Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
george188

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από george188 »

Ο Λέτο έχει μηδενικό βιογραφικό αλλά τρελό χαιπ από βαζελοδημοσιογραφους. Μπορεί να ναι καλός μελλοντικά αλλά αν είναι να πας σε τελείως άπειρο έχει κ άλλους
These users thanked the author george188 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ας φέρουν εναν προπονητη που θα μπορει να ενταξει στην πρώτη ομάδα παίκτες απο τις καλύτερες ακαδημίες των Βαλκανίων και περιχωρων...
Αυτο θα είναι το σημαντικότερη παράμετρος στην επιλογή προπονητη κατα την γνώμη μου.
These users thanked the author paoki19 for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ο ένας είναι ο σεφ και ο άλλος είναι ο σου σεφ.

Πως ζητάτε απο τον σου σεφ να αλλάξει όταν ο σεφ που δίνει τις εντολές είναι ο ίδιος?

Μόλις δούμε τις πρώτες αντιδράσεις της καταστροφικής χρονιάς θα κατανοήσουμε και πως θα τα πάμε και του χρόνου.
These users thanked the author van rooy for the post:
Kevin
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Elkjaer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 06:59 Αν είναι να αποχωρήσει ο Λουτσέσκου, ας έρθει ο Λέτο.
Noooo
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
geobila, vasgias
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paoki19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:15 Ας φέρουν εναν προπονητη που θα μπορει να ενταξει στην πρώτη ομάδα παίκτες απο τις καλύτερες ακαδημίες των Βαλκανίων και περιχωρων...
Αυτο θα είναι το σημαντικότερη παράμετρος στην επιλογή προπονητη κατα την γνώμη μου.
Αρα να μεινει ο Λουτσε;
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

george188 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:03 Ο Λέτο έχει μηδενικό βιογραφικό αλλά τρελό χαιπ από βαζελοδημοσιογραφους. Μπορεί να ναι καλός μελλοντικά αλλά αν είναι να πας σε τελείως άπειρο έχει κ άλλους
Άπειρος ξε-άπειρος, καμιά φορά το πράγμα φαίνεται από την αρχή. Εγώ την Κηφισιά την βλέπω να την έχει πάει εξαιρετικά σε σχέση με ρόστερ-μπάτζετ. Και σήμερα τον θες, αύριο τον έχεις-χωρίς μα και μου και αν και γνωρίζει πλήρως το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν είμαι καθόλου αντίθετος σε μια λύση τύπου Ριέρα αλλά δεν θα ήθελα χρονοτριβή και φοβάμαι ότι σε λύση εκτός ελληνικού πρωταθλήματος, θα την έχουμε. Το κύριο βάρος πρέπει να πέσει σε στοχευμένες και καλές μεταγραφές και στην αναδιοργάνωση του ιατρικού τιμ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Elkjaer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:24
george188 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:03 Ο Λέτο έχει μηδενικό βιογραφικό αλλά τρελό χαιπ από βαζελοδημοσιογραφους. Μπορεί να ναι καλός μελλοντικά αλλά αν είναι να πας σε τελείως άπειρο έχει κ άλλους
Άπειρος ξε-άπειρος, καμιά φορά το πράγμα φαίνεται από την αρχή. Εγώ την Κηφισιά την βλέπω να την έχει πάει εξαιρετικά σε σχέση με ρόστερ-μπάτζετ. Και σήμερα τον θες, αύριο τον έχεις-χωρίς μα και μου και αν και γνωρίζει πλήρως το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν είμαι καθόλου αντίθετος σε μια λύση τύπου Ριέρα αλλά δεν θα ήθελα χρονοτριβή και φοβάμαι ότι σε λύση εκτός ελληνικού πρωταθλήματος, θα την έχουμε. Το κύριο βάρος πρέπει να πέσει σε στοχευμένες και καλές μεταγραφές και στην αναδιοργάνωση του ιατρικού τιμ.
Δλδ ο Λετο ειναι καλυτερος απο τον Παπαδοπουλο του Λεβαδειακου;
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

aivas19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:22
paoki19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:15 Ας φέρουν εναν προπονητη που θα μπορει να ενταξει στην πρώτη ομάδα παίκτες απο τις καλύτερες ακαδημίες των Βαλκανίων και περιχωρων...
Αρα να μεινει ο Λουτσε;
Μαύρα μεσάνυχτα εχει ο Λουτσεσκου απο αξιοποίηση νεαρών απο τις ακαδημίες. Οχι λόγω γνώσεων αλλα κυρίως νοοτροπίας και εγωισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki19 την Δευ 18 Μάιος 2026, 07:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ποιος λετο και ποιος γκαρσια τι γραφετε; ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ο προπονητης πρεπει να ειναι ή χοτ ευρωπαικο ονομα νεαρου (τυπου ριερα) ή ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (βλ. μαρθελινιο,κονσεισαο).

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΟΙ. ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Roo -4-, st4this, TasosDuss
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paoki19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:29
aivas19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:22
Αρα να μεινει ο Λουτσε;
Μαύρα μεσάνυχτα εχει ο Λουτσεσκου απο αξιοποίηση νεαρών απο τις ακαδημίες. Οχι λόγω γνώσεων αλλα κυρίως νοοτροπίας και εγωισμού.
Τα γεγονοτα σε διαψεύδουν
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν προκύψει αντικατάσταση του Λουτσέσκου καλό θα ήταν να φέρουν προπονητή που έχει κάνει πρωταθλητισμό και εννοώ να έχει κατακτήσει πρωτάθλημα.

Είναι σημαντικό να είναι μαθημένος στη πίεση γιατί εδω υπάρχει μπόλικη ...εντός ομάδας και εκτός ομάδας.

Δεν θέλουμε ποδοσφαιρικό φιλόσοφο θέλουμε έναν κυνικό και ρεαλιστή προπονητή.

Αν παραμείνει ο Λουτσέσκου θα ήθελα να δω ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο με νέα πρόσωπα.

Θα ήθελα να δω έναν τεχνικό δντη όχι γλάστρα αλλά έναν άνθρωπο που θα βοηθάει τον Λουτσέσκου στα δύσκολα σε στιγμές που όπως όλοι οι άνθρωποι θολώνουν χάνουν την συγκέντρωση και βρίσκονται σε <αδιέξοδο> χωρίς λύσεις.

Οι υπεύθυνοι εκγύμνασης θεραπείας και αποκατάστασης φέτος απέτυχαν παταγωδώς.

Θα ήθελα να δω την ομάδα να παίζει πιο άμεσο ποδόσφαιρο και να μην το κάνει περιστασιακά.

Φέτος όπως και πέρσι αυτό που μου προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι κατά τη διάρκεια της σαιζόν ακόμα και μέσα στα παιχνίδια δεν έχουμε σταθερή αγωνιστική ταυτότητα.

Πολλοί αναφέρουν ότι δεν αλλάζει σχηματισμό και τακτική ο Λουτσέσκου ενώ εγω βλέπω το αντίθετο.

Άλλες φορές πιέζουμε ψηλά σαν τα σκυλιά άλλες φορές παίζουμε αργά σε σέτ παιχνίδι άλλες φορές κάνουμε μπιλντ απ και άλλες φορές γιόμες.

Το χειρότερο είναι ότι παρατηρώ όταν η ομάδα δεν είναι καλά υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού ( σετ παιχνίδι κατοχής μπάλας και ελέγχου ρυθμού) , όταν η ομάδα φυσάει πιέζουμε μπροστά και παίζουμε άμεσα και γρήγορα.

Αυτή η εναλλαγή εντάσεων νομίζω ότι μας στερεί την διάρκεια στην απόδοση.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

προεδρε

ελπιζω μετα την χθεσινη φιεστα των φετινων πρωταθλητων να καταλαβες οτι φετος ετρεξες μονος σου και βγηκες δευτερος (συγγνωμη, τριτος)

ουτε ελικοπτερα χρειαζεται, ουτε στρονγκμανσιπ ουτε πολλα πολλα. λιγη λογικη χρειαζεται, εμπιστοσυνη στους ανθρωπους σου και πολυ χρημα

με τα πορδια χαβιτς κ ινεται
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

aivas19 έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:27
Elkjaer έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:24

Δλδ ο Λετο ειναι καλυτερος απο τον Παπαδοπουλο του Λεβαδειακου;
Κατά τη γνώμη μου ναι, είναι. Χωρίς να λέω ότι ο Παπαδόπουλος δεν είναι καλός προπονητής (τον θεωρώ πολύ καλό). Ως προς το ρόστερ ο Λεβαδειακός ήταν σαφώς πιο δυνατός από Κηφισιά.
These users thanked the author Elkjaer for the post:
aivas19
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Καλημέρα Φαν Κόκκινε Ολλανδε
Ο τρόπος που παίζει ο Ραζβαν όπως έγραψες βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο. Όλα αυτά που είπες συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του ματς αλλά το βασικό νούμερο 1 κανόνα που ακολουθεί είναι risk control. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε στατικούς παίχτες σε θέσεις, όχι κάθετη ανάπτυξη, αργο τέμπο και άλλα. Όταν το ματς ανοίγει και ο αντίπαλος το κάνει ψιλό ροντέο τότε πραγματικά γαμαμε, κλέβουμε μπάλες κάνουμε αντεπίθεση και εκεί φαίνονται τα χαρακτηριστικά Ντελια Τάισον Ζιφκο Ζαφείρη σε ανοιχτό γήπεδο.. χτες δεν ήμασταν αποτελεσματικοί αλλα στη Λιλ ρίξαμε 4

Εν τέλει ένα μοντέλο low risk low-mid reward (αναλογικά)
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

van rooy έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 07:35 Αν προκύψει αντικατάσταση του Λουτσέσκου καλό θα ήταν να φέρουν προπονητή που έχει κάνει πρωταθλητισμό και εννοώ να έχει κατακτήσει πρωτάθλημα.

Είναι σημαντικό να είναι μαθημένος στη πίεση γιατί εδω υπάρχει μπόλικη ...εντός ομάδας και εκτός ομάδας.

Δεν θέλουμε ποδοσφαιρικό φιλόσοφο θέλουμε έναν κυνικό και ρεαλιστή προπονητή.

Αν παραμείνει ο Λουτσέσκου θα ήθελα να δω ενίσχυση στο τεχνικό επιτελείο με νέα πρόσωπα.

Θα ήθελα να δω έναν τεχνικό δντη όχι γλάστρα αλλά έναν άνθρωπο που θα βοηθάει τον Λουτσέσκου στα δύσκολα σε στιγμές που όπως όλοι οι άνθρωποι θολώνουν χάνουν την συγκέντρωση και βρίσκονται σε <αδιέξοδο> χωρίς λύσεις.

Οι υπεύθυνοι εκγύμνασης θεραπείας και αποκατάστασης φέτος απέτυχαν παταγωδώς.

Θα ήθελα να δω την ομάδα να παίζει πιο άμεσο ποδόσφαιρο και να μην το κάνει περιστασιακά.

Φέτος όπως και πέρσι αυτό που μου προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι κατά τη διάρκεια της σαιζόν ακόμα και μέσα στα παιχνίδια δεν έχουμε σταθερή αγωνιστική ταυτότητα.

Πολλοί αναφέρουν ότι δεν αλλάζει σχηματισμό και τακτική ο Λουτσέσκου ενώ εγω βλέπω το αντίθετο.

Άλλες φορές πιέζουμε ψηλά σαν τα σκυλιά άλλες φορές παίζουμε αργά σε σέτ παιχνίδι άλλες φορές κάνουμε μπιλντ απ και άλλες φορές γιόμες.

Το χειρότερο είναι ότι παρατηρώ όταν η ομάδα δεν είναι καλά υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού ( σετ παιχνίδι κατοχής μπάλας και ελέγχου ρυθμού) , όταν η ομάδα φυσάει πιέζουμε μπροστά και παίζουμε άμεσα και γρήγορα.

Αυτή η εναλλαγή εντάσεων νομίζω ότι μας στερεί την διάρκεια στην απόδοση.
Συμφωνώ στα περισσότερα, η ένστασή μου είναι κυρίως στο θέμα του πρωταθλητισμού. Ο Λουτσέσκου όταν ήρθε δεν είχε κατακτήσει πρωτάθλημα. Πρωταθλητισμό μπορεί να κάνει και κάποιος που δεν έχει κατακτήσει πρωτάθλημα. Είναι κυρίως θέμα mentality και δευτερευόντως εμπειρίας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”