Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Βρε και Τάδε Έφη Σαρρή να ήταν, ας ξεκινήσει με Ζαφείρη-Οζντόεφ, με τον Παναθηναϊκό παίζουμε που αν κάνει τελική την πανηγυρίζουν σαν γκολ.vasilis1976 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 13:42 Παιδιά σορυ αλλα οποίος θέτει θέμα μειτε ειναι ...εκτός τόπου και χρόνου( φιλικα παντα) Θα θυμίσω μονο ένα: μειτε εστω και στο 40% !!!! Τάδε έφη λουτσεσκου!!!!
-
vasilis1976
Δεν έχεις άδικο. Γενικά άστα να πάνε. Ας ελπίσουμε ότι για πρώτη φορά θα γίνει νωρίς ο προγραμματισμός γιατί όπου κι αν παίξουμε στο τέλος, έχουμε καλές ομάδες. Και το φιάσκο θα μας παει πολυ πίσω.
-
vasilis1976
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 14:11Βρε και Τάδε Έφη Σαρρή να ήταν, ας ξεκινήσει με Ζαφείρη-Οζντόεφ, με τον Παναθηναϊκό παίζουμε που αν κάνει τελική την πανηγυρίζουν σανvasilis1976 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 13:42 Παιδιά σορυ αλλα οποίος θέτει θέμα μειτε ειναι ...εκτός τόπου και χρόνου( φιλικα παντα) Θα θυμίσω μονο ένα: μειτε εστω και στο 40% !!!! Τάδε έφη λουτσεσκου!!!!
Ακριβώς. Με τον παο παίζουμε. Με αυτόν που δεν κέρδισες στην Τούμπα. Ακόμα τέτοια θα λέμε? Ακομα?
περιμενουμε τον νεο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ... Μην βγαζετε καποιους παικτες αχρηστους . Σας ικετευω παιδια!!! δεν ειμαστε σαν αλλους και αλλους...ΕΚΤΙΜΑΜΕ!!!
- These users thanked the author tsaousila for the post (total 4):
- nunies4, margas, paok apo epilogi, Mica
- TylerDurden
Δεν υπάρχει το "καλύτερα 3η θέση", όχι παιδιά, ακόμα και εάν η 2η θέση έφερνε αντίπαλο τη Ρεάλ στις 20 Ιουνίου και η 3η τον Τοξότη Συκεών στις 20 Αυγούστου πάλι για την υψηλότερη δυνατή θέση θα έπρεπε να στοχεύουμε. Κάθε σεζόν και κάθε νίκη είναι σημαντική, δεν έχουμε τις νίκες που πρέπει απέναντι στο ΠΟΚ, δεν έχουμε τερματίσει όσες φορές πρέπει από πάνω τους, αν το καταφέρουμε φέτος θα είναι μόλις η 10η φορά που τερματίζουμε πάνω από τον Ολυμπιακό από το 1959/60.
Κάθε ματς μετράει, σε κάθε σεζόν γράφεται ιστορία.
Μόνο νίκη.
Κάθε ματς μετράει, σε κάθε σεζόν γράφεται ιστορία.
Μόνο νίκη.
- These users thanked the author TylerDurden for the post (total 7):
- marsantos, leomatos88, nunies4, margas, Newgen9, paok apo epilogi, Mica
Μια από τα ίδια.
Γι' αυτό πάω τώρα να ξαπλώσω λίγο, για να έχω δυνάμεις για μετα.
Όσο υπάρχει έστω και μαθηματικά η ελπίδα για τη 2η θέση που θα με στείλει προκριματικά Τσουλού,
την περιμένω, την θέλω και πρέπει να την κατακτήσω.
Απλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας πλέον και όταν αυτό είναι στο χέρι άλλων, δεν ξέρω τι να περιμένω.
Συνήθως δεν θέλω να περιμένω τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πάντως αν μετά από όλο αυτό που ζήσαμε φέτος έρθει η 2η θέση, θα είναι για μένα μια αγωνιστική σανίδα σωτηρίας,
πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε πράγματα για τη νέα χρονιά.
Αλλά κι αυτό εξαρτάται από την βούληση που θα υπάρξει για να γίνει.
την περιμένω, την θέλω και πρέπει να την κατακτήσω.
Απλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας πλέον και όταν αυτό είναι στο χέρι άλλων, δεν ξέρω τι να περιμένω.
Συνήθως δεν θέλω να περιμένω τίποτα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πάντως αν μετά από όλο αυτό που ζήσαμε φέτος έρθει η 2η θέση, θα είναι για μένα μια αγωνιστική σανίδα σωτηρίας,
πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε πράγματα για τη νέα χρονιά.
Αλλά κι αυτό εξαρτάται από την βούληση που θα υπάρξει για να γίνει.
Συγνώμη αλλά είναι χίλιες φορές πιο ενδιαφέρον το πρώτο φιλικό με τους σερβιτόρους από το σημερινό παιχνίδι.nunies4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 10:39 Αστε ρε πονηροι...που ξεροσταλιαζετε Ιουλιο μηνα με 46 βαθμους υπο σκια να εχει ιδρωσει το ειναι σας να δειτε το πρωτο φιλικο του ΠΑΟΚ στην Ολλανδια με την μικτη σερβιτορων τοπικων μπυραριων, που θα μας πειτε οτι δεν ενδιαφερεστε για βαζελος ΠΑΟΚ.
Αρρωστακια...Που τα λετε αυτα;
Τουλάχιστον στο φιλικό έχεις την περιέργεια να δεις κάτι καινούργιο...βρε μεταγραφή θα είναι,βρε πιτσιρικάς θα είναι. Κάτι τέλος πάντων.
Σήμερα τι ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι?