερα είναι ο χειρότερος τρόπος να αποδεχθείς το αποτέλεσμα. Χίλιες φορές να χάναμε 3-0, παρά αυτή η διακύμανση στο παιχνίδι. Να έλεγα σε εκείνο το σημείο ότι ήμασταν... σκατά και χάσαμε. Αλλά τώρα ήμασταν 0-2 μπροστά χάναμε ευκαιρίες. Είναι πολύ δύσκολο να το αποδεχτείς».
Για το τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ στο προσεχές μέλλον: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον. Πιστέψτε με δεν έχω καθαρό μυαλό να το σκεφτώ. Πρώτα από όλα πρέπει να τη συνηθίσω την κατάσταση, να ηρεμήσω και να μιλάω ευγενικά. Θα προτιμούσα να πήγαινα για ένα μήνα σε ένα δάσος μόνος μου. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για κάτι άλλο».>>>>
Για το τι να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ στο προσεχές μέλλον: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το μέλλον. Πιστέψτε με δεν έχω καθαρό μυαλό να το σκεφτώ. Πρώτα από όλα πρέπει να τη συνηθίσω την κατάσταση, να ηρεμήσω και να μιλάω ευγενικά. Θα προτιμούσα να πήγαινα για ένα μήνα σε ένα δάσος μόνος μου. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να μιλήσω για κάτι άλλο».>>>>
Επειδη βλεπω οτι ουσιαστικα γινεται ενα ειδος δημοψηφισματος....
...να μεινει εδω για παντα.
...να μεινει εδω για παντα.
-
xrisitsapa
Ας καταλαβουν οτι τυχον αντιμετωπιση της επόμενης σεζόν ως "rebuild και όπου βγει", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΤΗ.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:08 Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.
Δεν αποφασίζω εγώ όμως και φοβάμαι ότι η διοίκηση ίσως να θέλει να αγοράσει την αποφόρτιση που θα της δώσει μια αλλαγή προπονητή και μια "rebuild και όπου βγει" αντιμετώπιση της επόμενης σεζόν.
Οχι, οταν παιρνει με την πρωτη Conference o Μεντιλιμπαρ, οταν παιρνει με την πρωτη τιτλο ο Νικολιτς και ο Αλμειδα.
Μιλαμε για ποδοσφαιρο ( στην Ελλαδα) οχι για πυρηνικη φυσικη.
Μονο σε εμας μιλαμε συνεχεια για πλανα και αεροπλανα.
Παρε προπονητη και 3-4 παικτες 11αδας, θεσε στοχο ανοιχτα το πρωταθλημα ( οχι αλλο χαμηλα τη μπαλα, αυτα ηταν επι Ζαγορ), και προχωρα.
- Kabamaru11
Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Επειδη μαλλον καποιοι δεν εχετε καταλαβει τις επιλογες. 'Η θα μεινει ο Ραζβαν με αυτο τον κορμο ή θα κανουμε νεα ομαδα που αυτο σημαινει κυριολεκτικα rebuild. Και οταν κανεις νεα ομαδα μπορει να μην δουλεψει τιποτα σωστα, μπορει και να αυτοκτονησουν ολοι οι υπολοιποι και να το παρεις. Παντως με νεα ομαδα κοντρα σε αντιπαλους με στρωμενες ομαδες το πιο πιθανο ειναι να μην τα καταφερεις.xrisitsapa έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:17Ας καταλαβουν οτι τυχον αντιμετωπιση της επόμενης σεζόν ως "rebuild και όπου βγει", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΤΗ.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:08 Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.
Δεν αποφασίζω εγώ όμως και φοβάμαι ότι η διοίκηση ίσως να θέλει να αγοράσει την αποφόρτιση που θα της δώσει μια αλλαγή προπονητή και μια "rebuild και όπου βγει" αντιμετώπιση της επόμενης σεζόν.
Οχι, οταν παιρνει με την πρωτη Conference o Μεντιλιμπαρ, οταν παιρνει με την πρωτη τιτλο ο Νικολιτς και ο Αλμειδα.
Παρε προπονητη και 3-4 παικτες 11αδας, θεσε στοχο ανοιχτα το πρωταθλημα ( οχι αλλο χαμηλα τη μπαλα, αυτα ηταν επι Ζαγορ), και προχωρα.
- Σουριναμέζος
Άκουσα μένει ελεύθερος ο ΜπενίτεθKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- embuji, tutuyo
- navigator11
Αν φέρουν κανένα περγαμηνιώτη τύπου πρωταθληματικού Νίκολιτς, θα έχουμε σαμπανοποσίες, έσω ήσυχοςKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
-
Centenario
το έδαφος το προλειαίνουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι του γαύρου εδώ και 3-4 χρόνια. ειδικά ένας έχει και προσωπικές επαφές μαζί του, όπως ο ίδιος λέει, και το έχει πάρει επ' ώμου να τον πάει στο λιμάνι. θεωρώ ότι το επόμενο βήμα είναι σχεδιασμένο για εκεί. το μοτίβο μετακίνησης είναι γνωστό και είχε ακολουθηθεί ξανά στην Ουκρανία. ο επικοινωνιακός μηχανισμός του γκέϋ είναι μακράν ο ποιο ισχυρός (εδώ ξελάσπωσε μέχρι και την κουμπάρα την κούλα φέτος), οπότε έχοντάς τον ως υποστήριξη φανταστείτε τι θα γίνει.
Εγώ και εσύ είμαστε ο ΠΑΟΚ, οι άλλοι είναι περαστικοί
Εγώ και εσύ είμαστε ο ΠΑΟΚ, οι άλλοι είναι περαστικοί
Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:26Άκουσα μένει ελεύθερος ο ΜπενίτεθKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
Να χαρειτε με μετρο της θεωριες συνομωσιας. Ακομα δεν εχουμε ηρεμησει απο χθες.
-
xrisitsapa
Μια χαρα τις εχω καταλαβει τις επιλογες.icue έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:25Επειδη μαλλον καποιοι δεν εχετε καταλαβει τις επιλογες. 'Η θα μεινει ο Ραζβαν με αυτο τον κορμο ή θα κανουμε νεα ομαδα που αυτο σημαινει κυριολεκτικα rebuild. Και οταν κανεις νεα ομαδα μπορει να μην δουλεψει τιποτα σωστα, μπορει και να αυτοκτονησουν ολοι οι υπολοιποι και να το παρεις. Παντως με νεα ομαδα κοντρα σε αντιπαλους με στρωμενες ομαδες το πιο πιθανο ειναι να μην τα καταφερεις.xrisitsapa έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:17Ας καταλαβουν οτι τυχον αντιμετωπιση της επόμενης σεζόν ως "rebuild και όπου βγει", ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΚΤΗ.Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:08 Αν αποφάσιζα εγώ οι αλλαγές θα ήταν ελάχιστες, το group του χρόνου θα έχει την απαραίτητη ψύχωση για να δώσει απαντήσεις. Προπονητής και παίκτες γνωρίζουν ότι χάσανε τα πάντα από αντιπάλους με χαμηλότερο ταβάνι.
Rebuild λοιπον, νεος προπονητης, μη ανανεωση ΚΑΝΕΝΟΣ απο οσους 30+ ληγουν τα συμβολαια τους, 3-4 μεταγραφες ενδεκαδας επιπεδου Γιαννουλη και ψαξτε τον δευτερο.
Σιγα τις οργανωμενες ομαδες που εχουμε να αντιμετωπισουμε.
Τον Μεντι που δεν θα δει του χρονου παρελαση και τον Νικολιτς που δεν αλλαζει η ομαδα του δευτερη μπαλια και του χρονου θα παιζει και σοβαρα ευρωπαικα ματς ( ελπιζω οχι CL)
Επειδη ειδα ανεφερες και τον Αλμειδα. Να σου θυμισω οτι ο Αλμειδα την πρωτη χρονια δεν ειχε Ευρωπη. Ειχε ολο τον χρονο του κοσμου να μονταρει την ομαδα του.
Raise με ΤουντορΣουριναμέζος έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:26Άκουσα μένει ελεύθερος ο ΜπενίτεθKabamaru11 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 13:20 Αν ερθει κανας πουλιτς,πουσιτς πως λεγεται,καλυτερα να μεινουμε οπως εχουμε.Να φυγει μονο αν ερθει καποιος με περγαμηνες.
ολοσωστοςDoctor Doo έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 12:45 Διαβάζω από χθες σελίδες ατελείωτες , απόψεις διαφορετικές και το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι χάνεται κατά βάση μέσα στις χιλιάδες λέξεις το ζουμί που είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο. Αν βγάλεις απ' την φετινή χρονιά το βάρος των 100 χρόνων που έφεραν στην ομάδα την έξτρα πίεση και την δεις μόνο ποδοσφαιρικά τι μένει; Μια από τα ίδια στην δεύτερη θητεία Λουτσεσκου. Χαμένοι τελικοί , συνεχόμενες τρίτες/τεταρτες θέσεις με μεγάλη απόσταση απ' την κορυφή ( με εξαίρεση το 24 που μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι ο ίδιος ο προπονητής έθεσε προ των ευθυνών την διοίκηση καθώς δήλωνε δυσαρεστημένος στην προετοιμασία με την μη έλευση παικτών , και η χρονιά έκλεισε με πρωτάθλημα) και δηλώσεις για επιτυχίες που φτάσαμε στα προημιτελικά του Κόνφερενς ή στα πλέι οφ του Γιουρόπα.
Στα δικά μου μάτια λοιπόν εφόσον υπάρχει κόσμος που ακόμα στηρίζει σθεναρά τον προπονητή ή βρίσκει δικαιολογίες για το φετινό πατατρακ μάλλον δεν υποστηρίζει ΠΑΟΚ αλλά τον Λουτσεσκιακο FC. Καλώς ή κακώς το ταβάνι , που αρχικά η ίδια ΠΑΕ θέτει, της ομάδας είναι ένα δύο πρωταθλήματα και μερικοί τελικοί κυπέλλου, γιατί οι κατακτήσεις φαίνονται να έχουν γίνει ακατορθωτες ,και φαίνεται ότι μεγάλη μερίδα του κόσμου είναι διατεθειμένη να το αποδώσει σε τραυματισμούς , συνομωσία απέναντι στην ομάδα , στον ανάδρομο Ερμή παρά σε έναν απ' τους βασικούς υπαίτιους : τον προπονητή.
Προφανώς και δεν προπονεί τον Εμπαμπε, τον Γιαμαλ και τον Σαλάχ αλλά αν βλέπει ότι το ρόστερ δεν φτάνει για 3 διοργανώσεις θα έπρεπε αυτός και το ακριβοπληρωμένο τεαμ του να βρουν λύσεις να ανοίξει το rotation ή να αφήσει κάποια διοργάνωση προκειμένου η ομάδα να ναι φρέσκια και έτοιμη για τους πιο ρεαλιστικούς στόχους, πράγμα το οποίο επουδενί δεν έγινε. Αντ αυτού είδαμε ένα μικρό γκρουπ παικτών να παίζει πάντα και παντού με αποτέλεσμα την απόλυτη κατάρρευση τους , για άλλη μια χρονιά στο φινάλε της σεζόν , όπου κρίνονται οι τίτλοι.
Ποδοσφαιρικά τα έχω ξαναπεί , τον θεωρώ ξεπερασμένο , δεν νοείται προπονητής εν έτει 2026 να παίζει μόνο ένα σύστημα που στηρίζεται αποκλειστικά σε 2-3 παίκτες και όταν λείπουν αυτοί η ομάδα να παίζει λες και ανήκει σε άλλη εθνική κατηγορία. Δεν γίνεται να μην υπάρχει δεύτερο πλάνο όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά , τρίτο πλάνο αν πρέπει να κρατήσει αποτέλεσμα ή τέταρτο πλάνο αν το παιχνίδι είναι στο Χ και κυνηγάμε επιτακτικά την νίκη.
Όσο για τα σχόλια να φύγει όπως πρέπει , το 20 είδαμε πώς έφυγε επειδή δεν του ανανέωναν τον Κανιας και τον Σακχοφ, οπότε δυστυχώς δεν τον βλέπω να παραιτείται γιατί το εγώ του είναι αδύνατον να αποδεχθεί το έκανε λάθη ή ήταν λίγος , πράγμα που φαίνεται απ' τις δηλώσεις του διαχρονικά στις οποίες ποτέ μα ποτέ δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες για κακά αποτελέσματα , χαμένους τίτλους ή χρονιές απογοήτευσης όπως η φετινή.
για να το ελαφρυνουμε και λιγο πηγαινε στο δασος κοουτς και κατσε κανα διμηνο.να δουμε και εμεις τι θα κανουμε