11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Στην χρονιά του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλός,έχοντας μια συνεχόμενη αύξηση της απόδοσης του με αποκορύφωμα τα πλέι οφ.
Φέτος μέχρι Ιανουάριο -φεβρουαριο που άντεχε ήταν πολύ καλός. Δυστυχώς τώρα είναι στα περσινά επίπεδα όπου ήταν πολύ κακός
Φέτος μέχρι Ιανουάριο -φεβρουαριο που άντεχε ήταν πολύ καλός. Δυστυχώς τώρα είναι στα περσινά επίπεδα όπου ήταν πολύ κακός
Μα είναι όντως καλός και αν δεν διαλύοταν η ομάδα θα φαινόταν ακόμα καλύτερος. Απλά δε γίνεται να είναι ο βασικός αριστερός εξτρεμDamoN έγραψε: Τρί 05 Μάιος 2026, 17:04 Εντομεταξυ ώρες ώρες νομίζω ότι είμαι τέρμα αμπαλος .
Η χρονιά που κάνει φέτος ο Τάισον εμένα μ φάνηκε η καλύτερη του εβερ .
Σίγουρα καλύτερη από την περσινή και νομίζω και καλύτερη από την χρονιά του πρωταθλήματος που άργησε να πάρει μπρος (νομίζω ο Βαγιαννιδης την πλήρωσε )
Ισχύει...μέχρι τέλη Φλεβαρη ήταν συγκλονιστικος....εδώ και σχεδόν δύο μήνες, δεν του βγαίνει τίποτα. Λογικό θα πω...με τόσες ανάποδες -εμ δεν βγήκε ο Ιβανουσετς, εμ τραυματισμοι- έσκασε...
Δεν το κατάλαβα αυτό του Ράσβαν ότι είχε θέμα και ήταν απλά για υποστήριξη στον πάγκο. Τότε γιατί δεν ήταν στη θέση του ο Χατσίδης; Έχει γούστο να αρνήθηκες να μπεις... Αν ισχύει, κρίμα...
Πείτε κ σε μας που δεν ξέρουμε ρε παιδιά
- These users thanked the author george188 for the post:
- smoothcriminal1926
Υπάρχει κάποιος που έχει ακούσει γιατί δεν έπαιξε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς ο Τάι;
Γιατί δλδ απέναντι σε αυτόν τον Καλάμπρια δεν έπαιξε λεπτό και μπήκε ο Κροάτης;
Υπήρχε σωματικό πρόβλημα ενώ ήταν στην αποστολή;
Δεν αλλάζει κάτι αλλά να ξέρουμε γιατί ξεσκίστηκε και η επόμενη χρονιά.
Γιατί δλδ απέναντι σε αυτόν τον Καλάμπρια δεν έπαιξε λεπτό και μπήκε ο Κροάτης;
Υπήρχε σωματικό πρόβλημα ενώ ήταν στην αποστολή;
Δεν αλλάζει κάτι αλλά να ξέρουμε γιατί ξεσκίστηκε και η επόμενη χρονιά.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- george188, Aigle_Noir
-
john4serres
Ευχαριστούμε για όλα, Tai. Για τις επελάσεις, για τις γκολάρες, για τον τίτλο του 2024.
Αλλά κάπου εδώ θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας.
Ένας από 'μας.
Αλλά κάπου εδώ θα πρέπει να χωρίσουν οι δρόμοι μας.
Ένας από 'μας.
Οκ, τώρα διάβασα πως ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου δήλωσε πως ο Τάι είχε θέμα και κατέβηκε με την ομάδα για λόγους υποστήριξης.
Άρα έχουμε 22 σε 20 συνεχόμενα παιχνίδια.
Απλά για την καταγραφή και με καμία διάθεση για αναβάθμιση της ποιότητας της προηγούμενης πρότασης.
Το χθεσινό ήταν σοκαριστικό.
Απλά για την καταγραφή και με καμία διάθεση για αναβάθμιση της ποιότητας της προηγούμενης πρότασης.
Δεν σου κάνει εντύπωση γιατί τότε τον δήλωσε, ενώ φαντάζομαι ότι υπήρχε και ο Χατσίδης στην αποστολή;marsantos έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 09:52 Οκ, τώρα διάβασα πως ο Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου δήλωσε πως ο Τάι είχε θέμα και κατέβηκε με την ομάδα για λόγους υποστήριξης.
Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα, γιατί αν ισχύει κάτι άλλο θα ήταν μεγάλο κρίμα για τον παίχτη.