Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Εννοειται πως πρεπει να παρουμε τη νικη και να βγουμε 2οι, και για το καλυτερο ευρωπαικο εισιτηριο αλλα και για θεμα γοητρου. Δηλαδη θα δουμε σε μερικα χρονια τη φετινη καταταξη και θα πουμε τερματισαμε μολις μια θεση πανω απο αυτο τον βαζελο; Ουτε εγω πιστευω πως η ομαδα θα βγει τσλ αν βγει 2η, αλλα για να βγεις τσλ πρεπει να παιρνεις καθε ευκαιρια που σου δινεται, και αυτη ειναι μια μεγαλη ευκαιρια να παμε στα προκριματικα. Και καποια στιγμη θα γινει η στραβη και θα περασουμε
.
πρέπει να παρακαλεσανε να μην μπούνε αυτοι για να γίνανε αλλαγές...αντε ενα καλοκαίρι ακομα με το όνειρο του τσουλου...1-2 με μύθου ζαφειρη....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος juvepaok4 την Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ότι και να γίνει σήμερα κατά 99% europa league θα παίζουμε του χρόνου.
Εγώ περιμένω να δω μια αξιοπρεπή εμφάνιση και η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων να φανεί στο τελικό σκορ.
Προφανώς δε θα με πείραζε να "κλέβαμε" με κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα, δε νομίζω όμως ότι έχουμε διαθέσιμες τέτοιες στρατηγικές ως ομάδα.
Εκτός από τη διαφορά επιπέδου που πρέπει να δικαιολογηθεί, υπάρχει και η ευκαιρία να κερδίσουμε μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Έστω και για στατιστικούς λόγους, πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν από πλευράς μας.
Εγώ περιμένω να δω μια αξιοπρεπή εμφάνιση και η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων να φανεί στο τελικό σκορ.
Προφανώς δε θα με πείραζε να "κλέβαμε" με κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα, δε νομίζω όμως ότι έχουμε διαθέσιμες τέτοιες στρατηγικές ως ομάδα.
Εκτός από τη διαφορά επιπέδου που πρέπει να δικαιολογηθεί, υπάρχει και η ευκαιρία να κερδίσουμε μια θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Έστω και για στατιστικούς λόγους, πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν από πλευράς μας.
Έχω αίσθηση για γκολ Ζαφ σήμερα, έτσι να τελειώσει την χρονιά ωραία
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
- paokovios1974
Okay φαίνεται ότι θα παίξουν αυτοί που μπορούν αυτή την στιγμή.
Νίκη και μόνο νίκη.
Νίκη και μόνο νίκη.
Όντως δυστυχώς κρύβει την απόλυτη ματαιότητα.nunies4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:25Αυτο που γραφεις κρυβει μεσα του πολυ ματαιοτητα. Γιατι οταν υπαρχει τετοιο διακυβευμα δεν μπορει να λεμε οτι δεν υπαρχει ενδιαφερον.renegade έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 16:05Συγνώμη αλλά είναι χίλιες φορές πιο ενδιαφέρον το πρώτο φιλικό με τους σερβιτόρους από το σημερινό παιχνίδι.nunies4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 10:39 Αστε ρε πονηροι...που ξεροσταλιαζετε Ιουλιο μηνα με 46 βαθμους υπο σκια να εχει ιδρωσει το ειναι σας να δειτε το πρωτο φιλικο του ΠΑΟΚ στην Ολλανδια με την μικτη σερβιτορων τοπικων μπυραριων, που θα μας πειτε οτι δεν ενδιαφερεστε για βαζελος ΠΑΟΚ.
Αρρωστακια...Που τα λετε αυτα;
Τουλάχιστον στο φιλικό έχεις την περιέργεια να δεις κάτι καινούργιο...βρε μεταγραφή θα είναι,βρε πιτσιρικάς θα είναι. Κάτι τέλος πάντων.
Σήμερα τι ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι?
Καποτε τραβαγαμε τα βυζια μας για μια θεση στα προκριματικα τσουλου.
Καταλαβαινω βεβαια την απογοητευση οταν ο οργανισμος κατ επαναληψη κανει τα ιδια λαθη.
Πες εσύ όμως ότι αυτό γίνεται άδικα
Έχει γίνει και παλιότερα νωρίς ο προγραμματισμός. Επι Μπότοvasilis1976 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 14:13 Δεν έχεις άδικο. Γενικά άστα να πάνε. Ας ελπίσουμε ότι για πρώτη φορά θα γίνει νωρίς ο προγραμματισμός γιατί όπου κι αν παίξουμε στο τέλος, έχουμε καλές ομάδες. Και το φιάσκο θα μας παει πολυ πίσω.
- These users thanked the author aivas19 for the post:
- vasilis1976
Είμαι λίγη ώρα μπροστά, αλλά μόλις νιώσει ενοχλήσεις ο Πέλκας θα μπει ο Τάισον 
- paokovios1974
Στο 25 με 35 ?PablitoV2 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 17:42 Είμαι λίγη ώρα μπροστά, αλλά μόλις νιώσει ενοχλήσεις ο Πέλκας θα μπει ο Τάισον![]()
πιο νωρίς, αλλά θα σφίξει τα δόντια για κάνα δεκάλεπτο
- ΑποστόληςΑ
Μόνη μας ελπίδα να κρατήσουμε το μηδέν πίσω.