Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από obanebane »

PablitoV2 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:01
obanebane έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 16:38 Τι να τον κάνουμε αυτόν τον αμπαλο;
Ελπίζω οι δηλώσεις Βεζυρτζη οτι δεν μπορεί να υλοποιηθεί το όραμα του,να μην αφορούν την επένδυση στο αγωνιστικό.
Ναι και δώσαμε 1.8εκ για τον Καλαθη..

Ο Καλαθης ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί (όπως και ο Κσκλαμανακης βέβαια) και τα 1,8 δεν ξέρουμε αν ισχύουν, κάποιοι έγραψαν για 1,1 για δύο χρόνια.
Όσο για το πουλί που με αναφέρει "ο άλλος" θα του πω απλά,μόλις διάβασα για Κακλαμανακη, μου ήρθαν στο μυαλό οι δηλώσεις Βεζυρτζη.
Επίσης τα 10-12 μύρια εχουν τεράστια διαφορά απο τα 4-5 που επίσης θα είναι οικονομική υπέρβαση σε σχέση με το παρελθόν.
Θα πω ακόμα, οτι εγώ εδω θα είμαι και θα παρακολουθώ το τμήμα και με τα 4-5 όπως το έκανα και με το 1/5 αυτών,γιαυτόν τον πανηγηρτζη δεν ξέρω.
Άντε γιατί ξύνεστε μερικοί.

Υ.Γ Η λογική λέει αυτό που γράφτηκε οτι δηλαδή, αν έρθει, έρχεται με τον ρόλο που έχει ο Κουζελογλου στον βάζελο.
Αν όχι να σας ζώνουν τα φίδια, εσάς τους πανηγυρτζηδες.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

obanebane έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:46
Ελπίζω οι δηλώσεις Βεζυρτζη οτι δεν μπορεί να υλοποιηθεί το όραμα του,να μην αφορούν την επένδυση στο αγωνιστικό.

Ο Καλαθης ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί (όπως και ο Κσκλαμανακης βέβαια) και τα 1,8 δεν ξέρουμε αν ισχύουν, κάποιοι έγραψαν για 1,1 για δύο χρόνια.
Όσο για το πουλί που με αναφέρει "ο άλλος" θα του πω απλά,μόλις διάβασα για Κακλαμανακη, μου ήρθαν στο μυαλό οι δηλώσεις Βεζυρτζη.
Επίσης τα 10-12 μύρια εχουν τεράστια διαφορά απο τα 4-5 που επίσης θα είναι οικονομική υπέρβαση σε σχέση με το παρελθόν.
Θα πω ακόμα, οτι εγώ εδω θα είμαι και θα παρακολουθώ το τμήμα και με τα 4-5 όπως το έκανα και με το 1/5 αυτών,γιαυτόν τον πανηγηρτζη δεν ξέρω.

Υ.Γ Η λογική λέει αυτό που γράφτηκε οτι δηλαδή, αν έρθει, έρχεται με τον ρόλο που έχει ο Κουζελογλου στον βάζελο.
Και εμένα με αγχωσε η δήλωση του Βεζυρτζη όταν τη διάβασα, αν και είναι λίγο θολή και ίσως για αυτό δεν σχολιάστηκε αρκετά
These users thanked the author katafraktos for the post:
obanebane
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ξένος, Παπαγιάννης,Μουρ είναι ένα πιθανό σχήμα το οποίο στην Ελλάδα μπορει να είναι ξενος,Παπαγιάννης και αν σκεφτούμε τον "επίφοβο" Παπαγιάννη ίσως έχει λογική η κίνηση αυτή ώστε να μη παιζουμε με έναν ψηλό...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

obanebane έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:46

Απαξιω αγορι μου πραγματικα απαξιω...
Εσυ εισαι ο mastermind και οι αλλοι ειναι τα πουλια..
Υφακι στο γραψιμο χιλιων καρδιναλιων...
Αραξε αγορινα αραξε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τι να αράξω ρε βλακα, έγραψα μια απλή σκέψη και άρχισες τα έλεος.
Θα μου πεις οτι απαξιείς κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Οι δηλωσεις Βεζυρτζη θεωρώ απίθανο να αφορούν το αγωνιστικό τμήμα και την επένδυση που γίνεται σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ όπως και να εχει ήδη παίρνει και "χτυπαει" ότι κινείται σε Έλληνα αξιόλογο .Ακόμη και να κινηθεί λίγο χαμηλότερα στους ξένους από αυτό που ελπίζουμε,και αυτό θα γίνει λόγω μη συμμετοχής Ευρωλίγκα και δυσκολίας προσέγγισής τους,δε θα ήταν λόγος για τον κάθε Βεζυρτζη να μη συμμετέχει στην επόμενη μέρα.Ξεχναμε την κορυφαία μεταγραφή του Τρινκιερι.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maurice_Escargot έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:00 Οκ Κακλαμανάκης 4ος σέντερ η 3ος σε περιόδους που κατεβαίνει ο Μουρ στο 4. Άντε να το δεχθώ.
ΟΧΙ.
Πως λεμε ΟΧΙ
ΟΟΟΟΟΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
ΗΜΑΡΤΟΝ
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Hayate έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 18:24 Οι δηλωσεις Βεζυρτζη θεωρώ απίθανο να αφορούν το αγωνιστικό τμήμα και την επένδυση που γίνεται σε αυτό. Ο ΠΑΟΚ όπως και να εχει ήδη παίρνει και "χτυπαει" ότι κινείται σε Έλληνα αξιόλογο .Ακόμη και να κινηθεί λίγο χαμηλότερα στους ξένους από αυτό που ελπίζουμε,και αυτό θα γίνει λόγω μη συμμετοχής Ευρωλίγκα και δυσκολίας προσέγγισής τους,δε θα ήταν λόγος για τον κάθε Βεζυρτζη να μη συμμετέχει στην επόμενη μέρα.Ξεχναμε την κορυφαία μεταγραφή του Τρινκιερι.
Μόνο ο Τρινκιερι μου δίνει ελπίδα, γιατί δεν έχει ανάγκη να μείνει σε μια ομάδα αν είναι μπουρδέλο, μπορεί να βρει δουλειά άλλου εύκολα άμα θέλει. Όσο τον βλέπω χαρούμενο και με όραμα πιστεύω μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι
obanebane
Άβαταρ μέλους
obanebane

Τον οποίο Τρινκερι αυτός τον έφερε.
Επίσης, πλυν Μπαζινα δεν έχει πάρει τίποτα ακόμα.
Και αφού το έφερε η κουβέντα, για κάντε μια μετάφραση στις δηλώσεις Βεζυρτζη;
Εγώ δυσκολεύομαι λίγο,γιατί θυμάμαι και αυτές που έκανε όταν ήρθε στην ομάδα.
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Δεν ξέρω αν ισχύει του Κακλαμανάκη αλλά πρέπει να έχουμε υπόψιν πως το ρόστερ θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον 6 Έλληνες για να κατεβάζει 12άδα στα ματς. Συνεπώς δεν θα ήταν παράλογο να πάμε με 7 Έλληνες ώστε να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση τραυματισμού. Ούτε εμένα μου αρέσει ο Κακλαμανάκης αλλά δε νομίζω ότι ασχολήθηκε κανένας βαζελος περυσι όταν αποκτήθηκε ο Κουζέλογλου για 15ος παίκτης.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Είναι λογικό όλο αυτό που βλέπουμε στης μεταγραφές . Τύπου πάμε να κλείσουμε έλληνες και ας τους στερήσουμε και από τον ανταγωνισμό .
Είναι λογικό λοιπόν καθώς ακόμα περιμένουμε τι θα κάνει η Μπουργκ. Να κάνεις μπατζετ 10εκ και η Μπουργκ να πει ναι , δεν λέει . Το Eurocup και με 5-6 το χτυπάς .
Άβαταρ μέλους
katafraktos

chri5ti9 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:33 Είναι λογικό όλο αυτό που βλέπουμε στης μεταγραφές . Τύπου πάμε να κλείσουμε έλληνες και ας τους στερήσουμε και από τον ανταγωνισμό .
Είναι λογικό λοιπόν καθώς ακόμα περιμένουμε τι θα κάνει η Μπουργκ. Να κάνεις μπατζετ 10εκ και η Μπουργκ να πει ναι , δεν λέει . Το Eurocup και με 5-6 το χτυπάς .
Δεν εξαρτάται από τη Μπουργκ μόνο αλλά και από την Μονακό. Με 5-6 το χτυπάς, με 10 είσαι γκραν φαβορί
chri5ti9
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Σωστός , απλά εμένα αν με ρωτάς , έχοντας δεδομένη τη συμμετοχή σε δυο χρόνια από τώρα , χίλιες φορές φέτος 5-6 και του παραχρόνου 14-15 αντί για 10.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

chri5ti9 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 19:41 Σωστός , απλά εμένα αν με ρωτάς , έχοντας δεδομένη τη συμμετοχή σε δυο χρόνια από τώρα , χίλιες φορές φέτος 5-6 και του παραχρόνου 14-15 αντί για 10.
Νταξει το δεδομένη είναι υπερβολική δήλωση. Επίσημα μας έχουν πει να πάρουμε το EuroCup για να μπούμε. Αλλά και πέρα από αυτό, χρειαζόμαστε και τίτλους, το EuroCup είναι ευκαιρία. Μετά αν μπεις EuroLeague, όπου έχεις να ανταγωνιστείς τους ίδιους γαυροβαζελους που έχεις και εδώ, κάθε τίτλος θα είναι άθλος
chri5ti9
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

obanebane έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 18:20 Τι να αράξω ρε βλακα, έγραψα μια απλή σκέψη και άρχισες τα έλεος.
Θα μου πεις οτι απαξιείς κιόλας.
Αραξε λεμε
Φυσικά και απαξιώ
Και πολύ ασχολήθηκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”