Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
flash4
Bet Guru 2020
Δημοσιεύσεις: 2104
Εγγραφή: Κυρ 10 Ιαν 2016, 17:13

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από flash4 »

George Best4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 09:03
flash4 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 08:34
George Best4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:07

Όχι δεν πληρώνεται μόνο για να κάνει τη δουλειά του προπονητή.
Αν αυτό έχεις καταλάβει την τελευταία 5ετια λυπάμαι.
Δεν έχω δει 1 άτομο να βγαίνει να υπερασπιστεί την ομάδα, όταν πέρυσι ο Σούπερ Πάριο μας μείωνε, όταν έκανε ντου στα αποδυτήρια, όταν έγινε το σκηνικό στο πάρκινγκ.
Για το τι πήγε λάθος πέρυσι περιμέναμε πάλι συνέντευξη από τον προπονητή.

Αλλά μπορεί να τα ξεχνάς αυτά. Είσαι ψεύτης που συγκρίνεις έναν Τζίμα στα 19 του με άλλο σώμα με τον 17χρονο Τζίμα του πρωταθλήματος.
Και ούτε επιχείρημα είναι αυτό ότι στηρίχτηκε. Ο 17χρονος από τις ακαδημίες ήταν η λύση?
Άσχετο τελείως με το τι παίχτης έγινε μετά. Το ότι μπήκε ρήτρα 20μυριων, μπήκε επειδή το τεχνικό επιτελείο τον κοστολογήσε τόσο.

Εμμονικα στηρίζεται στον Τάισον????
Σοβαρολογεις?
Ήθελες φέτος να πάρει παραπάνω λεπτά ο ποιος? Ο Ιβανουσετς και ο Πέλκας?ο Μπερδος?
Πέρυσι ποιος να έπαιζε?

Ευθύνη έχει.Ποιος έχει κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό 3 χρόνια τώρα θα να πει κανείς?

ΓΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΕΡΥΣΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

Αν ήταν ψέμα είναι βλάκας ο Ιβάν που δεν τον τελείωσε τότε.
Εμένα με νοιάζει να κάνει τον προπονητή τον οποίο δεν κάνει εδώ και 2 χρόνια. Έκανε πέρσι συνέντευξη και έλεγε ότι αδικούσε παίκτες και μετά συνέχιζε τα δικά του. Με τον Τζήμα απλά δεν ήθελε να δουλέψει και όταν πουλήθηκε έκανε τον ανήξερο. Αντίστοιχο παράδειγμα ο Σορετίρε που δεν είναι και Έλληνας, μπήκε σε 2-3 ματς στην αρχή, έδειξε πράγματα και μετά εξαφανίστηκε. Πέρσι η χρονιά ήταν τα μουτράκια που δεν του έφεραν το Μεϊτέ και φέτος αφού τον έκαψε τον βάζει τραυματία σε τελικό κυπέλλου. Όσο για τις μεταγραφές δήλωσε μεταξύ άλλων πέρσι "Οι μεταγραφές γίνονται μέσα από συζήτηση με το τμήμα σκάουτινγκ και τη διοίκηση. Αναλύουμε τα χαρακτηριστικά και αποφασίζουμε μαζί». Αλλά εγώ δε θα σε πω ψεύτη. Ακόμα και τα Αγγελόσκυλα παραδέχονταν ότι τελείωσε ο κύκλος του Άγγελου προπονητικά μετά από μια χρονιά όπου είχε ρόστερ σαρδέλας και τρυπήθηκε μέσα από την ομάδα. Αλλά οι οπαδοί του Λουτσέσκου, γιατί δυστυχώς οπαδοί του είστε, δεν παραδέχεστε ότι και οι 2 πλευρές πρέπει να προχωρήσουν ΧΘΕΣ σε διαφορετικούς δρόμους.
Θυμασαι λάθος πραγματα.
Ο Σορετιρε στο 1ο ματς με Ατρομητο που έπαιξε ήταν πολύ καλός. Έπαιξε και στο επόμενο και στο παρεπόμενο και δεν ήταν καλός. Έπαιξε σε άλλα 10 ματς και ήταν απογοητευτικός.
Αυτό γιατί δεν το αναφέρεις? Δεν το θυμάσαι?

Ο Τζίμας πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής στα 17 του σ' ριμάδα που πήρε πρωταθλημα. Βρες μου άλλον παίχτη στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.
Φυσικά δε μας πείραξε τότε.
Δε θα θέλαμε καν να του δώσει ευκαιρία αν είχαμε έναν Πριγιοβιτς ας πούμε.
Δε θα το συζητούσαμε καν αν δεν έπαιζε Αγγλία τώρα.

Άκου όμως και αυτό.
Τον 17χρονο Τζίμα κάποιο τεχνικό Τιμ τον κοστολογήσε 20μυρια και μπήκε η ρήτρα. Και επίσης ο Τζίμας της Μπράιτον και της Νυρεμβέργης δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του ΠΑΟΚ.


Εγώ πρώτος σου είπα να φύγει ο Ραζβαν.
Από τη στιγμή που και αυτή τη φορά είναι όλοι εξαφανισμένοι από τη διοίκηση και δεν παίρνει κανείς θέση.
Από τη στιγμή που από χθες το βράδυ έστω σήμερα πρωί δεν αποτελεί παρελθόν.
Δε μου φταίει αυτός.

Ο τρόπος διοίκησης και τον επόμενο πρότζεκτ στα βράχια θα το στείλει.

Που ποντάρω στο ότι ο επόμενος προπονητής θα είναι Σοβιέτ?

Σε είπα ψεύτη γιατί όταν παρουσιάζεις τα γεγονότα μισα για να εξυπηρετήσεις την άποψη σου, είναι ψέμα.
Ας αναφέρουμε ολόκληρα τα γεγονότα.

Ο κύκλος να κλείσει. Αφού είστε τόσο βέβαιοι ότι αυτό είναι το πρόβλημα μας και ότι ο επόμενος κύκλος θα είναι καλύτερος... κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι.το καλό της ομάδας θέλω.
Την κριτική μου στον Ιβάν την έχω κάνει, για το ότι είναι απών εδώ και 7 χρόνια και το ότι έχει βολευτεί με συγκεκριμένα πρόσωπα που κάνουν τη δουλειά στην ΠΑΕ. Και είναι ο πρώτος υπεύθυνος για τη στασιμότητα της ομάδας. Αυτό δεν αναιρεί τα προπονητικά "εγκλήματα" που γίνονται. Όσο για τα υπόλοιπα , δε συνέκρινα Τζήμα με Σαμάτα, απλά το ότι δεν είχε επιλογές δεν είναι αλήθεια. Αυτά που παρέθεσα είναι γεγονότα και είναι μοτίβο. Αντίθετα εσύ ανέφερες πράγματα που δεν ισχύουν και συνεχίζεις να μιλάς για ψέματα. Καλή συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
omerta76
Δημοσιεύσεις: 3129
Εγγραφή: Δευ 05 Ιαν 2015, 15:36
Τοποθεσία: Ελλαδα

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από omerta76 »

Εντάξει ηρεμήσατε κάποιοι από τα χθεσινά; Βρίσατε τον άφαντο τον Ρώσο, τον κλεφτοκοτά Ρουμάνο και τα κοπρόσκυλα τους παίχτες; Κάτι άλλο για να βρίσετε; Α ξέχασα, η άσχετη Ρωσία και τα παιδιά του που είναι εξαφανισμένα.

Θα αλλάξει κάτι; Δεν νομίζω, με τα στραβά του και τα καλά του, αυτός είναι ο Ιβάν: δύσκολο να εμπιστευτεί άτομα και δύσκολα να αλλάξει τον τρόπο αποφάσεων του!

Για μένα, πληρώνει πολλές παπαριές άλλων, ενώ πληρώνει και το Γκαγκατσόπαιδο που μας έχει σκίσει 2 χρόνια! Και είναι κρίμα γιατί λεφτά πέφτουν;Με λάθος τρόπο; Με λάθος τρόπο ναι, αλλά πέφτουν
geobila
Δημοσιεύσεις: 1011
Εγγραφή: Δευ 30 Ιουν 2025, 09:41

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από geobila »

Αδυνατω να καταλάβω ποιος παίρνει αποφάσεις. Είναι ο Ιβάν ο τελικός υπογράφων;
Ο Νίκος;
Ο Γιώργος

Δεν είναι κακό να παίρνει τελική απόφαση ο Ιβάν αλλά τουλάχιστον ας βάλει στελέχη ικανά να κάνουν πλάνα και προτάσεις. Είναι η μέση λύση σε πολλές εταιρείες που δεν έχουν flat οργανόγραμμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Δευ 18 Μάιος 2026, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
George Best4
Δημοσιεύσεις: 963
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:49

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από George Best4 »

Δε θα κρίνω αν την ευθύνη για τα 2 τελευταία χρόνια την έχει ο Ραζβαν.
Σήμερα πάντως είναι ακόμα εδώ.
Το να συνεχίζεται το κράξιμο εδώ δεν έχει κανένα νόημα.

Την ευθύνη πλέον αποκλειστικά την έχει η διοίκηση ελπίζω να το καταλαβαίνει και ο πιο εμπαθής εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 16226
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Equalizer »

H ταπεινη μου άποψη:

https://www.paokmania.gr/podosfairo/264 ... to-domatio
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
paok apo epilogi, tutuyo, aivas19
icue
Δημοσιεύσεις: 9371
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από icue »

Ενώ είναι η χειρότερη αναλογικά χρόνια του Ιβαν ταυτόχρονα πιστεύω είναι και η χρονιά με τα λιγότερα διοικητικά λάθη. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται.

Ροστερ μια χαρά είχε, θεωρητική ισονομία από ΕΠΟ και ΚΕΔ είχε και δεν ήταν στο χέρι του να μην την δει αλλιώς ο Μάκης «μας» και τον χειμώνα καλοί κακοί ήρθαν παίκτες που παίξαν, άρα ήταν χρήσιμοι.

Και σε μια χρονιά που δεν πετούσαν κιόλας οι ανταγωνιστές.

Νομίζω είναι ξεκάθαρη η ευθύνη στο αγωνιστικό τμήμα.
These users thanked the author icue for the post (total 5):
nkoss, george188, paok apo epilogi, Kenny4, aivas19
tutuyo
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: Πέμ 28 Μάιος 2009, 14:35
Τοποθεσία: Αθήνα - οικονομικός μετανάστης

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από tutuyo »

tsou έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:07 Ζητάτε ΤΔ και το αγωνιστικό κλειδί σε έναν άνθρωπο.
15 χρόνια Ιβάν - Πότε έγινε αυτό για να ελπίζετε τώρα; και τί άλλαξε τώρα για να γίνει ξαφνικά αυτό και να φέρουμε ΤΔ και να αντέξει με αυτό την οργάνωση-κωλοχανείο πάνω από 7 μήνες;
μην ξεχναμε και τον Τζακ τον Αγγελιδη που μας εφερε
φοβερη κινηση
Άβαταρ μέλους
bane1980
Δημοσιεύσεις: 4876
Εγγραφή: Πέμ 30 Οκτ 2008, 16:20

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από bane1980 »

Μου αρέσει που αρκετοί λένε "φέρε ΤΔ και δώστου μεγάλο budget να αλλάξει τα πάντα κλπ"...

Λες και δεν ξέρουμε από τώρα την καραμέλα που θα παίξει σε λίγες εβδομάδες μόλις καθίσει η σκόνη...

"Πρώτα όμιλοι και μετά μεταγραφές" και όποιος αχάριστος περιμένει κάτι περισσότερο, είναι έτοιμος και ο λόγος με τις τρύπες κλπ.

Το χειρότερο δεν είναι οτι πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές και στη νοοτροπία και στη λειτουργία και στα πρόσωπα (όσο ψηλά και εάν φτάνουν) και μάλιστα άμεσα.

Το χειρότερο είναι οτι οι περισσότεροι πια δεν περιμένουμε καν οτι θα γίνει οτιδήποτε περισσότερο από ένα κλασικό (και αισίως ξύλινο όπως ο πολιτικός λόγος) μασαζάκι εντυπώσεων και το μενού θα είναι το ίδιο. Δεν είναι 2ος 3ος 5ος χρόνος. Είναι 15 χρόνια πια και ποιος ακριβώς περιμένουμε να αλλάξει; ή ποια;

Κρίμα...πολύ κρίμα...αλλά όταν για τόσα χρόνια μπαίνουν ένα σωρό πράγματα κάτω από το χαλί, στο τέλος σκοντάφτεις πάνω του.
These users thanked the author bane1980 for the post:
Patron
tutuyo
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: Πέμ 28 Μάιος 2009, 14:35
Τοποθεσία: Αθήνα - οικονομικός μετανάστης

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από tutuyo »

bane1980 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:23

Κρίμα...πολύ κρίμα...αλλά όταν για τόσα χρόνια μπαίνουν ένα σωρό πράγματα κάτω από το χαλί, στο τέλος σκοντάφτεις πάνω του.
+1926 :pano:
These users thanked the author tutuyo for the post (total 2):
Maxpaok, George Best4
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 16226
Εγγραφή: Τετ 06 Μάιος 2009, 16:48

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:

1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά του Σαββίδη

Αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια δεν έχει εκτεθεί παραγοντικά, παρασκηνιακά (ενστάσεις υπάρχουν αλλά οχι δεν έχουμε σφαγιαστεί, ούτε έχουμε σφαγιάσει), δεν έχει οικονομικά προβλήματα, δεν έχει κακή ομάδα. Απλά δεν κάνει το βήμα παραπάνω. Και κυρίως: Δεν ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ να κάνει το βήμα παραπάνω. Ένα πάθος που μόνος του ο Σαββίδης είχε επιβάλλει πιο πριν.

Αν είχαν υπάρξει καλύτερες εξηγήσεις την περίοδο 2019-23, και πιο "εύκολες" (οχι απαραίτητα ακριβές αλλά πιο ομαλά αποφασισμένες) μεταγραφές, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.

Βρίσκω γενικά αναμενόμενο τον αρνητισμό, σε ένα βαθμό δίκαιο, σε ένα βαθμό άδικο και υπερβολικό. Ευθύνες ΕΝ ΤΕΛΕΙ πάνε στην κεφαλή, όμως είναι αδιανόητο να ξεχνάμε και όλους τους άλλους, όπως έγραψα και στο κείμενό μου.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
aivas19, rockcity4
George Best4
Δημοσιεύσεις: 963
Εγγραφή: Τετ 16 Ιούλ 2025, 14:49

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από George Best4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:28 Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:

1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά του Σαββίδη

Αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια δεν έχει εκτεθεί παραγοντικά, παρασκηνιακά (ενστάσεις υπάρχουν αλλά οχι δεν έχουμε σφαγιαστεί, ούτε έχουμε σφαγιάσει), δεν έχει οικονομικά προβλήματα, δεν έχει κακή ομάδα. Απλά δεν κάνει το βήμα παραπάνω. Και κυρίως: Δεν ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ να κάνει το βήμα παραπάνω. Ένα πάθος που μόνος του ο Σαββίδης είχε επιβάλλει πιο πριν.

Αν είχαν υπάρξει καλύτερες εξηγήσεις την περίοδο 2019-23, και πιο "εύκολες" (οχι απαραίτητα ακριβές αλλά πιο ομαλά αποφασισμένες) μεταγραφές, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.

Βρίσκω γενικά αναμενόμενο τον αρνητισμό, σε ένα βαθμό δίκαιο, σε ένα βαθμό άδικο και υπερβολικό. Ευθύνες ΕΝ ΤΕΛΕΙ πάνε στην κεφαλή, όμως είναι αδιανόητο να ξεχνάμε και όλους τους άλλους, όπως έγραψα και στο κείμενό μου.
Δεν θελει και δεν μπορει ενδεχομενως πια να ακολουθησει.
Δεν εχει και νοημα ισως για αυτον λογω γεωπολιτικων, κυβερνησης κτλ.
Μας εχει πει οτι στοχος ειναι ο ΠΑΟΚ να μπορει να αντεξει και μονος του, καποια στιγμη δε θα ειναι εδω. Αυτο το εχει καταφερει. Δεν κανουμε ανοιγματα και ανταγωνιστικοι ειμαστε.
Δεν ειναι στην ΕΛλαδα, δεν ειναι καθημερινοτητα του ο ΠΑΟΚ, μπορει να κανει καμια επισκεψη με ελικοπτερο και Ζαφειρη οταν οι επενδυσεις κινδυνεψουν, μποριε να προσπαθησει να μπαλωσει πραγματα τις 7-10 ημερες που θα ειναι εδω.

Αλλα η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν εινα εδω.
Ο Γιωργης ο Νικος ειναι προεδροι, αυτοι τρεχουν την ομαδα ή οποιος αλλος.

Ακουσαμε για εντολη στον Παβλενκα χθες να μην ανεβει, ακουσαμε τοσα, συννεφα υπαρχουν παντου.
Ευθυνες προπονητη? Χθες κιολας επρεπε να αποτελει παρελθον αφου αυτος φταιει.

Απο τη στιγμη ομως που δε συνεβει αυτο η διοικηση πλεον εχει ΟΟΟΟΟΛΗ την ευθυνη.

Βασικα ο φιλος απο πανω ειπε ολη την αληθεια. Οταν επι χρονια προσπαθεις να κρυψεις προβληματα κατω απο το χαλακι καποια στιγμη θα το βρεις μπροστα σου.
embuji
Δημοσιεύσεις: 3639
Εγγραφή: Κυρ 14 Ιούλ 2024, 17:37

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από embuji »

EQ εχεις δικιο. Αυτο που συμβαινει με τον Σαββιδη ειναι πιο πολυ οτι ο κοσμος εκανε υπομονη, πολλη υπομονη, χρονια τωρα. Απλα δεν εχει αλλη και μετα απο μια εντελως αποτυχημενη χρονια με τις ιδιες και τις ιδιες παθογενειες ηρθε και εγινε το μπαμ. Αυτο το μπαμ εχει ξεκινησει να ερχεται πριν καν εμφανιστει ο Μυστακιδης.

Ο Μυστακιδης ειναι η εμπρακτη εναλλακτικη. Το μπαμ εγινε στον βαθμο που εγινε (γιατι μετα απο φετος αντιδρασεις θα υπηρχαν ετσι και αλλιως) ειναι γιατι ο κοσμος δεν μπορει αλλο αυτο το πραγμα. Αυτο που κανει ο Σαββιδης δε δουλευει. Και σε αυτο που λες οτι τρωει περισσοτερο αναθεμα ειναι γιατι στο παρελθον το τρωγανε ολοι οι υπολοιποι εκτος αυτου.

Οι αλλαγες επιβαλλονται να ειναι ριζικες. 100-0. Το προβλημα που πλεον ομως εχει παρουσιαστει ειναι εμπιστοσυνης και πιστης. Εχει ο κοσμος πιστη και εμπιστοσυνη οτι ο Σαββιδης θα κανει πραγματικα οτι χρειαζεται για να παει ο ΠΑΟΚ στο επομενο επιπεδο και να ξεκολλησει απο αυτη την στασιμοτητα;

Η πλειοψηφια αν κανεις μια βολτα απο τα σοσιαλ ειδικα δειχνει οτι δεν την εχουν. Και το λεω ανοιχτα οτι ειμαι μεσα σε αυτην δε του εχω καμια απολυτως εμπιστοσυνη οτι θα κανει κατι πραγματικα ριζικο. Θα κανει τα ελαχιστα για να "μη γκρινιαζουμε" και θα βρει την επομενη ασπιδα, αν δε κρατησει τον Λουτσεσκου.
maceio
Δημοσιεύσεις: 1708
Εγγραφή: Τρί 11 Μάιος 2010, 18:57

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από maceio »

O οργανισμός ΠΑΟΚ ξεγυμνώθηκε χθες .... δυστυχώς η τακτική της διοίκησης να βάζει μπροστά τον προπονητή να καθαρίζει για τα πάντα απετυχε παταγωδώς , μόλις αυτός έχασε τα ψυχικά αποθέματα και φάνηκαν οι δικές του αδυναμίες αλλά και οι ελλείψεις της ίδιας της ομάδας...Όπως αποθεώθηκε για τις επιτυχίες , έτσι και τώρα πρέπει να αναλάβει τις ευθυνες του με πράξεις και να αποδείξει οτι μπορεί , αλλιώς θα ολοκληρωθεί το κλίμα αμφισβήτησης και θα φανεί ότι δεν μπορτει ...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator
Δημοσιεύσεις: 3559
Εγγραφή: Παρ 25 Απρ 2014, 22:20

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 10:28 Εγώ νομίζω οτι ο Σαββίδης τρώει το πολύ χέσιμο:

1. Επειδή αυτός ο αρνητισμός χτίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, οχι φέτος
2. Επειδή Μυστακίδης. Με την κακή αλλά και με την καλή έννοια. Είτε δηλαδή από κακοπροαίρετους, είτε επειδή και αγνός κόσμος βλέπει προοπτική και σου λέει βαρέθηκα με τα αρνητικά του Σαββίδη

Αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη τα τελευταία χρόνια δεν έχει εκτεθεί παραγοντικά, παρασκηνιακά (ενστάσεις υπάρχουν αλλά οχι δεν έχουμε σφαγιαστεί, ούτε έχουμε σφαγιάσει), δεν έχει οικονομικά προβλήματα, δεν έχει κακή ομάδα. Απλά δεν κάνει το βήμα παραπάνω. Και κυρίως: Δεν ΠΑΘΙΑΖΕΤΑΙ να κάνει το βήμα παραπάνω. Ένα πάθος που μόνος του ο Σαββίδης είχε επιβάλλει πιο πριν.

Αν είχαν υπάρξει καλύτερες εξηγήσεις την περίοδο 2019-23, και πιο "εύκολες" (οχι απαραίτητα ακριβές αλλά πιο ομαλά αποφασισμένες) μεταγραφές, η κατάσταση θα ήταν πολύ καλύτερη.

Βρίσκω γενικά αναμενόμενο τον αρνητισμό, σε ένα βαθμό δίκαιο, σε ένα βαθμό άδικο και υπερβολικό. Ευθύνες ΕΝ ΤΕΛΕΙ πάνε στην κεφαλή, όμως είναι αδιανόητο να ξεχνάμε και όλους τους άλλους, όπως έγραψα και στο κείμενό μου.
Ο Σαββίδης "τρώει το πολύ χέσιμο" για έναν πολύ απλό λόγο. Δεν φέρνει πια επιτυχίες ή για να το πω λίγο διαφορετικά, δεν τις φέρνει με τη συχνότητα που έδειξε από το 16 μέχρι το 19 πως θα τις φέρνει. Εντελώς ωμά.

Η μία κατάκτηση πρωταθλήματος το 2024, (που εδώ και δυο χρόνια αποδεικνύεται διαρκώς πόσο μεγάλο θαύμα ήταν), δεν φτάνει για να πανηγυρίζει ο μέσος οπαδός "στα ουράνια" κάθε μέρα και κάθε χρόνο χωρίς να βλέπει το φέτος.

Η στάση, προσέγγιση, φιλοσοφία, διάθεση του, πες το όπως θες, από το 2020 και μετά, δεν έχει καμία σχέση με των προηγούμενων ετών.
Αυτό το αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Πριν καν ξεκινήσει ο πόλεμος, ο Ιβάν κλείστηκε πάνω στα βουνά, μίλησε για αυτάρκεια, άρχισε να κάνει όλο και μεγαλύτερο σκόντο στα ανοίγματα και ακόμα και που συνεχίζει να βάζει 5-10-20 εκατομμύρια ετησίως, όλο αυτό φαίνεται ως κάτι διαχειριστικό και όχι επενδυτικό.

Ο τύπος που πριν από κάθε αγώνα, έσφιγγε το χέρι κάθε ποδοσφαιριστή, εμφανίστηκε στο γήπεδο μια φορά την τελευταία εξαετία.
Είναι ο μόνος μεγαλομέτοχος ομάδας του big 4, που διοικεί απομακρυσμένα, ενώ όλοι οι άλλοι κάνουν ότι μπορούν για να βρίσκονται δίπλα στις ομάδες τους, γιατί ξέρουν πόσο μεγάλο ρόλο παίζει αυτό στην Ελλάδα.
Εμείς νομίζαμε πως ο Ιβάν θα έχει κάθε χρόνο τον ίδια λύσσα για διακρίσεις και ο Ιβάν έσβησε τις μηχανές.

Η συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μας γονατίζει αγωνιστικά κάθε χρόνο όλο και περισσότερο και αντί να επενδύει με τη νοοτροπία να κάνει την ομάδα να ανταποκρίνεται σε αυτό πιο εύκολα ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ C.L., δείχνει να θέλει να της βγάλει το λάδι προκειμένου να εξασφαλίσει τα έσοδα που θα πλησιάσουν τα έξοδα και μετά.. έχει ο Θεός.

Κάποτε έγραψα για πυροτεχνήματα. Δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι. Ακόμα αναπολούμε το παρελθόν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως δεν έχουν δείξει στον κόσμο της ομάδας, πως έχουν τη διάθεση να χτίσουν σοβαρά λιθαράκι λιθαράκι ΌΛΟ το αγωνιστικό, με τέτοιο τρόπο όπου θα πατάει επάνω στις επιτυχίες του και θα συνεχίζει για ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 5):
Patron, Jairo, tutuyo, Odi44, smoothcriminal1926
xrisitsapa
Δημοσιεύσεις: 5310
Εγγραφή: Δευ 27 Σεπ 2010, 18:11

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ολα αυτα τα σωστα που επισημαινουμε, συνοψιζονται σε μια λεξη : ΟΡΑΜΑ.

Το εχει αυτη τη στιγμη ο Ιβαν; Μπορει να τo προσφερει στον κοσμο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”